Miminko strašně kouše!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1674
23.10.13 19:43

Miminko strašně kouše!

Ahoj, mam dotaz. Mam holcicku, 9 mesicu a tyden. Ma dva zoubky dole a dva nahore a zacala pri kojeni straslive kousat. :evil: ale fakt pekelne, ze se to vubec neda. :,( myslite, ze ji to prejde, az si na ty zuby tak nejak zvykne? Zacla kousat az s tema hornima, spodni byly v poho. Jestli to takhle pujde dal, budu ji muset odstavit, fakt to priserne boli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
23.10.13 19:47

A jak reaguje, když opravdu zařveš bolestí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
23.10.13 19:47

No mě s tím malej přestal, tak po měsíci.
Ale nekousal pořád naštěstí.
Teď mě ale občas kousne jinde, lump :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.10.13 19:49

Jinak kolem toho roka mě kousala všude, do ramene, do tváře, do nohou.. Je to asi nějaký pitomý období :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.13 19:49

@randr můj měl první zuby ve 4 měsících, no brečela jsem u každého kojení, hrozné. Ale pak jsem začala důrazně říkat ne a pochopil :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
23.10.13 19:51
@Sibyla0 píše:
A jak reaguje, když opravdu zařveš bolestí?

Lekne se, nekdy i breci, kdyz zarvu fakt hodne, kdyz to boli pekelne. Ale nezda se, ze by to chapala, proc to delam a nejak si to spojila s tim kousanim. Kojim uz jen vecer a v noci a kdyz me kousne kdyz jsem v polospanku (spi se mnou v posteli), tak to je fakt sok a uplne vylitnu treba :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
23.10.13 19:51

Ahoj, nevim jestli prejde…Kdyz me dcera zacala taky takhle kousat, tak jsem ji jednou tesne po kousanci stipla - tusim do ucha. Bylo to uz po nekolikate pri jednom kojeni, tak jsem se neudrzela…Pak uz nikdy nekousla :-). Jinak nejsem zastancem telesnych trestu, starsi syn 3,5 nedostal nikdy. Tohle byla vyjimecna situace, nastesti to zabralo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.10.13 19:54

Ahoj, jo, já taky štípla do tváře a zabralo to. Podruhé stačilo kategorické ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.10.13 20:02

Prý e má v takovém případě říct důrazně NE, a na chvíli sebrat prs..co je na tom pravdy, to nevím, mě při kojení ani jeden nijak obzvlášť nekousal, zato mladší si věčně strkal něco do pusy(, když mu to člověk chtěl vyndat, tak ochotně otevřel pusu, člověk tam dal prst…a mladej stiskl :lol: :mrgreen: kolikrát jsme měla otisk na prstu docela dlouho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
23.10.13 20:02

Nás kouše straslive, kolikrát mam slzy v očích, ale do prsa to zkusil asi 2×. Pokaždé jsem na nej krikla, prso vzala, od te doby je pokoj. Škoda ze to nefunguje i na jiné části těla, tam mu to prostě ne a ne vysvetlit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
23.10.13 20:40

Ahoj, tak náš malej to taky párkrát zkusil, v době kdy mu vyrostly horní a dolní jedničky. Vždycky jsem sebou úplně cukla, jak to bolelo. Stačilo vzít prso a říct mu, že to se nesmí a byl klid, pochopil to velmi rychle. Ale jinak kouše pořád a kamkoliv - do tváře, nosu, brady, krku, ramene…, a to už je mu rok a čtvrt a zatím se mi nepodařilo mu vysvětlit, že tohle se prostě nedělá. Babička tvrdí, že je to z lásky… já doufám, že ho to brzo přejde, kolikrát mám pěkný otisky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
23.10.13 22:00

Já jsem dnes zkusila to NE! sedela, koukala na mě a nablble se usmívala :roll: :mrgreen: no snad to teda pochopi, dřív než mi tu kozu ukousne! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
23.10.13 22:02

Jinak já myslela, že takhle malý mimino ještě ničemu nerozumí, tak mě ani nenapadlo řikat ne, jsem myslela, že to ani nemá cenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
23.10.13 22:07

Ahoj, já jsem měla stejný problém. Taky, když bylo malému 9 měsíců kousal, až mě tekla krev. NE, výkřiky ani sebrání prsa nepomohlo, prostě to bylo tím, že se začal sám odstavovat. Vydržela jsem to ještě pár měsíců a pak se opravdu odstavil, i když já bych ještě ráda kojila. No nedalo se nic dělat…
možná už ti taky prso bojkotuje a pár měsíců se odstaví sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
23.10.13 23:01

@mmarket

to je zajímavá myšlenka… ona totiž byla těžce závislá na prsu co se týče uspávání a najednou už mi u prsa většinou neusne, furt si sedá… Já jsem si říkala, že budu kojit do roka, dýl mi už to přijde uplně zbytečný. No tak uvidím, jak to bude pokračovat. Pokud pochopí NE, může si ještě 3 měsíce sosat, pokud ne, bude muset udělat svému „biodudlíku“ pápá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí