Miminko nemůže popadnou dech

199
30.12.14 13:07

Miminko nemůže popadnou dech

Ahoj potřebuju poradit, protože už si nevím rady. máme třítýdenní miminko, které je na nutrilonu ( pronutra 1.). snáší ho dobře, akorát občas si po něm ublinkne, ale máme problém s odbrkáváním. odbrkne si klidně i 5-6× a někdy je to pořád málo, kroutí se a občas i pláče. ale co mě děsí nejvíc je že jak jí odbrknutí nestačí nemůže popadnout dech, někdy třeba i po hodině od krmení. a občas začne z ničeho nic strašně rychle dýchat a strašně u toho funí. radši jí nedávám ani do postýlky, mám jí pořád u sebe a bojím se jít jenom na záchod co kdyby náhodou zase se nemohla nadechnout. nevíte holky co s tím? jsem už pomalu na prášky z toho jak se bojím, aby zase nepřestala dýchat a já nebo manžel si toho hned nevšimli. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12550
30.12.14 13:11

Proč se na tohle nezeptáš doktora? Volala bych hned. U takhle malého dítěte vidět problémy s dýcháním a řešit to na netu…to nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
30.12.14 13:13

Právě že doktorka tam ted není. takže nejspíš vyrazíme na pohotovost, ale chtěla jsem se zeptat i tady jestli někdo neměl to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 13:15
@neme55 píše:
Právě že doktorka tam ted není. takže nejspíš vyrazíme na pohotovost, ale chtěla jsem se zeptat i tady jestli někdo neměl to samé

Jo, tak to jo…no tak určitě ta pohotovost :kytka: Držím palce, ať je malá zdravá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
30.12.14 13:18

A od kdy tohle dělá, od narození, nebo je to ode dneška? Každopádně, pokud se ti zdá, že se nemůže nadechnout, jela bych na pohotovost, nebo k zastupujícímu dětskému lékaři a to hned :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
30.12.14 13:20

Náš malý to měl taky, jen neublinkával. Doktorka na nic nepřišla a cca v 5měsících to samo odeznělo. Taky jsem měla pořád nahnáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
30.12.14 13:38

Ne od narození ne. teď zhruba poslední dva dny, ale není to, že by se z ničehonic nemohla nadechnout, je to prostě jen do té hodinky od jídla. někdy si odbrkne krásně jednou dvakrát a je klid a někdy i 6× a pořád se kroutí a to potom se stává, že z ničeho nic nemůže popadnout ten dech. napadlo mě že to může být i savičkou na flašce, že může tahat hodně vzduch. zkusím vyměnit a uvidím, ale k lékaři určitě pro klid duše zajdu, protože se fakt bojím a nerada bych něco zanedbala. ale byli jsme minulý týden v poradně a vše bylo dobré, tak doufám, že jen zbytečně hysterčím a nic to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
30.12.14 13:44
@majki.r píše:
Jo, tak to jo…no tak určitě ta pohotovost :kytka: Držím palce, ať je malá zdravá :kytka:

díky :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
30.12.14 13:48

A není přejedena? Ja bych si na tvém místě koupila monitor dechu a určitě dávat do zvýšené polohy ci na bok. Jinak myslim, ze to nebude nic vážného, jen se ji to asi vrací zpátky z žaludku a jakoby ji to zaskočí, si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
30.12.14 14:16

Také se mi to jeví, jestli není překrmená, nebo tím nedostatečným odbrknutím se jí to tlačí nahoru a vrací se jí to a může ji to potom dusit. Ale určitě bych ji také nechala prohlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.1.20 20:16

@neme55 dobrý den, mám ten samý problém z 6 měsíčním miminkem momentálně pozítří jdu k dr. Ale zajímalo by mě jestli jste na něco přišly čím to je možná mlíčko ji nesedí… Jak to u vás dopadlo prosím.. Přešlo to? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí