Miminko se bouchlo do hlavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
1.1.16 15:28

Miminko se bouchlo do hlavy

Holky prosím pomoc. Můj dementní přítel držel chvíli malýho jsou mu tři měsíce a bouchl se o topení o ten plastový závit.. Má tam malou bouli. Hodně plakal tak jsem ho utisila a pak se i smál.. Teď mi usnul.. Mám plasit?? Omlouvám se jestli je to blbá otázka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
265
1.1.16 15:33

KAM do hlavicky? Blby je spanek a fontanela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
1.1.16 15:34

Ježiši proč dementní přítel. To se snad stává ne: včera jsme seděli v restauraci a u druhého stolu se rozbělo roční dítě a tatínek ho nestačil chytit a matka tam udělala takovou scénu, že jsem to fakt nepochopila. Nehody se prostě stávájí 8o
když je to dement, tak proč sis s ním teda pořizovala dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
1.1.16 15:36

Nenechavala bych ho dlouho spat, budila, kontrolovala. Ale jestli mas sebemensi pochybnosti zajed k doktorovi. Ja si rikam, ze lepsi 3× zbytecne nez neco zanedbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
1.1.16 15:40
@Pam12 píše:
Ježiši proč dementní přítel. To se snad stává ne: včera jsme seděli v restauraci a u druhého stolu se rozbělo roční dítě a tatínek ho nestačil chytit a matka tam udělala takovou scénu, že jsem to fakt nepochopila. Nehody se prostě stávájí 8o
když je to dement, tak proč sis s ním teda pořizovala dítě?

Napsala to v afektu, napsala bych to v tu chvili taky. Ma strach a ten je na miste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
1.1.16 15:42

No to víš sama, jak moc se bouchl… a kam… fontanela a spánek jsou nebezpečné…jinde i hodně velký úder. Kontroluj, jestli bude spát výrazně déle než jindy, tak určitě budit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.1.16 15:47

Do temene, probudil se sam po 45 minutách což je u něj přes den normální. Už se i směje a žvatla tak snad dobrý. A ano bylo to napsané v afektu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
1.1.16 15:47

Klid, to se stává. Pokud se nebouchl do spánku nebo oblasti fontanely, tak se nic neděje.
Nám takto vyklouzla z rukou nejmladší dcera ve 3 týdnech, chlap ji dával do postýlky, ona se kroutila, jak živé stříbro a jak ji pokládal, praštila se o šprušli z vrchu(matrace byla v nejvyšší poloze).Do oblasti čelíčka, měla bouli, volali jsme doktorce na mobil, byl víkend a s miminkem se mi na pohotovost mezi bacily fakt nechtělo.

Sama nám řekla, že pokud nám nespadla z výšky a nebylo to do spánku a oblasti fontanely, tak se nic neděje, jen hlídat. Hlavu má tvrdou.
Vyjímečně může mít podobný úraz následky, ale to se neprojeví hned, až po několika dnech.

Kdyby spala déle, pravidelně bych budila, monitor v tomto případě samozřejmostí. Naše malá byla hodně maličká, přesto se mi vždy podařilo probudit ji vyvolat „úlekový reflex“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
1.1.16 16:10

Kontroluj ho, sleduj zorničky, kdyby zvracel okamžitě na pohotovost…ale myslím si, že bude v pořádku. Zvlášť když se směje, reaguje, prostě jako kdyby se nic nestalo, ale pro jistotu ho sleduj ;) Spíš mi přijde smutné nazývat přítele dementem (i když chápu, že to bylo psané v „afektu“), věř tomu, že tobě se to taky někdy stane že se dítě v tvé přítomnosti bouchne a to nemyslím vůbec špatně, ale fakt se to stává, až bude větší může zakopnout, spadnout z kola…a věř tomu, že nikdo tě kvůli tomu nebude nazývat dementem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
1.1.16 16:18
@Chmula píše:
Do temene, probudil se sam po 45 minutách což je u něj přes den normální. Už se i směje a žvatla tak snad dobrý. A ano bylo to napsané v afektu

Tak jestli se normálně budí a už se směje, tak by to snad mělo být v pohodě… ;) Ale pamatuju si, jak jsem hysterčila, když se mi poprvé bouchlo dítě, takže tvé pocity naprosto chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
1.1.16 16:21

Myslím, že plašit nemusíš. Děti mají tu hlavu gumovou. Uvidíš kolikrát ještě spadne až se bude učit stoupat a chodit. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
1.1.16 17:20
@fashion_victim83 píše:
Perfektní-uplne mimo příměr…ja nepoukazovala na to, ze kdyz zakladatelka píše sprosté, tak ja mužu taky, ale na to, ze kdyz se do me nekdo pustí, ze mam vyjádřit názor slušně-tak at laskavě použije stejný metr i na zakladatelku.

Podivej, kritizovala jsi za vulgarismus a sama si ho pouzila, to je celkem vtipny, copak na tom nechapes? Ja nikde nepsala, ze „dementa“ schvaluju, reagovala jsem pouze na prispevek tvuj, kde neco odsuzujes a sama se chovas stejne. Tecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
1.1.16 17:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20775
1.1.16 20:21

Dobrý den,

smazala jsem offtopic příspěvky a ty, které obsahovaly vulgarismy.
@fashion_victim83 Žádám Vás o dodržování pravidel. V případě opakovaných vulgarismů Vás budeme blokovat. Názor jistě můžete vyjádřit i jiným způsobem.

Děkuji za pochopení :kytka:
Admin Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.3.21 15:32

11 měsíční miminko spadlo na za zátylek na hračku

Dobrý den chci se zeptat syn 11 měsíců stal u interaktivního chodítka nějak se za potacal já ho nestihla chytit a spadl do zadu na hlavu na zátylek na hračku má tam bouli a škrábnutí chci se zeptat jestli mu může něco být děkuji předem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák