Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nakupujete pro děti do 1 roku oblečení přes internet? Nemyslím bazárek, ale nové oblečení. Mám ráda jednodušší věci, hodně spokojená jsem byla s Lindexem, Nextem… Před porodem se mi podařilo nakoupit ve slevách, teď se ale nikam nedostanu… Chci nejlépe biobavlnu (oblečení je jemné a časté praní a sušení v sušičce není znát, jinak moc bioeko nejsem…). Značky jsou mi fuk… Děkuji
H&M má řadu conscious - biobavlna. Momentálně i njaké slevy na jejich eshopu.
@Padme93 JJ, tam jsem koukala, ale je tam kromě poštovného poplatek kdybych něco vracela… a ony ty velikosti kolikrát nesedí… spíš jsem myslela něco ne tak profláknutého…
Tak to už bohužel neporadím, protože bych řekla, že obyčejné, jednoduché šik oblečení pro miminka na českých eshopech zoufale chybí. :-/ Samý přeplácaný rádoby roztomiloučký věci.
Jedině třeba online shopy Zary, Nextu a tak, no… tak se občas dá ulovit něco normálního.
Ja miluju topolino, libi se mi vic nez treba z nextu a cena je nekde jinde. Nemam rada preplacane obleceni a jeste ty silene pohadkove postavicky.
@Padme93 píše:
Tak to už bohužel neporadím, protože bych řekla, že obyčejné, jednoduché šik oblečení pro miminka na českých eshopech zoufale chybí. :-/ Samý přeplácaný rádoby roztomiloučký věci.Jedině třeba online shopy Zary, Nextu a tak, no… tak se občas dá ulovit něco normálního.
Dekuji
Nevěřila bych, jak velký problém je sehnat oblečení pro mimino bez infantilních obrázků a z kvalitních materiálů… a také něco, co lze obléct bez újmy na dítěti (mám první dítě a spoustu krásných věcí, které bych ale oblékla asi jen kdyby mělo dítě hlavu/ruce/nohy na odšroubování…) ![]()
Já jsem něco objednávala u vaculi (vaculi.cz) nebo na fleru obecně. Je to dražší, ale chtěla jsem ze začátku, aspoň ty pidivěci ze kterých to dítko hrozně rychle vyroste nějaké unisex, aby to bylo použitelné i do budúcna… Ale není to seriovka - takže proto tá cena. Ale kvalitou je to super - nic se nám nevytahalo, nepovolilo, dobře se to oblíká. Já jsem spokojená
Já milovala Topolino a Bettymode-to je firma tady kousek od nás na jižní Moravě. Ale musela jsem u nich dost vybírat, spousta věcí mi od nich přišla takových jako vzhledově „vesnických“, ale kvalitní materiál. Vybrat se dalo.
@iwa83 píše:
Já jsem něco objednávala u vaculi (vaculi.cz) nebo na fleru obecně. Je to dražší, ale chtěla jsem ze začátku, aspoň ty pidivěci ze kterých to dítko hrozně rychle vyroste nějaké unisex, aby to bylo použitelné i do budúcna… Ale není to seriovka - takže proto tá cena. Ale kvalitou je to super - nic se nám nevytahalo, nepovolilo, dobře se to oblíká. Já jsem spokojená
No, já do budoucna oblečení nevyužiji, chci jen jedináčka… ale moc děkuji, určitě kouknu ![]()
@Jenye píše:
Ja miluju topolino, libi se mi vic nez treba z nextu a cena je nekde jinde. Nemam rada preplacane obleceni a jeste ty silene pohadkove postavicky.
Mohu poprosit o nějaký odkaz? Nemůžu nic najít…
Hledám třeba jednobarevná body (nebo jemný vzor, žádný nažehlovačky a výšivky), boyfriend tepláky, ponožky co se nezařezávají, bavlněný šaty/mikiny co se dobře oblékají… a do obchodu se nedostanu…
@melinkam http://t.ernstings-family.de
U topolina je jen problem, ze nemaji eshop pro CR, takze objednavani je slozitejsi, ale jde to pres ruzne skupinky na FB nebo kdo vydli u hranic z Nemeckem, tak si tam dojede. Oni toho nemaji moc, ale porad meni kokekce, takze to chce sledovat. Pak taky mivaji zajimave vyprodeje. Dcera ma satnik prevazne od nich a syn na tom bude asi podobne
Ale kupuju tam spis takove ty lepsi kousky, kombinezy na zimu, saty, kalhoty, svetriky. Kdyz jsem potrebovala bodycka, tak to jsem sla nejvic do HM.
Dneska mě napadlo podívat se na Mango, a jo, určitě mrkni, mají tam celkem fajn věci a něco i biobavlna. http://www.mangooutlet.com/…eti/allkids/
Je to teda outlet, ale kvalita není špatná (aspoň co se týká dospěláckého oblečení), ceny v pohodě a právě i fajn design.
nejlepší je nakupovat oblečení nejen pro sebe ale i pro mimi v klasickem obchodu, mužete to ruzně kombinovat a třeba na to pak ještě u pokladny dostanete slevu