Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Máme 7 měsíčního syna. Přítel je televizní maniak a pokud je doma, televize u nás jede pořád. Včera se nutně potřeboval dívat v ložnici na zprávy když jsem kojila a uspávala syna. Řekla jsem mu ať se jde dívat do obýváku, že syn tohle vnímá a nemusí to vidět. Neposlechl. Od té doby je syn neklidní, usíná s jekotem a když usne, po hodině se vzbudí s hysterickým zachvatem. Má sledování zpráv vliv na miminka?
Po sledovani zprav bych neusnula taky.
Jasne ze ma!
Budes muset byt raznejsi a fakt se drsneji vymezit.
@Anonymní píše:
Máme 7 měsíčního syna. Přítel je televizní maniak a pokud je doma, televize u nás jede pořád. Včera se nutně potřeboval dívat v ložnici na zprávy když jsem kojila a uspávala syna. Řekla jsem mu ať se jde dívat do obýváku, že syn tohle vnímá a nemusí to vidět. Neposlechl. Od té doby je syn neklidní, usíná s jekotem a když usne, po hodině se vzbudí s hysterickým zachvatem. Má sledování zpráv vliv na miminka?
Televizi z ložnice bych odnesla. Nemá tam co dělat. A přítel je docela sobec, nicméně nechápu, jak to jako probíha? Ty ho požádáš aby odešel, a on dal sedí a cuci.
Respekt nula
My televizi nemame, ale snazim se aby nevidel ani jine obrazovky, i kdyz obcas vidi me delat neco na telefonu. Nevim jestli to skodi, ale podvedome mi to prijde spatne pro miminko. Zaroven ale pomerne casto, treba obden, delame videohovor s babickou, kdy na ni kouka do mobilu, treba 10 minut, ale zase tam neni to rychle stridani obrazu…