Miminko do Vánoc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
561
15.12.12 11:23

@fialka06 Ahoj, tak držím palce!!!

Taky přeju všem co to nevyšlo, ať se jim brzy zadaří. A těm co to vyšlo, ať si to užívají a jsou zdravé a mimčo ať hezky roste! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
15.12.12 12:25

Po dlouhé době jsem se tu objevila a koukám, že mnohým se zadařilo… Tak gratuluji k fazolkám… Moje fazolka má za 14 dní první termín a já už se nemůžu dočkat a hlavně to chci mít za sebou… to těhu tak strašně rychle uteklo, že jsem si to ani pořádně neužila :( Doufám, že s prckem to tak letět nebude.. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
23.12.12 12:55

Tak jak se vam dari?? :)

Me naprosto skvele. Dnes 9+2tt a nic mi neni :) prodelala jsem teda nachlazeni takze stale smrkam ale jinak parada:) az me to desi ze se citim normalne :D

Vsem vam preji krasne Vanoce a krasny Novy rok ve kterem se mnohym z nas narodi potomek a ostatnim preji co nejrychlejsi nalezeni // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
23.12.12 19:30

Ahoj, já se mám také dobře. Dnes jsem 6+5, a ve čtvrtek jsem byla podruhé u dr, protože jsem špinila, ale ta mě uklidnila a mimčo zkontrolovala, vše bylo ok. mimčo má už 7mm a už mu začíná být srdíčko. na kotrolu jdu 3.ledna, takže to už by srdíčko mělo být jako o závod. Všem hezké vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
26.12.12 10:33

Ahoj, já jsem dnes 7+3 a taky jsem o víkendu musela k doktorovi kvůli krvácení, nebylo to jen špinění, ale naštěstí vše ok, srdíčko bilo jak o závod a na kontrolu jdu 3.ledna.

Jinak až na lehké nevolnosti nejen po ránu mi je fajn :)A už na sobě vidíte nějaké změny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
26.12.12 11:57

Ahoj holky :mavam:

Tak já jsem dneska 8+4tt, ranní nevolnosti trochu ustupují, ale nevím, jestli to není spíš tím, že teď o svátcích jím fakt hodně. Bývá mi hodně špatně, když mám trochu prázdný žaludek, nejvíc teda po ránu, to jsem ještě do pondělka každé ráno zvracela. Pak mi je ještě docela špatně večer.

Na Vánoce dostali naši oznámení o miminku, tak byli fakt rádi :)

Všem, co se zadařilo, přeju, ať se daří i nadále, ať jsou maminky i miminka zdravé a těm, co se ještě nepovedlo, přeji brzké // na testíku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
26.12.12 19:50

Holky, jak já Vám závidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
26.12.12 20:16

@fialka06

Neboooooj, teď se vstřebá cysta a příští měsíc se podaří!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
7.1.13 12:27

Zdravim Vás,

Podávám dalsí hlášení :) dnes kontrola u Mudr. dopadla na vybornou, jsme ve 12. týdnu a mame prvni fotecku.

Vidite jak nám mává??? :))

zase jsem o neco klidnejsi a v patek me ceka screening prvotrimestrialni je to nejaka novinka hradi mi to pojistovna tak jdu do toho, snad budou vysledky dobre :)))

A co vy zensky?? jak se dari??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
7.1.13 12:28

:))

Naše mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
7.1.13 13:38
@Thereska22 píše:
Zdravim Vás,

Podávám dalsí hlášení :) dnes kontrola u Mudr. dopadla na vybornou, jsme ve 12. týdnu a mame prvni fotecku.

Vidite jak nám mává??? :))

zase jsem o neco klidnejsi a v patek me ceka screening prvotrimestrialni je to nejaka novinka hradi mi to pojistovna tak jdu do toho, snad budou vysledky dobre :)))

A co vy zensky?? jak se dari??

Tak to jsi nějaké dítě štěstěny, když máš screening (už existuje pár let, novinka to zrovna není)zadarmo - moje pojišťovna ho rozhodně nehradí (VZP), já za něj vyplajzla 1500,–- (byla jsem 12.12. na krvi a 19.12. na UZ). Ale je spolehlivější než triply, tak jsem to obětovala. Obojí - krev i UZ vyšlo dobře, takže jsem klidnější. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.1.13 12:33

Ahoj snažilky, poradí mi někdo za jak dlouho po neúspěšném snažení můžu zajít za doktorem? Můj doktor je trochu morous a já se bojím, že když k němu zajdu a řeknu mu, že se pět měsíců snažím otěhotnět, tak mě vyhodí a řekne mi ať přijdu za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
15.1.13 20:50

@Grifina
Ahoj, já jsem začala o snažení řekla doktorce po 5 měsících, že se nedaří, řekla mi, že do roka je to v pořádku a chytla se sestřička, která mi hned nabídla, že mě objedná na folikulometrii, kde mi zjistí kdy mám ovulku (nepoznám jí, ovu testy taky nic moc), takže jdu příští pátek. Už je to 8 měsíc co se nedaří :(. Ségra a pár holek mi radilo, abych si přidala pár měsíců, ale to nesedělo, kvůli HA, kterou jsem dostala na pravidelnost cyklu na 4 měsíce. Nevím jak je to u tebe, ale za zeptání nic nedáš, nebo přihodit nějaký ten měsíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.1.13 14:04

@fialka06
Ahoj, já taky kvůli HA nemůžu lhát.. A tu folikulometrii :D dělají kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
20.1.13 10:48

@Grifina
Normálně na gyndě ultrazvukem 8) jdu poprvé, takže se v pátek pochlubím co se dělo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí