Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@maryna112 píše:
ACH SEM CIZINKA…SNEZIM SE PSAT BEZ CHYB JAK VYDIM TO NEJDE… ASI PRESTANU PSAT..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak prisu ne proto aby me nekdo opravoval chyby…
Teď jsem to chtěla napsat… Třeba je cizinka… Já to znám moc dobře z druhé strany, jak je to těžké, když se člověk nedomluví jak rodilý mluvčí, který prošel x let školou. Tak snad to ty pohoršené pisatelky někdy nepotká
. Většinou si to člověk uvědomí až se dostane do té situace sám.
@Paradise píše:
to je nešvar emimina, časem si zvykneš to ignorovat
Ani nevíš jak ne to vzalo… sedím a placu
![]()
@dani24687 No tak s těmale řečma bych ho poslala do háje. Jakýpak až mu bude rok? A t do toho roka máš být na nervy a strhaná jenom ty a on se má válet u televize? Nebo jak si to jako představuje? Přítel teda nejenže že se mu věnuje ať má prcek jakoukoliv náladu ale taky se o něj umí postarat. O víkendu se o něj stará celou dobu - od rána do večera. Já jen kojím. On s ním jde dvakrát denně na procházku, přebalí, pohraje si s ním, dá mu příkrm, převlíkne ho i uspí.
@maryna112 A kvůli opravování chyb brečet? Ber to s humorem. Já když dělala závěrečnou zkoušku z japonštiny tak jsem řekla že jsem velmi zajímavá místo velmi zaneprázdněná - no trapas.
Buď ráda že tě opravují - chybami se člověk učí. ![]()
@Lynette jo, tak to můj taky, udělá s ním cokoliv - přebalí, hraje, je venku, udělá jídlo, nakrmí,…, ale usínat malej prostě chce se mnou a já když vidím, jak se od něj fakt odtrhuje a řve a natahuje po mně ruce, tak prostě nevydržím. Kdybych nepovolila, tak ho i uspí, ale já povolím vždycky.
@Lynette píše:
@maryna112 A kvůli opravování chyb brečet? Ber to s humorem. Já když dělala závěrečnou zkoušku z japonštiny tak jsem řekla že jsem velmi zajímavá místo velmi zaneprázdněná - no trapas.Buď ráda že tě opravují - chybami se člověk učí.
nejde o chyby… sem proste moc sklamana… každý to ne pochopi..
@Lynette píše:
@maryna112 A kvůli opravování chyb brečet? Ber to s humorem. Já když dělala závěrečnou zkoušku z japonštiny tak jsem řekla že jsem velmi zajímavá místo velmi zaneprázdněná - no trapas.Buď ráda že tě opravují - chybami se člověk učí.
já zas bývalýmu šéfovi řekla místo „nemám orientační smysl“, že nemám sexuální smysl. Vůbec nechápu, jak to ze mě tak vyletělo. On na to, že myslí, že mám. No já byla
![]()
@maryna112 tak to pardon, jestli jsi cizinka, i na leckterého cecha pises vyborne ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@maryna112 no hlavně je teda poněkud průšvih to začít řešit „už“ v deseti měsících
A kdy treba zacit resit?…
Miminko si musi zvikat na oba rodice… ne jenom na maminku…
@maryna112 Vůbec to neřeš. Někdo má různé dys, někdo je cizinec a někdo holt není dobrý češtin
Horší je být blbá nespokojená dylina co si honí svoje ego na ostatních. ![]()
@nikitomi píše:
@maryna112 tak to pardon, jestli jsi cizinka, i na leckterého cecha pises vyborne
nic se nedeje… nemusis se omluvat… proste ne to nejak vzalo… uz sem v pohode…
![]()
@dani24687 píše:
já zas bývalýmu šéfovi řekla místo „nemám orientační smysl“, že nemám sexuální smysl. Vůbec nechápu, jak to ze mě tak vyletělo. On na to, že myslí, že mám. No já byla![]()
![]()
@maryna112 píše:
A kdy treba zacit resit?…
Miminko si musi zvikat na oba rodice… ne jenom na maminku…
@dani24687 píše:
já zas bývalýmu šéfovi řekla místo „nemám orientační smysl“, že nemám sexuální smysl. Vůbec nechápu, jak to ze mě tak vyletělo. On na to, že myslí, že mám. No já byla![]()
![]()
nenervuj se…to jsou ty dokonalé ženy s dokonalým pravopisem a dokonalými vlatsnostmi matek…někomu je holt dáno…