Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@maryna112 no hlavně je teda poněkud průšvih to začít řešit „už“ v deseti měsících ![]()
@dani24687
to taky musím zkusit. Malá příteli při uspávání strašně zlobí. Pořád si v postýlce stoupá. On nemá trpělivost, takže to vždycky stejně čeká na mě ![]()
@mmuerka píše:
@dani24687to taky musím zkusit. Malá příteli při uspávání strašně zlobí. Pořád si v postýlce stoupá. On nemá trpělivost, takže to vždycky stejně čeká na mě
myslíš, že nakonec uspával kdo?
ale vana byla fajn ![]()
@nikitomi píše:
Hm o pravopisu už tu taky jede jedna diskuze.. v tomhle příspěvku je minimálně 14 chyb. Ach jo..
Tak jdi na tu druhou diskuzi ![]()
@Mar__tanka1983
to si nevyberes. naseho prcka tatinek nosil a konejsil od narozeni. ovsem momentelni situace (1r) je takova, ze jakmila ma maly nejaky problem (pad, boleni, blbou naladu), tak se sape jedine po tatinkovi a me odstrkuje ![]()
jo, ale uspavani je stejne na me, protoze u taty proste spoleha na to, ze ho z te postylky vytahne a bude nejaka sranda…
takze nejak jsem to taky nevyhrala ![]()
No u nás to je tak, že když brečí tak přichází na řadu tatínek - já na to nemám moc nervy, on jo. On se mu věnuje ať fňuká nebo se směje. Pochopitelně se z toho ze začátku snažil vykroutit, ale já jsem mu řekla že je to naše ítě a nevím proč bych jeho uplakané momenty měla řešit jen já - no a bylo. ![]()
@Lynette píše:
No u nás to je tak, že když brečí tak přichází na řadu tatínek - já na to nemám moc nervy, on jo. On se mu věnuje ať fňuká nebo se směje. Pochopitelně se z toho ze začátku snažil vykroutit, ale já jsem mu řekla že je to naše ítě a nevím proč bych jeho uplakané momenty měla řešit jen já - no a bylo.
na toto mně řekne, že až mu bude třeba rok a víc, tak bude uspávat klidně denně ![]()
@Ali-Ali píše:
jo, ale uspavani je stejne na me, protoze u taty proste spoleha na to, ze ho z te postylky vytahne a bude nejaka sranda…
takze nejak jsem to taky nevyhrala
Takhle to právě máme taky
nejhorší je, když se chci v noci vyspat a malá řve, tak si musím vybrat. Buď vzbudím tuhého přítele, aby k ní vstal, což je skoro 100% jistota, že se Eliška do 5 minut vyskytne v posteli vedle mě (na mé půlce), nebo k ní prostě vstanu já. Takže se nevyspím tak jako tak ![]()
Malá začne řvát a tatínek řve maminkoooo? asi brečí…vždycky volám: maminka tu není musíte si poradit ![]()
ACH SEM CIZINKA…SNEZIM SE PSAT BEZ CHYB JAK VYDIM TO NEJDE… ASI PRESTANU PSAT..
![]()
Jinak prisu ne proto aby me nekdo opravoval chyby…
@maryna112 píše:
ACH SEM CIZINKA…SNEZIM SE PSAT BEZ CHYB JAK VYDIM TO NEJDE… ASI PRESTANU PSAT..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neřeš to ![]()
@maryna112 píše:
ACH SEM CIZINKA…SNEZIM SE PSAT BEZ CHYB JAK VYDIM TO NEJDE… ASI PRESTANU PSAT..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je nešvar emimina, časem si zvykneš to ignorovat ![]()