Měsíční kojenec má v noci ucpaný nos

178
19.1.18 09:37

Měsíční kojenec v noci ucpaný nos

Ahoj, prosím o radu, moje měsíční miminko - plně kojené..se v noci budí s plným nosikem, chrochta.. teda spíše k ránu..naštěstí když kojim pije normálně (kojime v leze).přes den je ok..na noc se snažím pořádně vyvětrat, dávám na postýlku mokrou plenu..ale nic nepomáhá.. ráno zkouším odsát a něco málo odsajeme a samozřejmě používáme mořskou vodu do nosanku..už to trvá přes týden, když jsme byli u lékaře, tak říkal, že se miminko ještě čistí a že to bývá, když se v zimě topí..tak sliznice trpí..na spaní máme kolem 21stupnu.. prosím poraďte, co dělat díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22025
19.1.18 09:46

Je to naprosto normální, v tomhle věku to mají skoro všechna miminka. Můžeš zkusit ukládat na noc do zvýšené polohy (přizvednout matraci nebo celou postýlku)… ale postupem času se to spraví samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
19.1.18 09:50

Nase to taky tak mela. Casem to preslo. Chrochtala na celou loznici :) dr rikala eventuelne prizvednout postylku pod hlavou, zvlhcovat vzduch, coz delas ale teda 21 stupnu me prijde hodne. To mame pres den, na noc vetram a v noci netopime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
19.1.18 09:50

Je to moje druhé dítě a tohle jsem s prvním teda nezažila.. bála jsem se jestli někde nechytla rýmu..a jak dlouho to trvá? nebo co s tím teda dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
19.1.18 09:51

A v kolika spíte a co dáváte malé na sebe.. malá spinká v overalu a v zavinovacce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
19.1.18 10:00

U nas to trvalo tak do dvou az trech mesicu, nic jsme proti tomu nedelali. Spime v cca 20st, na noc lehky overal (pyzamo), dokud chtela spat v pevnem zavinuti, tak bodycko, ponozky, zavinuta v latkove plene a v zavinovacce. Ted mame jen perinu.

• Citovat
  • Upravit
5314
19.1.18 10:03

21° je podle mě strašně teplo, to nemáme ani ve dne :mrgreen: u nás je v noci termostat nastavený na 18.
Jinak na rýmu pro kojené děti je super kápnout kapičku MM do nosánku. Ale u takhle maličkého bych to opravdu neřešila, přejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85346
19.1.18 10:08

Asi bych to neresila a neodsavala, maximalne strikla morskou vodu do nosika. Taky ji tam muze zatekat MM pri kojeni, dcera mela obcas kousky MM v nose…

21 v noci je za me OK, mrzneme i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
19.1.18 10:27

Snizila bych na 17 stupnu. Mala spi, pyzamo a spaci pytel- stejne chrochta a to ma 9m :mrgreen: Sem tam striknu vodu do nosu, odsaju. Nic vic nenadelas. Pukud je jinak mimino spokojene, neresila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
19.1.18 10:35

Normální, doktor nas varoval pred prehnanym odsavanim a pouzivanim kapek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
19.1.18 10:50

Moc děkuji za uklidnění, já se bála, co to máme.. doufám, že to teda brzo přejde, chudinku ji lituju, když chrochta.. naštěstí nepláče, krásně přibývá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.23 18:29

Zdravím máme úplně stejný problém 3 doktoři nám řekli to samé je to prý mm které se dostává do nosu při kojení. Taky jsme zkoušeli všechno možný odsávali jsme kapali libenar potom quixx s baby a Předtím to šlo odsávat měli jsem totiž nějakou rýmu ale to už jsme se jí očividně zbavili právě jsme se teď nedávno divili že už třetí den zkoušíme odsávat a pořád nic takže rýma je pryč ale chrochtání nám zůstalo za týden nám bude měsíc tak snad se to zlepší :lol: :lol: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí