Miminko se mnou nechce spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
8.2.15 21:01

Holky tak ja teda nevim, mala je docela uplakane miminko, casto breci pres den kvuli tomu ze nemuze usnout, dneska jsem ji mela skoro porad u sebe spinkala mi v naruci a byla spokojena, dokonce jsme spolu odpoledne spali v posteli a celkove se dneska skoro neplakalo. Jeste ale tak pred mesicem prituleni nefungovalo tak ze by uz ten kontakt zacala preci jen vyhledavat? :mrgreen: muz mi to ale vycital ze ji to pry nemam ucit pak ze se pak od ni nebudu moc hnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
8.2.15 21:11

@fifka94 muž má pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
8.2.15 22:03

@fifka94 no to si musíš ale rozhodnout sama, co teda vlastně chceš. Jestli se s ní chceš mazlit a spát v posteli (s tím rizikem, že už nebude chtít spát nikde jinde), nebo se s ní budeš mazlit v bdělém stavu, ale na spaní ji budeš dávat do postýlky. Ale měla by ses rozhodnout a u toho vytrvat, pro dítě je nejhorší, když jsi nerozhodná a děláš věci jednou tak a podruhé jinak. Bereš mu tím pevnou půdu pod nohama, ono neví, co je vlastně správně a i proto může třeba být plačtivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.2.15 13:30

Buď ráda, syn (4,5m) nikdy nespal s námi v posteli a jsem za to ráda. Nehledě na to, že „dospělácká“ matrace není ze zdravotního hlediska pro tak malé děti vhodná. Některé miminka mají radši svou volnost a svobodu. Mazlit se, jak píší holky, můžete přes den. Klidně ho můžeš chovat celý den, jestli na to máš čas a energii, pak vám kontakt rozhodně chybět nebude. A při kojení kontakt a blízkost máte (zvyšte počty kojení-tedy blízký kontakt a když budeš kojit častěji, mělo by být i víc mléka), Nezapomeň, že dítě k tobě vždycky bude mít silný vztah, i když s ním nebudeš spát v posteli.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
10.2.15 22:02

Mam dceru 3,5 let a od mala se nemazlila…a ani ted to nevyzaduje…uz sem si zvykla…prisuzuju to cisarskemu rezu…ssemnou v posteli taky nikdy neusla a od mala jen svou postylku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
12.2.15 14:10

Ahoj, můj synáček je taky takový, pokud spí těsně vedle mě, ruší ho to. Nerad se chová, dost se u toho ošívá, šátek nenávidí. Nevadí mi to, potřebuje prostě prostor. Když na něj mluvím nebo mu zpívám, směje se na mě, a myslím, že jeho cit ke mně je úplně stejný jako u jiných miminek, nepřikládala bych tomu zas tak velkou váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí