probrečené noci:-(

8276
4.10.05 12:23

probrečené noci:-(

Ahoj,
moc moc prosím o vaše zkušenosti a rady. Malé je týden a co jsme přišli z porodnice (3 noci), tak probrečí celou noc. Asi od 20 do 5 hodin. Nepomáhá nic…chování, kočárek, dudlík, najedená je, s kojením problémy nemáme a prdíky se mi taky nezd¨á, že by to způsobovali. Celou noc od kojení ke kojení se snažíme ji uspat, bezvýsledně. Usne nad ránem vyčerpáním.
A ve dne je to andílek, spí krásně, na jídlo ji musím po 3 hodinách budit.
Co s tím převráceným režimem? Kdo jste to zažil, jak dlouho to trvalo, než se to spravilo? Já už mám za těch pár dní takovej spánkovej deficit, že nevím, co budu dělat za týden :cry:

Díky moc, Alenka+Verunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2612
4.10.05 12:30

No, zatím ti nezbývá nic jiného, než zatnout zuby. Pospi si přes den s ní, pomůže to :-) Zkus třeba kontakt tělo na tělo - pomohlo u nás, první dny. A neboj, bude líp. Týdenní mimi je ještě malé na jakýkoli režim, ale bude se to zlepšovat. Hlavně nenechávej spát přes den a buď ji na kojení - postupně se to zlepší, neboj se…

elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
4.10.05 13:13

Ahoj, malému jsou čtyři týdny a když pláče a nemůže se uklidnit, tak nejlépe zabírají tatínkova prsa :-)))) prostě si malého položí na hrudník a poplácává ho po zadečku a za chvilku je klid. Asi jak cítí tlukot srdce a teplo, tak ho to ukonejší. U mě to bohužel nezabírá, asi mu tam překážejí prsa :-))))
Sestřička v nemocnici mi říkala, že některá mimnka se při pláči neumějí uklidnit a když mi Honzík plakal 7 hodin v kuse, tak ho prostě zabalila pevně do peřinky- i ručičky, aby se nemohl hýbat, položila mi ho do postele a za 10 minut spal. Přeji ti hodně sil a spánku
Bosorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
4.10.05 13:19

Znám, znám, hlavně spi přes den, pokud nemáš starší dítko!

U nás taky fungovalo zabalení do plínky - najdeš tady: http://emimino.cz/modules.php?… - chce to fakt pevně svázat a nebát se, mimi se zklidní a usne.

Hodně štěstí.

Peta

P.S.: Nemáte míč? Takovej ten skákací? U nás zázrak… Mimi v zavinovačce na míči usíná do desetzi minut…

• Citovat
  • Upravit
509
4.10.05 13:46

Ahoj,
Aničce jsou 4 týdny a zabírá na ni hopsa míč a tatínkova nebo moje hruď. Taky funguje ježdění kočárkem přes práh. Ale poměrně spolehlivé je nabídnout jí k sání čistý malíček. To se jako zázrakem uklidní a za chvíli ji v limbu. Na dudlíčka nemá vždy náladu, malíček je spolehlivý.

Pevné nervy a hodnou holčičku

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
4.10.05 17:07

Díky všem,
svázanou ji mám, ruce plínkou a ještě v zabalovačce. Vyzkoušíme ten práh. Míč nemáme, ale taťkovu hruď jo :wink:
Alenka+Verunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.10.05 13:04

Ahoj Alenko,
moc dobře si pamatuju. Uf, u nás to trvalo víc jak tři měsíce, tento neklid pak vystřídaly prdíky, takže jsme si fakt užívali. Ale je fakt, že to jednou přejde a teď mi to už příjde tak neskutečný.
Takže vydrž, držím palce, ať to rychle přejde a ať nebolí bříško.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.05 13:21

ahoj

drž se, bude to chvíli asi trvat, ale určitě to přejde, mimi se musí adaptovat na to, že je mimo bříško a tak :-) Pomáhalo také skákání na míči (jak už tady někdo psal) :-)Nada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí