Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím máme 13mesicniho chlapečka a nechce se mu list děkuji za radu
@Bizon88
Ahoj, mám roční holčičku a taky neleze.
Chodíme na cvičení ale je to spíš jako hraní, nedá se moc cvičit protože z malé už nemám sílu hned mi pod rukama zdrha ![]()
Co na to vaše dětská lékařka?
@Bizon88 píše:
Zdravím máme 13mesicniho chlapečka a nechce se mu list děkuji za radu
@unuděná píše:To je úžasné, udělat tolik hrubek v jedné větě.
Jestli ve 13m neleze, natož aby seděl nebo si stoupal, tak jste už dávno měli být pediatrem odeslání na fyzioterapii/neurologii.
Chodíme na cviceni
@Alenice14 píše:
@Bizon88
Ahoj, mám roční holčičku a taky neleze.
Chodíme na cvičení ale je to spíš jako hraní, nedá se moc cvičit protože z malé už nemám sílu hned mi pod rukama zdrha
Co na to vaše dětská lékařka?
Chodíme na cvičení do stacionáře a po novém roce budeme ho tam nechávat na delší dobu
@Bizon88 píše:
Chodíme na cviceni
No a proč se tedy ptáš tady? Fyzioterapeut ti neřekl, jak stimulovat k lezení? Co dělat pro pokrok? ![]()
Moje dite se plazilo a pak postavilo a chodilo… nikdy nelezl ![]()
@Bizon88 Proč ho tam budete nechávat?
Co všechno umí?
Takhle se sám posadí?
Pokud chodíte na cvičení tak víc než trénovat doma už asi neporadíme ![]()
U nás Teda malá dělá pokroky, sama už klekne a peruje
@Bizon88 píše:
Chodíme na cvičení do stacionáře a po novém roce budeme ho tam nechávat na delší dobu
Nechávat? Jako samotného??? Já myslela, že to je vždy s rodici
Tak jestli chodite na fyzio tak vám tady asi těžko někdo poradí něco víc, než odborník který ho vidí a ví kde je problém. ![]()
@Bizon88 : on ma nejaky zavaznejsi problem? To ti asi lepe poradi odbornici. Nicmene nektere deti nelezou, nebo jen velmi kratce ![]()
@Bizon88 píše:
kde ho budete necháva delší dobu? Jakože roční dítě někde necháš samotné? To snad ne?
Pokud navštěvujete nějakou fyzio - nejdůležitější je pak trénovat cviky každodenně doma.
@Popokatepetla píše:
kde ho budete necháva delší dobu? Jakože roční dítě někde necháš samotné? To snad ne?
Pokud navštěvujete nějakou fyzio - nejdůležitější je pak trénovat cviky každodenně doma.
Ja tomu taky nejak nerozumim?!
rocni dite se nekde necha??? ![]()
Presne - dulezite cvicit doma. My meli nejake polohovani a noseni od neurolozky a denne jsme to hodne vse delali a dodrzovali a pomohlo ![]()
Jsem si musela vygooglit, co je stacionář
Zakladateli, uděláte lépe, pokud si necháte od pediatra napsat žádanku na fyzioterapii. Zaprvé to je u mimin téměř všude hrazené ze zdravotního pojištění a zadruhé dítě nikde nenecháváš, docházíš k fyzioterapeutovi, který dítěti po důkladné vstupní prohlídce určí cviky na doma, které denně provádíte a tím dítě stimulujete.
Nase mala taky zatim neleze. Má 8měsíců. Ale chodíme (zitra jdeme po 3ti) na cvičení k. fyzioterapeutce. Cvicime Vojtovu metodu. Ve stredu jdeme k detskemu rehabilitacnimu lekari. Drive neměl volno, jsme tam. objednání 3tydny.