Miminko a táta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
20.9.13 12:37
@wladka73 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A máš?

orientační ne a sexuální asi jak pro koho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
20.9.13 12:37
@Sibyla0 píše:
To miminka dělají. A hárají feny.

a já věděla, že něco takového padne hned v prvním příspěvku. zakl. se omlouvám, ale fakt povedeny překlep :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8996
20.9.13 12:42

@dani24687 :lol: :lol: :lol: To jsi mi připomněla, že jednu dobu to mezi mnou a kamarádem dost jiskřilo a když jsme byli jednou sami doma tak jsem chtěla dělat jakože nic a tím ho provokovat. No a když se mě ptal na jaký film bych chtěla jít do kina tak jsem mu chtěla říct že je to šuma fuk a místo toho jsem mu s úsměvem řekla: To je šuk. :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
20.9.13 12:43
@maryna112 píše:
A kdy treba zacit resit?…
Miminko si musi zvikat na oba rodice… ne jenom na maminku…

to už bylo v uvozovkách, to znamená, že to bylo myšleno ironicky ;) jakože jsi právě měla začít už mnohem dřív, ideálně hned po porodu. Pokud si chlapa naučila, že nemusí nic kromě trochy hraní, tak to budeš mít hodně složité, protože on bude mít pocit, že když jsi to zvládla doteď, tak můžeš i dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.9.13 12:44
@maryna112 píše:
To ja taky, Porad je nechavam spolu, ale to se neda vydrzet když miminko začne plakat tak tata ho neuklidni a necha ho proste plakat :nevim: :nevim: :nevim:

Když mimčo začne brečet u táty, prostě vypni mateřské pudy (maximálně poraď tatínkovi, jak na to nebo dešifruj pro taťku komunikaci mimina), píchni se k emiminu a dělej, že tam nejsi. Však oni si poradí, když budou muset. ;)

Myslím, že hodně matek si na sebe šije bič, že sice na začátku svěří nějakou činnost týkající se péče o mimino tatínkovi. Ale jakmile u toho dítě projevuje nelibost či se partner hned nejeví jako dostatečně šikovný, hned jsou tam jak stíhačky. Chlap se naprdne, protože ač se snaží, tak to nedělá „dost dobře“, mimino si zvykne na všudypřítomnou matku a pak je pozdě plakat nad rozlitým mlékem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maryna112
20.9.13 12:44
@wladka73 píše: :think: Od narození?

Tata pul roku od narozenin miminka hodne pracovne cestoval… vetcinou nebyl doma…
tak sme to zacaly resit pozdej…
miminko nebylo zvikle na oba rodice…

• Citovat
  • Upravit
15404
20.9.13 12:45
@Lynette píše:
@dani24687 :lol: :lol: :lol: To jsi mi připomněla, že jednu dobu to mezi mnou a kamarádem dost jiskřilo a když jsme byli jednou sami doma tak jsem chtěla dělat jakože nic a tím ho provokovat. No a když se mě ptal na jaký film bych chtěla jít do kina tak jsem mu chtěla říct že je to šuma fuk a místo toho jsem mu s úsměvem řekla: To je šuk. :lol: :oops:

Tak teď si mě rozesmála nahlas :potlesk: :mrgreen: Já právě z toho šéfa cítila, když jsme byli sami, že je takovej až moc laskavej, tak možná proto jsem to řekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
21.9.13 23:57

@maryna112
Muj manzel naprosto nesnese, kdyz mala breci. Okamzite se to snazi nejak resit, napriklad tak, ze ji vynda z kocaru a celou prochazku ji nese :zed: pripadne ji chce dat napit sveho frape, protoze se po nem zrovna rvouci dcera sape :zed: onehda ji chtel dokonce za jizdy vyndat z autosedacky a chovat, ale to jsem mu zatrhla! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.9.13 07:29

@randr Tak na to bacha. Nevím, kolik dceři je, ale upozorni manžela, že při tomhle přístupu s vámi (nebo minimálně s ním) začne brzy pěkně cvičit. V okolí vidím, jak na to ty děti mají radar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
23.9.13 10:08

@Svistice
Upozornovala jsem ho, ale rekl, ze ten jeji plac proste nesnese, ze na nej pusobi tak, ze by musel zkocit z okna nebo prchnout do lesu nekam. :nevim: nastesti neni moc doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
26.9.13 20:30

Ten muj od dceri tata ten si hraje s mym synem ptz dcera je mala a zatim si moc nehraje a jinak jen co me mrzi ze nerika malemu ze ho ma rad a tak doufam ze ted zacne kdyz uz mame i dceru na svete :kytka: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
20.12.16 22:20

Předem hlásím na pravopis KAŠLU. No náš táta se snaží i když malá brečí, ale jak brečí dyl tak už řve. Mámo pruser přijď sem. :D A já vždycky mu odpovim, že si ji udělal i on tak ať se snaží, a naštvaně dá malou do postylky. Dneska tu byl známí otec 2 děti, a náš tatínek předal brečící dítě známému, a nejednou ticho a malá se začala smát. Tak to ho vytrestalo, a už se snaží mnohem víc. Teda oblékání je furt průšvih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí