Poradna duly
Jana Čurdová
@lenicka123456 Anoo, ted jsem to akorat resila s rodici.
Ja jdu 25. a taky se teda na to vubec netesim… Uz jen to, ze budu nalacno, bude problem a bude mi hooodne spatne. Achjo. ![]()
Pri dceri se mi v cekarne dost zamotala hlava… Mela jsem tam mamku, tak me hned polozila a zvedla mi nozky nahoru. Vysledky byly v poradku. Ale zanechalo to ve me extremni strach, co prave bude, az budu mit druhe ditko. ![]()
@Romča25 tak já nemám špatnou zkušenost u dcery, tam to bylo všechno vpohodě, ale i tak se toho dėsim protože člověk nikdy neví. Ale my to zvládneme a bude to v pořádku..musíme 😁
Ahoj holky jak se vám daří? U mě všechno v pořádku. Malý roste jak má ❤️ dneska se od rána snažím dovolat do nemocnice a objednat se na tu těhotenskou cukrovku 🤦 má to už některá za sebou?
@lenicka123456 píše: Více
Ahojky! Ja mela jit dnes, ale necitila jsem se vcera moc dobre, tak jsem to odlozila na zitrek
Prej je to uplne v pohode, do 28.tt
Zitra dam tedy vedet. Jdu tam na 7.30 ![]()
@Romča25 já jsem se tam nakonec dovolala a jdu 4.12 tak pak taky napíšu 🙂
Caukyyy, tak test na tehotenskou cukrovku mam za sebou.
Verim, ze vse bude ok. ![]()
Zle mi klasicky bylo jako pri prvnim tehu, ale zmakla jsem to!
Vysledky se dozvim az 2.12. u sve dr.
@Romča25 ahojky tak to je super že už to máš za sebou.. Taky budu pak ráda 🤣 já jsem myslela že ti to hned řeknou jak si dopadla 🤦 ale věřím že všechno bude vpohodě.
@lenicka123456 píše: Více
Jooo, taky jsem si to myslela.
Rekla mi jen tu prvni hodnotu, abychom mohli pokracovat dale, no a ted si budu muset pockat, no. Neda se nic delat. ![]()
@Romča25 tak jsem zase o něco chytřejší jak to vůbec je 🙂 asi to tak bude všude stejné. No já dám pak taky vědět jak jsem to zvládla 🤦
Já mám testy taky za sebou a výsledky v pořádku. Chutnalo to jako zvětralá Fanta
a nijak zle mi pak nebylo. Měla jsem naopak v 10 takový hlad, že hned po třetím odběru jsem v 10:01 už baštila svačinu ![]()
Jinak taky vám přijde, že ten čas nějak rychle utíká? Končím už 26. týden! Za chvilku vstup do třetího trimestru.. Kam se ten čas poděl..? ![]()
Mám enormní břicho, míň energie, míň kapacity žaludku, bolavější záda, probíhají častější návštěvy záchodu, no a malý kope čím dál silněji a už to jde poznat i na břiše, že se vlní ![]()
Příspěvek upraven 26.11.25 v 21:33
@San87 Ja jsem ten „blivajz“ vypila v 8 a v 10 uz na me take cekala svaca v aute. Chutnala jak nikdy! ![]()
Jinak sama nechapu, jak rychle to leti!
Jsem 25+1 aktualne.
@Romča25 a já vám povím až to budu mít za sebou 🤣 jinak jsem 24+3 a je pravda že mi to strašně rychle utíká. Teď kolem těch Vánoc je celkem shon tak je to ještě horší 😁
Holky a den před odběrem na cukrovku jste jedli všechno normálně? Kamarádka si dala večer bonbóny a ráno jí ty testy nechtěli udělat. A já ujíždím na sladkém tak ať vím kdy si dát stopku 🤣 🤣
@lenicka123456 Anoo, jen jsem se vyjimecne neprezirala.
Ja mela posledni jidlo v 19:00. Pripravila jsem si smazene krevety s bagetkama.
Normalne jsem se najedla a tim to pro me ten den skoncilo. Za beznych okolnosti jim jeste kolem 23:00, ale tentokrat jsem nechtela nic riskovat.
Jinak lacneni by melo trvat priblizne 12 hodin.
Sladke jsem mela rano a jeste odpoledne, ale v normalnim mnozstvi. ![]()
@Romča25 tak to taky tak udělám že se najim naposledy třeba v sedm, ale to abych pak už šla hned spát protože mě ty chutě umučí 🤣 🤣