Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@adika009
mě malej taky nechtěl sestoupit, čekalo se 2 hodiny a stejně pořád nic, tak mi nakonec skočili na břicho a pomohli mu ven ![]()
@sanulka
jejda, prďolka malušká, tak ať krásně přibírá ať ji máte co nejdříve doma ![]()
@Jančounek no to je pěkný
skok na břicho znám jen z filmů a přišlo mi to vždycky docela šílený
a kolik ted malému je?
@adika009
no to byl mazec
![]()
Mám to na metříku
2 měsíce a 25 dní ![]()
Tak my byli dneska na 3 měsíčni kontrole a máme 56cm a 5020g
Akorát očkování o měsíc odloženo
A co vy holky už maji prcci očkovani za sebou?
@sanulka taky přejeme hodně štěstí a aby malá hodně rostla
zrovna nedávno jsem šila čepičky a zavinovačky pro nedonošenátka do inkubátorů tak si dovedu představit jak je asi malinkatá. Hlavně pevné nervy ![]()
@svadlenka my máme jít příští týden, ale potřebuju odklad, protože máme mít vítání, bylo by to hned ten den po očkování… Jak to, že máte odložení, prcek je marod?
a co necháváš očkovat?
Prcek není marod, ale jelikoš se narodil o tři tydny rychleji.Nema prej tak vyvinutou motoriku jak by mněl pro to ten odklad. Očkovani jen to povinné.
Narodil se nám 27.3. a už ted zvedá chvílemi hlavičku a vrtí se že ho jen tak ležet někde nemůžeme nechat ![]()
Ahojky, tak mi máme chlapečka 3470g a 49cm…koukám koukám převažují kluci…to bude boj o nevěsty ![]()
Dobrý den, ženy, nemáte prosím některá mimi tričko s nápisem BORN IN 2013?? Děkuji ![]()
Ahoj holky, už je to pár let co jsem ztratila skupinu, kde jsme si psaly s maminkami miminek 2013. Byla tam fajn parta, nenajde se tady někdo z nich?
Já Andrea, syn Richard - srpen 2013
Kdyby náhodou zkouším štěstí. ![]()