Mimi oblečení přes net

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
138
25.8.16 11:09

Mimi oblečení přes net

Ahoj, nakupujete pro děti do 1 roku oblečení přes internet? Nemyslím bazárek, ale nové oblečení. Mám ráda jednodušší věci, hodně spokojená jsem byla s Lindexem, Nextem… Před porodem se mi podařilo nakoupit ve slevách, teď se ale nikam nedostanu… Chci nejlépe biobavlnu (oblečení je jemné a časté praní a sušení v sušičce není znát, jinak moc bioeko nejsem…). Značky jsou mi fuk… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Padme93
25.8.16 11:13

H&M má řadu conscious - biobavlna. Momentálně i njaké slevy na jejich eshopu.

• Citovat
  • Upravit
138
25.8.16 11:24

@Padme93 JJ, tam jsem koukala, ale je tam kromě poštovného poplatek kdybych něco vracela… a ony ty velikosti kolikrát nesedí… spíš jsem myslela něco ne tak profláknutého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
25.8.16 11:34

Tak to už bohužel neporadím, protože bych řekla, že obyčejné, jednoduché šik oblečení pro miminka na českých eshopech zoufale chybí. :-/ Samý přeplácaný rádoby roztomiloučký věci.

Jedině třeba online shopy Zary, Nextu a tak, no… tak se občas dá ulovit něco normálního.

• Citovat
  • Upravit
3739
25.8.16 11:41

Ja miluju topolino, libi se mi vic nez treba z nextu a cena je nekde jinde. Nemam rada preplacane obleceni a jeste ty silene pohadkove postavicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.8.16 11:44
@Padme93 píše:
Tak to už bohužel neporadím, protože bych řekla, že obyčejné, jednoduché šik oblečení pro miminka na českých eshopech zoufale chybí. :-/ Samý přeplácaný rádoby roztomiloučký věci.Jedině třeba online shopy Zary, Nextu a tak, no… tak se občas dá ulovit něco normálního.

Dekuji :-) Nevěřila bych, jak velký problém je sehnat oblečení pro mimino bez infantilních obrázků a z kvalitních materiálů… a také něco, co lze obléct bez újmy na dítěti (mám první dítě a spoustu krásných věcí, které bych ale oblékla asi jen kdyby mělo dítě hlavu/ruce/nohy na odšroubování…) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124
25.8.16 11:52

Já jsem něco objednávala u vaculi (vaculi.cz) nebo na fleru obecně. Je to dražší, ale chtěla jsem ze začátku, aspoň ty pidivěci ze kterých to dítko hrozně rychle vyroste nějaké unisex, aby to bylo použitelné i do budúcna… Ale není to seriovka - takže proto tá cena. Ale kvalitou je to super - nic se nám nevytahalo, nepovolilo, dobře se to oblíká. Já jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
25.8.16 11:57

Já milovala Topolino a Bettymode-to je firma tady kousek od nás na jižní Moravě. Ale musela jsem u nich dost vybírat, spousta věcí mi od nich přišla takových jako vzhledově „vesnických“, ale kvalitní materiál. Vybrat se dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.8.16 11:58
@iwa83 píše:
Já jsem něco objednávala u vaculi (vaculi.cz) nebo na fleru obecně. Je to dražší, ale chtěla jsem ze začátku, aspoň ty pidivěci ze kterých to dítko hrozně rychle vyroste nějaké unisex, aby to bylo použitelné i do budúcna… Ale není to seriovka - takže proto tá cena. Ale kvalitou je to super - nic se nám nevytahalo, nepovolilo, dobře se to oblíká. Já jsem spokojená

No, já do budoucna oblečení nevyužiji, chci jen jedináčka… ale moc děkuji, určitě kouknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.8.16 11:59
@Jenye píše:
Ja miluju topolino, libi se mi vic nez treba z nextu a cena je nekde jinde. Nemam rada preplacane obleceni a jeste ty silene pohadkove postavicky.

Mohu poprosit o nějaký odkaz? Nemůžu nic najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.8.16 12:08

Hledám třeba jednobarevná body (nebo jemný vzor, žádný nažehlovačky a výšivky), boyfriend tepláky, ponožky co se nezařezávají, bavlněný šaty/mikiny co se dobře oblékají… a do obchodu se nedostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
25.8.16 14:31

@melinkam http://t.ernstings-family.de

U topolina je jen problem, ze nemaji eshop pro CR, takze objednavani je slozitejsi, ale jde to pres ruzne skupinky na FB nebo kdo vydli u hranic z Nemeckem, tak si tam dojede. Oni toho nemaji moc, ale porad meni kokekce, takze to chce sledovat. Pak taky mivaji zajimave vyprodeje. Dcera ma satnik prevazne od nich a syn na tom bude asi podobne :oops: Ale kupuju tam spis takove ty lepsi kousky, kombinezy na zimu, saty, kalhoty, svetriky. Kdyz jsem potrebovala bodycka, tak to jsem sla nejvic do HM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.8.16 16:46

@Jenye děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
29.8.16 10:26

Dneska mě napadlo podívat se na Mango, a jo, určitě mrkni, mají tam celkem fajn věci a něco i biobavlna. http://www.mangooutlet.com/…eti/allkids/

Je to teda outlet, ale kvalita není špatná (aspoň co se týká dospěláckého oblečení), ceny v pohodě a právě i fajn design.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.18 12:55

nejlepší je nakupovat oblečení nejen pro sebe ale i pro mimi v klasickem obchodu, mužete to ruzně kombinovat a třeba na to pak ještě u pokladny dostanete slevu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák