Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (541)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
27.7.11 19:54

Holky, já mám taky pořád hlad.Ale asi to tak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
28.7.11 06:46

Dobré ránko,dneska jsem nějak nemohla spát.Už teď nemůžu přestat myslet na zítřejší kontrolu,jsem z toho dost nervózní,ale snad to bude všechno v pořádku.

Dneska už se budu taky stěhovat domů,už je tam konečně všechno hotové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.7.11 07:43

Dobré ráno proč bys měla být nervozní z kontroly?Kdyby něco nebylo s mimčem v pořádku tak to poznáš já bych si takový pohodový těhotenství užívala:o)Asi to tak bude já mám taky pořád hlad a když se nenajím tak mi je hrozně špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
28.7.11 07:56

Já vím,jsem hrozná,ale prostě to na mě nějak padlo a přijde mi naprosto neuvěřitelné,že bych jen tak dokázala,aby se ve mě vyvinul malý človíček.Alespoň,že je tak kontrola už zítra,to čekání je už dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.7.11 08:24

já jdu na kontrolu až 17.srpna mě pobolívá v podbřišku není mi dobře,ale pořád si říkám,že si tam malý človíček dělá místečko:o)Až začne kopat tak budeš vědět,že tam je:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
28.7.11 08:34

No právě,říkám si,až se začne mimčo nějak projevovat,tak budu určitě klidnější.Ty kontroly by měly být každý týden,to by se ještě dalo vydržet,ale měsíc :?:

Kdybych nebyla pořád sama doma,nebo se mohla alespoň někam jít podívat,tak by to bylo taky lepší a tolik bych na to nemyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
28.7.11 09:36

Ahoj holky, máte pravdu, ty kontroly by mohly jednou týdně, takhle bysme nemusely aspoň přemýšlet, jestli je vše v pořádku.já jdu na kontrolu až 18.srpna to je ještě strašně daleko, to už bych měla být ve 13tt, takže už by mělo být víc vidět.Jinak dnes je mi docela fajn(zatím).Ivi a ty nepřemýšlej, všechno bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.7.11 10:06

Marti už ti dělaly odběry? Kdyby byla kontrola každý týden tak by tam toho moc doktoři nevyděli:o)Holky pořád platíte 30kč za vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
28.7.11 10:11

Já platím jednou za rok 900kč a pak za nic neplatím,tedy zatím,ale myslí,že ze mě v těhotenství ještě vytahnou nějaké peníze navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.7.11 10:34

U nás je to tak jakmile dostanu těhotenskou průkazku tak už žádné kontroly neplatím až doporodu.Teda kromě genetiky tam musím při prvním ultrazvuku zaplatit 1500kč a drůhý na genetice platí pojištovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
28.7.11 10:39

U nás pořád otravují s nějakými balíčky.Já mám tedy jen ten základ za 900 a pak jsem koukala,že mají také těhotenské balíčky asi za 3500 a prý máš potom hrazená všechna možná vyšetření,tak doufám,že mě vyšetří i bez toho :-P
To je tak když člověk nechodí někam normálně ke gynekologovi,ale do gynekologického centra,to z vás hned tahají prachy.Třeba jak mě poslali do té nemocnice,tak za mě vytáhli za víkend tři tisíce a akorát mě vyplašili :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
28.7.11 11:13

Ty jo holky, já sem teda neplatila ještě vůbec nic.Ani těch 30 korun a ani za fotečku mimča.Sestřička je kamarádka tchýně, takže docela v pohodě.Odběry mě dělali v 6.týdnu a všechno v pohodě.Teď neříkali nic.Mám jen donést ranní moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.7.11 11:44

Zatím sem tam byla dvakrát a platila.Tak sem se ji na to zeptala a řekla mi,že jakmile bude průkazka už neplatím.Ivčo o těch balíčkách jsem slyšela ale to u nějaké soukrome ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
28.7.11 11:51

Já jsem teda o žádných balíčcích neslyšela.A jak často se dělají ty odběry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
28.7.11 12:58

Ty úžasné balíčky mají jenom u nás v tom Gyncentru,je to soukromá klinika,ale žádné zvláštní výhody to nemá.Jen je fajn,že když je třeba tvůj doktor na dovolené a něco akutně potřebuješ,tak tě hned vezme někdo jiný.

Já jdu na odběr teď prvně v 10tt,pak se chodí na ty odběry na genetiku,pak tuším někdy kolem 25tt a pak až na konci :?: Ale možná je to u každého trochu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny