Objednat či neobjednat - křehké předměty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
91
13.10.11 18:35

Objednat či neobjednat

Dobrý podvečer, chtěla bych se vás zeptat,jestli někdo z vás nemáte zkušenosti s objednávávním křehkých, snadno rozbitelných věcí. Chci si koupit z netu sadu talířů, mám už i vybrané ,ale váhám. :nevim: Mám strach, že mi přijdou nakřaplý nebo už rozbitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
13.10.11 18:39

No, kdyz jsem si pres internet kupovala monitor dechu a pani to posilala jako KREHKE ZBOZI - a postak mi to dovezl ve „vycpane schrance“ kterou si potom odvezl… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
13.10.11 18:42
Moncha píše:
Dobrý podvečer, chtěla bych se vás zeptat,jestli někdo z vás nemáte zkušenosti s objednávávním křehkých, snadno rozbitelných věcí. Chci si koupit z netu sadu talířů, mám už i vybrané ,ale váhám. :nevim: Mám strach, že mi přijdou nakřaplý nebo už rozbitý.

Tak jak ti dojde balík, tak přímo na poště si ho rozbal a vše zkontroluj. Pokud bude něco rozbitýho, tak pošta to pošle zpět a ta firma ti musí vrátit peníze, protože ona odpovídá za přepravu až k tobě. Ale takové firmy si na to dávají pozor a měla by tam být nálepka FRAGILE jakože křehké zboží a oni s tím na poště nemlátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
13.10.11 18:54

pár věcí už jsem sama s příplatkem „křehké“ posílala a v pár případech se stalo, že věc dorazila rozbitá (porcelánové hrníčky třeba). i přesto, že byly důkladně zabalené v novinách a bublinkové fólii (i několik vrstev).
každopádně za to zodpovídá pošta (pokud je to opravdu poslané jako křehké). takže hned na poště po převzetí rozbalit, zkontrolovat a popřípadě okamžitě reklamovat u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
13.10.11 18:57

každopádně firma, která takové věci prodává už by to mohla mít nějak vymakané, aby se jim to nestávalo.
hodně obchodů už kvůli tomu taky upřednostňuje posílání přes jiné přepravce, protože narozdíl od pošty často překládají zboží ručně a ne strojově (tohle jsem právě četla u jednoho obchodu, který prodává vína).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
13.10.11 19:27

Taky sem objednávala talíře přes net a bez problémů. Všechno pěkně zabalený, proložený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
13.10.11 19:49
maffi píše:
pár věcí už jsem sama s příplatkem „křehké“ posílala a v pár případech se stalo, že věc dorazila rozbitá (porcelánové hrníčky třeba). i přesto, že byly důkladně zabalené v novinách a bublinkové fólii (i několik vrstev).
každopádně za to zodpovídá pošta (pokud je to opravdu poslané jako křehké). takže hned na poště po převzetí rozbalit, zkontrolovat a popřípadě okamžitě reklamovat u nich.

Já jsem posílala hrníček, bylo to jen tochu vycpané, nic extra. Připlatila jsem za nálepku „křehké“ a došlo to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
13.10.11 19:53

Tak já to asi zkusím.Ještě se poradím s přítelem a jdu na to.Psala jsem i do toho obchodu. Paní balí každý talíř zvlášť do bublinkové folie a dává do pevné krabice.Ale většinou to dojde v pořádku,ale není to stoprocentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
13.10.11 21:33

My si kdysi objednávali krabici vín, byli taky jako „křehké“ a dobře zabalené a došli všechny v pořádku :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
14.10.11 19:54

holky já posílám každej rok cukroví poštou jako křehké a musím zaklepat, vždy zákazníci psali že došlo v pořádku.Záleží jek se to zabalí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák