Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky tak hlásím že už to mám taky za sebou 🙂 nebylo to zas tak hrozné vypila jsem to celkem rychle 🤣 to čekání už bylo horší, to se mi táhlo. A teď už jen příští týden pro výsledky.
@lenicka123456 Ahojky! Tak to je super! Ja byla na kontrole v utery a testy jsou v poradku.
Jinak malej uz ma 1060g, jsem ted 26+2
@Romča25 ty jo roste prcek ❤️ jak jsem byla já naposled tak měl 560 g, ale to jsem byla zhruba před 2mi týdny 🙂 teď jdu až 17 teho a aktuálně jsem 25+4 🙂
@lenicka123456 Tak pak dej vedet, jak se miminku dari.
No ja musim rict, ze ted uz mi i pekne narostlo brisko.
Aktualne mam 62kg, takze 6kg nahore. ![]()
@Romča25 tak na 62,4 jsem začínala 🤣 🤦 tak teď nevím kolik nahoře mám ale naposled to byli jen dvě kila..teď možná další dvě..uvidím.. napíšu 😁 ale břicho už mám taky dost 😁
Ahoj holky četly jste o té Litoměřické porodnici? Já jsem si to včera přečetla a i když vím že se takové věci dějí tak to na mě nějak padlo že jsem až brečela že nechci rodit 🤦 🤣 odkud vlastně jste?
@lenicka123456 Hele stat se muze vzdycky neco.
Ja mela prvni porod uplne sileny. Malou jsem za boha nemohla vytlacit, a nebyt tenkrat primare, ktery tahal malou vexem, tak snad ani normalne (prirozene) neporodim. Dulezite je, abysme myslely pozitivne.
A je v tomhle pripade asi jedno, kde budes rodit. Kdyz to teda nebude vylozene doma bez jakekoliv pomoci. ![]()
Budes mit PA? Ja tentokrat jo a uz to me malinko uklidnuje, jelikoz bude semnou uz od sameho zacatku. Ve 30tt mi s ni zacina predporodni kurz, tak uz se docela tesim, co me ceka. ![]()
Ahoj holky, jsem se tu zas nejakou dobu neukázala, ale dočetla jsem a tak vám závidím, že mate uz hodně z vss OGTT za sebou, mne to čeká ted v úterý 🙈 😀 a uz teď se mi tam nechce, bojuju ted poslední týdny docela s nízkým tlakem a jeste představa te mi na lačno budou brát na X krát krev
ale tak hlavně aby to bylo v pořádku a neměla jsem zakázané zrovna ted pred svátky mlsání 😀
Jinak @lenicka123456 musím říct ze odolávat náporu a nátlaku ostatních ze oni to chtějí vedet, jestli je to kluk nebo holka je cim dal těžší ale tak začínám 27tt tak uz to snad vydrzim 😀
@Romča25 ano to máš pravdu že stát se může kdekoliv a cokoliv… Já jsem jsem hrozný posera, ale doufám že to přejde a bude to všechno fajn 🙂 jinak porodní asistentku mít nebudu. Teď máme velké výdaje s dcerou, škola, výlet do Skotska a taak, tak ty penízky se použijí spíš tam 🙂
@zabka93 ahojky to bude dobré uvidíš, taky jsem se toho bála a nakonec to bylo úplně vpohodě 😁 hlavně ať ti to dobře dopadne. Jooo tak když už držíš tak dlouho tak už to dáš ale máš můj obdiv. opravdu 😁
@lenicka123456 píše: Více
Dekuji…jinak na tu cukrovku musím jít znovu v pátek 🙈 🙄 vyšla mi na akční hodnota 5,3 a dle tabulek je pro těhotné maximum 5,1 tak rikala ze mam přijít ještě jednou a uvidí se.. tak snad to v ten pátek bude uz dobry 🙈
@zabka93 Chudi, to ti nezavidim… Drzim palce, aby to napodruhe vyslo. Mam kamaradku, ktera tam byla dvakrat, a bohuzel ani podruhe to nedopadlo dobre, takze pak musela dochazet nekam, kde ji meli pod dohledem. Ale jinak vse bylo v poradku. Dcera se ji narodila ve 38tt, zdravoucka.
@Romča25 dekuju za podporu… ja doufám, ze to bude ok, vubec nevim jak to pak chodi, to docházíš někam pravidelně jo? Rikam si, ze ta hodnota byla jen o dvě desetiny jako zvýšená, ze by to nemuselo byt tak drastické …
A co vy, jak se mate holky? Koliksty tyden kdo jste vlastne? Ja jsem dneska 26+2 …🙂
@zabka93 Rikala mi, ze musela dochazet na diabetologii. Kazdych sest tydnu ji sledovali a vzdy pred kontrolou musela na odber krve. Dali ji glukometr a pravidelne si musela merit hladinu cukru z kapky krve z prstu.
Jinak ja se mam suprove.
Jen se zacinam trosku prezirat, coz uplne neni oukej.
Ale zase kdyz si to telo zada… Ja jsem ted presne 27tt ![]()
@zabka93 tak doufám že to budeš mít napodruhé všechno v pořádku, ale i kdyby ne tak to bude vpohodě. Kamarádka taky měla těhotenskou cukrovku a byla jen více sledována. Po porodu to pak bylo vpohodě 🙂 já jsem dneska 26+2 stejně jako ty…kdy máš termín porodu? Já mám 15.3
@lenicka123456 píše: Více
Joo snad to bude dobry… uvidime … spis me dela problem omezovat de v mlsání 🙈 😀 jeee ja mam termín 16.3. ![]()