Paní učitelky, dotaz
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše: Více
Tak proto s tebou tak vis co…
A ohledně těch záskoku za tebe jsi se mela okamžitě ozvat, ze je řešíš ve svém volném čase.
Pokud mas smlouvu do konce června, tak čemu teď pomůžeš výpovědi?
Ikdyz ji dodáš hned 4.5.26, končíš 4.7.26.
Proste si stůj za svým.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ze s tebou vydrbou ti mohlo byt jasne uz tou smlouvou do 30.6..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně, tak to se nedivím, že nechtějí nic řešit a dávají ti zahul. Hodíš se jim, když tam jsi jen takovou krátkou dobu, tak proč by tě nevyužili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek Já se poprvé ozvala na konci března. A mam zpětně pocit, že se to od té doby spíš zhoršilo. Mám pocit, že si mysleli, že budu držet ústa a krok, což až tak nesplňuju. Jinak výpověď samozřejmě nedávám nechám doběhnout smlouvu. Jen vím, že příští rok určitě ne. (Původně říkali, že by byli rádi, kdybych pak zůstala na nějaký menší úvazek).
- Citovat
- Upravit
Pusť dětem film a během té doby napiš mail, ve kterém vyznačíš kolize (nemůžeš být do zvonění ve třídě a vteřinu po zvonění v jiné budově na dozoru) a zdůrazni, že děti zůstávají bez dozoru, než dojdeš, a že pokud se něco stane, neneses zodpovědnost ty, ale ten, kdo to takhle naplánoval.
Dále napiš, že i ty si musíš odskočit na wc, vzhledem k rozvrhu to je možné pouze během hodiny /dozoru, opět, pokud se něco stane, odmítáš nést zodpovědnost.
A za třetí, suplované hodiny řeš pouštěním filmů, během nichž si budeš dělat přípravy, opravy a administrativu na své běžné hodiny. Zvlášť jestli budeš stejně odcházet, tak ti každej může, víš co.
(dodávám, že v suplovanych učím a dozory držím, ale vedení se mě nechová takhle)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Platanka Já jsem taky doposud normálně učila suplované hodiny. Teď už jsem si to vyladila dokonce tak, že jim ani nepouštím film (protože kde asi dělám přípravy a píšu mail - na PC. A jiný PC na puštění filmů nemám). Takže teď jim hodím kahoot nebo jinou hru a řeším nezbytné věci na PC. Neříkám, že vždy a neříkám, že jsem na to pyšná. Ale nouze mě naučila. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tohle je příšerný, normálně bych poslala dopis na inspekci. Fakt nechutný.
Jinak pokud máš pak ještě nějaký dohled u oběda - bez pauzy, učíš 6 hodin v kuse a dohledy ve všech přestávkách - tak je to někde v zákoníku práce, že ti zaměstnavatel musí umožnit pauzu na oběd.
Jinak jasně, pěkně s tebou drbou, protože nemáš celý úvazek, tak to, co odsupluješ, ti jde do úvazku.
Kdyby to tedy dali někomu, kdo má celý úvazek, měl by přesčas a víc placený. Tím, že to navalí tobě, tak je ty hodiny stojí méně peněz.
Jinak to vypadá, že na té škole nefunuje více věcí. To, jak šíleně supluješ-tipuju, že jim chybí nějaký další učitel. A ty jsi za dlouhodobou nemoc - pěkně tam zaměstnance likvidují.
Všechno bych sepsala a poslal na inspekci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit