Miminko a táta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
20.9.13 12:15
@maryna112 píše:
ACH SEM CIZINKA…SNEZIM SE PSAT BEZ CHYB JAK VYDIM TO NEJDE… ASI PRESTANU PSAT.. :,( :,( :,( :,( :,( :,(
Jinak prisu ne proto aby me nekdo opravoval chyby…

nenervuj se…to jsou ty dokonalé ženy s dokonalým pravopisem a dokonalými vlatsnostmi matek…někomu je holt dáno… :lol:

• Citovat
  • Upravit
220
20.9.13 12:16
@maryna112 píše:
ACH SEM CIZINKA…SNEZIM SE PSAT BEZ CHYB JAK VYDIM TO NEJDE… ASI PRESTANU PSAT.. :,( :,( :,( :,( :,( :,(
Jinak prisu ne proto aby me nekdo opravoval chyby…

Teď jsem to chtěla napsat… Třeba je cizinka… Já to znám moc dobře z druhé strany, jak je to těžké, když se člověk nedomluví jak rodilý mluvčí, který prošel x let školou. Tak snad to ty pohoršené pisatelky někdy nepotká :roll:. Většinou si to člověk uvědomí až se dostane do té situace sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maryna112
20.9.13 12:21
@Paradise píše:
to je nešvar emimina, časem si zvykneš to ignorovat :hug:

Ani nevíš jak ne to vzalo… sedím a placu :,( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
8996
20.9.13 12:21

@dani24687 No tak s těmale řečma bych ho poslala do háje. Jakýpak až mu bude rok? A t do toho roka máš být na nervy a strhaná jenom ty a on se má válet u televize? Nebo jak si to jako představuje? Přítel teda nejenže že se mu věnuje ať má prcek jakoukoliv náladu ale taky se o něj umí postarat. O víkendu se o něj stará celou dobu - od rána do večera. Já jen kojím. On s ním jde dvakrát denně na procházku, přebalí, pohraje si s ním, dá mu příkrm, převlíkne ho i uspí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.9.13 12:23

@maryna112 A kvůli opravování chyb brečet? Ber to s humorem. Já když dělala závěrečnou zkoušku z japonštiny tak jsem řekla že jsem velmi zajímavá místo velmi zaneprázdněná - no trapas. :lol: Buď ráda že tě opravují - chybami se člověk učí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.9.13 12:27

@Lynette jo, tak to můj taky, udělá s ním cokoliv - přebalí, hraje, je venku, udělá jídlo, nakrmí,…, ale usínat malej prostě chce se mnou a já když vidím, jak se od něj fakt odtrhuje a řve a natahuje po mně ruce, tak prostě nevydržím. Kdybych nepovolila, tak ho i uspí, ale já povolím vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maryna112
20.9.13 12:27
@Lynette píše:
@maryna112 A kvůli opravování chyb brečet? Ber to s humorem. Já když dělala závěrečnou zkoušku z japonštiny tak jsem řekla že jsem velmi zajímavá místo velmi zaneprázdněná - no trapas. :lol: Buď ráda že tě opravují - chybami se člověk učí. ;)

nejde o chyby… sem proste moc sklamana… každý to ne pochopi..

• Citovat
  • Upravit
15404
20.9.13 12:29
@Lynette píše:
@maryna112 A kvůli opravování chyb brečet? Ber to s humorem. Já když dělala závěrečnou zkoušku z japonštiny tak jsem řekla že jsem velmi zajímavá místo velmi zaneprázdněná - no trapas. :lol: Buď ráda že tě opravují - chybami se člověk učí. ;)

já zas bývalýmu šéfovi řekla místo „nemám orientační smysl“, že nemám sexuální smysl. Vůbec nechápu, jak to ze mě tak vyletělo. On na to, že myslí, že mám. No já byla :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
20.9.13 12:30

@maryna112 tak to pardon, jestli jsi cizinka, i na leckterého cecha pises vyborne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maryna112
20.9.13 12:32
@Mar__tanka1983 píše:
@maryna112 no hlavně je teda poněkud průšvih to začít řešit „už“ v deseti měsících :nevim:

A kdy treba zacit resit?…
Miminko si musi zvikat na oba rodice… ne jenom na maminku…

• Citovat
  • Upravit
2170
20.9.13 12:33

@maryna112 Vůbec to neřeš. Někdo má různé dys, někdo je cizinec a někdo holt není dobrý češtin :mrgreen: Horší je být blbá nespokojená dylina co si honí svoje ego na ostatních. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maryna112
20.9.13 12:33
@nikitomi píše:
@maryna112 tak to pardon, jestli jsi cizinka, i na leckterého cecha pises vyborne :)

nic se nedeje… nemusis se omluvat… proste ne to nejak vzalo… uz sem v pohode… :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
2170
20.9.13 12:34
@dani24687 píše:
já zas bývalýmu šéfovi řekla místo „nemám orientační smysl“, že nemám sexuální smysl. Vůbec nechápu, jak to ze mě tak vyletělo. On na to, že myslí, že mám. No já byla :oops: :oops: :oops:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A máš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
20.9.13 12:35
@maryna112 píše:
A kdy treba zacit resit?…
Miminko si musi zvikat na oba rodice… ne jenom na maminku…
:think: Od narození?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maryna112
20.9.13 12:35
@dani24687 píše:
já zas bývalýmu šéfovi řekla místo „nemám orientační smysl“, že nemám sexuální smysl. Vůbec nechápu, jak to ze mě tak vyletělo. On na to, že myslí, že mám. No já byla :oops: :oops: :oops:
:D :D :D
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí