mimi a televize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
22.12.23 15:55
@Anonymní píše:
Máme 7 měsíčního syna. Přítel je televizní maniak a pokud je doma, televize u nás jede pořád. Včera se nutně potřeboval dívat v ložnici na zprávy když jsem kojila a uspávala syna. Řekla jsem mu ať se jde dívat do obýváku, že syn tohle vnímá a nemusí to vidět. Neposlechl :zed:. Od té doby je syn neklidní, usíná s jekotem a když usne, po hodině se vzbudí s hysterickým zachvatem. Má sledování zpráv vliv na miminka?

Po sledovani zprav bych neusnula taky.

Jasne ze ma!

Budes muset byt raznejsi a fakt se drsneji vymezit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.12.23 16:09
@Anonymní píše:
Máme 7 měsíčního syna. Přítel je televizní maniak a pokud je doma, televize u nás jede pořád. Včera se nutně potřeboval dívat v ložnici na zprávy když jsem kojila a uspávala syna. Řekla jsem mu ať se jde dívat do obýváku, že syn tohle vnímá a nemusí to vidět. Neposlechl :zed:. Od té doby je syn neklidní, usíná s jekotem a když usne, po hodině se vzbudí s hysterickým zachvatem. Má sledování zpráv vliv na miminka?

Televizi z ložnice bych odnesla. Nemá tam co dělat. A přítel je docela sobec, nicméně nechápu, jak to jako probíha? Ty ho požádáš aby odešel, a on dal sedí a cuci. :nevim: Respekt nula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anicka_roz
22.12.23 18:03

My televizi nemame, ale snazim se aby nevidel ani jine obrazovky, i kdyz obcas vidi me delat neco na telefonu. Nevim jestli to skodi, ale podvedome mi to prijde spatne pro miminko. Zaroven ale pomerne casto, treba obden, delame videohovor s babickou, kdy na ni kouka do mobilu, treba 10 minut, ale zase tam neni to rychle stridani obrazu…

• Citovat
  • Upravit
7221
22.12.23 19:20

Tv nemá v ložnici co dělat. Ruší to kvalitní spánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí