mimi 3tydenni prdiky ?

59
5.10.05 03:19

mimi 3tydenni prdiky ?

Ahoj !

chtela bych se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti s miminkem, ktere hlavne kolem 4 a 8 h rano spi a pritom tlaci a vydava strasne moc hluku (mruceni). Nijak zvlast nebreci, vlastne v noci vubec nebreci (zatim), jen nekdy ve dne, ale to se uklidni pohoupanim, nebo dudlickem nebo prsem. Je plne kojeny. Co to tlaceni je ? Dodavam, ze u toho casto prdi.

Dekuju za radu. Sona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
509
5.10.05 07:08

Ahoj Soňo,
zrovna teď se z vedlejšího pokoje ozývají dost úděsné zvuky 8O . To naše 4týdenní Anička tlačí jako o život :lol: . Vždycky, když tohle slyším, říkám si, kde se v tom malém a něžném tělíčku takové zvuky berou :lol: . Nevím, jestli je to tím, že v noci hůř krká (občas si nekrkne vůbec, jak je vytuhlá) a tudíž se jí nahromadí v bříšku víc vzduchu. Každopádně si s tím hlavu nelámu, protože si několikrát hrozně zamručí, zatlačí a prdíky jsou venku. A když jí to opravdu nejde, pomůžu jí rektální rourkou a je klid. Nebude to u Vás něco podobného?

Prdíkům zdar

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.10.05 08:03

ahoj Verko !

dekuju moc za odpoved. asi budeme mit ten samy problem ! no, j asi rikam, ze dokud mimco ma tu silu a vytlaci to misto aby se dal do brekotu, tak je to fajn, a hlavu si s tim taky nelamu. az na to, ze je mi ho lito, jak strasne musi tlacit a asi se poradne nevyspi (my taky ne ostatne ! ) :) no asi mas pravdu, ze v noci se to nahromadi, presne jako my, v noci se mi ho nechce drzet dlouho, kdyz jsem ospala a on taky, a poradne si neodkrkne. kojis ? ja sjem slysela, ze je to raky tim, ze jak v noci kojis v leze…ze se to horsi ? nevim, co je na tom pravdy.
ted mi tu kranse spinka, ale obcas zase zacne „tlacenka“, a ted vylitlo kakani a nakej prd a zase spime dal. tak snad dobry…?

mej se krasne a dekuju, citim se mnohemlip, a mene sama ! Sona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
5.10.05 08:51

Ahoj Soňo,
taky kojím. Jen nevím, jestli to bude tím kojením v leže, protože já Aničku kojím v leže i přes den a to takové potíže nemívá :) . Taky je mi jí líto, že má s prdíky takovou hroznou práci, ale ty 3 měsíce to musíme přežít, pak se to zlepší. Když srovnám Aničku a Vojtu (první syn, teď je mu 12), tak to je nebe a dudy. S tím jsme si užili podstatně víc, trpěl na prdíky strašně. Dělala jsem mu masáž bříška, dávala nahřátou plenku na bříško, kmínový a fenyklový čajík a nešlo to a nešlo. To bylo rodeo :cry: !!!! To Andulka si zamručí, zrudne a lup, prdík je venku, většinou i něco navíc, ale to neva, hlavně, že bříško nebolí :lol: Teď čekám, až se vzbudí na kojo a pofrčíme na úřady vyřizovat přídavky, to zas budou nervy :evil: Tak zatím papa a doufám,že se ještě v nějaké diskuzi potkáme. Nebo mi písni na můj mejlík elviraa@seznam.cz, když budeš potřebovat radu nebo si budeš chtít jen tak pokecat.

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
5.10.05 20:04

tak to se teda přidávám.ty úděsny zvuky mručení mrčení hekání a jakej rachot to nadělá vnoci.takhle vyvádí i u kojení.Stím kojením vleže jste mě trochu vyděsily neboť tak kojimpřevážně je to nejpohodlnější na záda…ale snad to nezhoršuje nafouknutí bříška nebo jo?
je fakt že malej je nafouklej hodně…chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
5.10.05 20:07

P.S. Verak- myslím žes rodila dva dny po mě........ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.10.05 20:37

jestli to nebude kolika…

Radka

• Citovat
  • Upravit
59
6.10.05 02:38

Ahoj a dekuju za odpovedi !

VeroK, rada ti napisu, diky. Ja jsem s mou dcerou tohle neabsolvovala, jsou ji ted dva roky. A ted u naesho malyho to bude asi horsi. No, ono u kluku to pry byva horsi. Tak hodne zdaru na urady, to musi byt fuska s malym prckem.
Bobes, ja si nemyslim, ze by vadilo kojit vleze, snad ne. Kazdopadne se toho v noci nehodlam vzdat, protoze jeste si sedat, to uz bych byla opravdu hodne unavena.
Radko, a prosimte co to jsou ty koliky ? Ja si totiz myslim, ze to je to samy jako nadymani a prdy. Zeje k tomu jako jeste prujem ? Jetsli muzes objasnit, dekuju.

ahoj a hodne trpelivosti s prdikama, Sona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
6.10.05 09:11

Ahoj

Bobes : fakt jsem rodila dva dny po Tobě. Musím říct, že jsem nikde neslyšela, že by kojení v leže způsobovalo více koliku, ani v porodnici nás na to neupozorňovali. Snad je to jenom nějaká babská pověra. Kojím hlavně v leže, v sedě jen výjimečně, hlavně když jsme mimo domov a nepozoruju, že po kojení v sedě by měla Anička míň prdíků.

Soňo : úřady jsem celkem zvládla, co mi taky zbývalo jiného. Jinak myslím, že kolika je to samé, co nadýmaní a prdíky, průjem k tomu podle mě nepatří. Podle slovníku cizích slov je to záchvat křečovitých prudkých bolestí.

Takže ať ti naši mimískové pěkně prdí a bříška ať je nebolí :lol:

papa Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí