Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Když ja tepleji používáme emitex do autosedačky,je v něm teplo a mimčo je hezky zabalené ![]()
No pak máme tenhle od Kaarsgaren, ten je slabší, tak asi vyndám ten ![]()
no já jsem jí zatím oblékala tílko, tenké body dl rukám a kombinézku takovou podzimní a fusak teplý. ale zatím mi takto v kočárku vydržela, tak právě když se má oteplit tak nevím. tu španělskou deku taky máme, takže myslíte, že příští týden už fusak dát pryč a bude stačit jí přikrýt tou dekou? jiank mám přesně taky fusak zimní jako libza…
budu vytahovat tenhle,jsem s ním naprosto spokojená,zahřeje,když je vedro tak rozepnu ![]()
Žesťovka píše:
budu vytahovat tenhle,jsem s ním naprosto spokojená,zahřeje,když je vedro tak rozepnu
Ten je pěknej, co je to za značku? Ten byl přímo ke kočárku?
Libza píše:Žesťovka píše:Ten je pěknej, co je to za značku? Ten byl přímo ke kočárku?
budu vytahovat tenhle,jsem s ním naprosto spokojená,zahřeje,když je vedro tak rozepnu
Alpaka píše:
Ve sporťáku je deka vopruz, pořád padá.
To teda, teď v sobotu jsem vyjela před barák na sluníčko s golfkama ta deka tam byla akorát k vzteku ![]()
Žesťovka píše:Libza píše:Emitex http://www.emitex.cz/…cit-cervena/Žesťovka píše:Ten je pěknej, co je to za značku? Ten byl přímo ke kočárku?
Díky Žesťovko, a je za dobrý peníze ![]()
Malý jsou taky 4 měsíce a fusak má v kočárku pořád… Jak už někdo psal, je to jednodušší, když nemusím moc oblékat… Takže, když jdem ven dám jí jen mikinku a čepici a jdeme
ale až bude tak kolem těch 15, tak ho zruším, ať tam má víc místa… ![]()
Žesťovka píše:
má díry na pásy,nepadá,stojí cca 500,–
Fusak jsem ještě nechala a holky mají 1 a 2 roky
Jak už se tu psalo, radši míň oblečení a fusak, než balit do x vrstev ![]()
Jarní/podzimní fusak od Emitexu máme též a jsem spokojená. Deka do sporťáku je jen k vzteku ![]()
Já jsem teplý fusak už schovala. Malou dávám do kombinézy a v kočárku mám 2 deky a má tam pěkně teploučko. Malá má 2 měsíce.
já jsem za fusaky. Jak už psaly holky, raději oblíknout míň a dát do fusaku. Deku by malej hned skopal dolů a pro mě je důležitý, že sedí na teplým, což mi deka nezaručí.