Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Přesně jak píšeš - komunikace minimální, vlastně vůbec žádná. Objednala jsem dcerušce lakovky na vítání občánků a několikrát jsem se dotazovala, zda do té doby přijdou, protože pak už mi jsou samozřejmě na nic. Absolutně žádná reakce, to je tedy „seriózní“ jednání! Jsem rozhodnuta objednávku zrušit, ať si to strčí někam. ![]()
Taky jsem to vystornovala, alespoň to proběhlo najednou rychlostí blesku a zábranu koupila v Tescu a levněji… Moc bych nespoléhala na to, že přijdou… ![]()
Ahoj holky,mám to naprosto stejně jako píšete.Objednala sem pro malou borduru do pokojíčku,a po 14 dnech jsem psala,za jak dlouho zboží přijde,že se stěhujeme,tak abych si to pak mohla vyzvednout.Odpověď zněla že o víkendu,a že kdyby se to mělo opozdit,tak že se mi ozve,a dodnes nemám žádnou zprávu
,a víkend už samozdřejmě uběhl
.Můžete mi prosím poradit,jestli se to dá ještě teď, po 14 dnech zrušit?Děkuju moc
Poslala jsem jim mail s nadpisem storno objednávky a odůvodnila mizivou komunikací ze strany obchodu a nesplněnými sliby. Během hodiny mi odepsali - najednou to šlo, že storno akceptují, bez sankcí, bez řečí… Tak bych to být Tebou zkusila
Ať nečekáš zbytečně…
Jj, taky jsem to stornovala, ani jsem nenapsala důvod, ten jim, myslím, došel po těch mých 3 meilech, které jsem jim před tím napsala. Proběhlo to bez problémů. Je zajímavé, že komunikují pouze tehdy, pokud chce někdo něco stornovat. To asi moc nevydělají… ![]()
tak jsem holky dala na Vaše rady a dnes jsem objednávku stornovala,tak jsem na to zvědavá,jak se k tomu postaví
očekávám zase žádnou komunikaci ![]()
Moje zkušenost je tedy zcela opačná, objednala jsem motýlka a kravatku, ta nebyla ve vybrané barvě skladem a paní nám zcela ochotně a sama od sebe poslala výběr více kusů, společně s obálkou a poštovným, abychom si vhodnou nechali a ostatní vrátily. Tak takovou ochotu a snahu obchodníka jsem ještě nikdy nezažila a můžu Mimidekor jen a jen chválit
a vřele doporučit!!!
![]()
Objednával jste někdo postel z mimidekoru? mám jednu vybranou, psala jsem už minulý týden dotaz k postýlce a do ted mi nikdo neodpověděl, je to dost peněz, tak bych se nerada napálila
Tedy holky, jsem pěkně zklamaná. Objednávala jsem na mimidekoru krásnou zábranu do dveří, chlapeček je pěkný raubíř. Měsíc čekám jako trubka, komunikace obchodu je minimální, když tak jen plané sliby. Kdybych to věděla předem, neztrácím čas a hledám jinde. Stalo se vám to taky nebo mám prostě smůlu?