Miminko slané na čelíčku

Bgf
70
20.1.18 20:05

Miminko slané na celicku

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, zda pot miminek muže byt slaný. Mala 10 měsíců, je někdy slaná na celicku, spis jak začínají vlasky (když ji oliznu, jinak bych to asi necitila :oops:

Jinde po těle ale ne. Mate to některé take tak?

Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
20.1.18 20:08

Normálně se potí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
20.1.18 20:09

Mě snad nikdy nenapadlo olyzovat dítě, jestli není slané :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947

Proč ji olizuješ? :lol: a normálně i miminka se potí tak je to pot normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190

:mrgreen: :mrgreen: olizujes si mimino jo? :pankac: ja to nikdy nezkousela, ale pot proste je slanej, cili zpocene miminko zkratka bude slane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
20.1.18 20:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
20.1.18 20:16
@Bgf píše:
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, zda pot miminek muže byt slaný. Mala 10 měsíců, je někdy slaná na celicku, spis jak začínají vlasky (když ji oliznu, jinak bych to asi necitila :oops:

Jinde po těle ale ne. Mate to některé take tak?

Moc dekuji

Ty své dítě olizuješ 8o :nevim: I mimina se potí, pot je slaný, co je na tom divného? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
20.1.18 20:16

:lol: Já jsem taky taková psycho matka :mavam: Přečetla jsem článek o cystické fibróza a jala se oblizoval :pankac: Nedělejte to, pot prostě slanej je :think: Nemocné děti jsou ale prý slané extrémně, že to až štípe! Pokud nemá žádné jiné potíže, neřeš to a nelízej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bgf
70
20.1.18 20:19

Protože ma občas hlen ve stolici a ja si přečetla ( bohuzel) o CF a tak jsem ji zkusila oliznout, tak me to proste vydesilo…taky by me jinak nenapadlo ji olizovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
20.1.18 20:21

@Bgf a nenapadlo tě zajít k doktoru, když má hlen ve stolici!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
20.1.18 20:24

Nez se provadel plosny screening na cystickou fibrozu, ktery mimochodem nezachyti vsechny deti, tak rodice pojali podezreni tak, ze dítě olizli. I takto nemocne dítě se může zpocatku vyvíjet normálně.

Nemocne deti jsou ale vetsinou celkove neprospivajici, vlekle zanety dychacich cest, blede a slane az nepříjemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
20.1.18 20:25
@Bgf píše:
Protože ma občas hlen ve stolici a ja si přečetla ( bohuzel) o CF a tak jsem ji zkusila oliznout, tak me to proste vydesilo…taky by me jinak nenapadlo ji olizovat :oops:

Tak nepis sem a jdi k pediatrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
20.1.18 20:28

Když jsem šla se synem prvně na alergologii a imunologii, tak nás poslali na potní test kde CF vyloučili. takže doporučuji objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
20.1.18 20:30

Taky jsem olizovala :mrgreen: V porodnici sice oběma dětem dělali testy na Cystickou fibrózu, z kapičky krve, ale chtěla jsem to jen vyzkoušet, po zhlédnutí nějakého dokumentu o CF :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 20:33

Mně se třeba doktorka vysloveně ptala, jestli je dítě slané, takže jsem taky olizovala - na žádost doktorky. Mám děti dvě a obě jsou slané stejně.
Doktorka zmiňovala CF kvůli zvýšené nemocnosti a vleklým kašlům a dalším problémům, co dítě má.
Takže mým soukromým výzkumem můžu říct, že děti jsou slané ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure