Tchyně si dělá nároky na miminko ještě před jeho narozením

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7643
2.8.25 08:18
@arinecka píše: Více

Přesně.
A ještě budeš @MadameM třeba ráda, až Ti bude blbě, že si dítě babička vezme do té postýlky u ní nebo povozí v kočárku.
Musím promluvit s dcerou a zeťem, že vlastně, když mám vnučku skoro denně, je to blbě a beru jim ji a druhá babička sem jede z daleka a je tu třeba víc než týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33694
2.8.25 08:26
@AjaF píše: Více

Asi tak :D přijde mi, že hledá problémy tam, kde zatím žádný nejsou. Nechápu proč vytahuje, jak se s tchyní baví dcera. Kdyby slyšela jak se bavíme s dcerou ( děláme si srandu ) tak to s ní švihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.8.25 08:49

Ty jsi fakt švihlá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
2.8.25 09:14

Ale no tak, zkuste mit trochu empatie. Mládí, první a navíc vytoužené dítě… Každý nemá koule na to se postavit tchyni, navíc když bydlí v jejím domě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
2.8.25 09:20
@MadameM píše: Více

tak to máš blbý. ty si neumíš říct co chceš? Až tě řekne že si dítě bere k sobě tak budeš koukat? To jak si to nastavíš tak to prostě bude a pokud jí jasně neřekneš a pak neukážeš že to nebude podle ní tak s tím nic moc neuděláš. každý si k tobě dovolí jen to co ty mu povolíš. Jak nic neřekneš tak to bude brát že je to přece ok a až se ozveš po nějaké době tak přece Tě to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33694
2.8.25 09:24
@Adaneli píše: Více

Říct jí co si myslí neumí, ale pomlouvat jí, to jí jde dobře. Ani to její tchyně není. Může se odstěhovat, když je to tak strašný, nikdo jí tam snad nedrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15263
2.8.25 09:36
@MadameM píše: Více

Tchyně má zřejmě nějaké mindráky, když má potřebu být pro všechny nejlepší a nejhodnější. Chyba je ve společném bydleni a v tom, že si neumíš svůj názor. Uvidíš co bude, třeba budeš mít náročné mimino a hlídání oceníš, třeba taky ne, pak musis nastavit jasná pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
2.8.25 11:54

Buďte v klidu, nikdo vám dítě nebude brát bez vašeho svolení. Babičky jsou prostě od toho, aby vnoučata rozmazlovaly, je to hezké a žádoucí. Jsou to prarodiče a dítě je potřebuje také, mají s vnoučaty trochu jiný, volnější vztah, než rodiče. Dítě není pes, bude vás mít moc rádo a když bude mít hezký vztah i s babičkou, tak to bude vše v pořádku. Pokud jí dítě nebudete chtít hned půjčovat třeba na procházku, tak choďte s ní. Možná budete mít miminko, které nebude mít hned ideální spaní, někdy to trvá třeba rok i déle, než dítě spí celou noc a věřte, že to by pro vás bylo hodně náročné, takže pak jakákoliv pomoc od babičky je žádoucí. Ona i viróza nebo jiné onemocnění dokáže člověka srazit na kolena. Každý takovou výhodu- mít babičku, nemá, tak jí využijte, bude vám k dobru po celou dobu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
2.8.25 13:17
@Eva2610 píše: Více

No takto, s tím psem to klidně dotyčná tchyně může dělat naschvál, kde bereš jistotu, že jí toho psa fakt „nekrade“. Něco mi to velmi připomnělo.
Měli jsme psa, a moje babi měla tendence při každé návštěvě ho schválně rozmazlovat, dovolovat, co já zakážu, dávat tajně hromady dobrot atd.. A vyloženě si užívala, že na ní kouká jak na svatý obrázek. Mám ji ráda, ale vždycky měla sklony být trochu manipulatvní generál.
Když ho přede mnou schválně začala učit nějaký lumpárny s náležitým komentářem typu hahaha, to je sranda, to pak budeš dělat doma bordel, tak jsem jí řekla, že jim ho tam teda necham dokud ho to neodnaučí. Tak dala okamžitě pokoj.
No, u dětí si to moc netroufne, a taky je už stará a bez energie.
Ale umím si představit, jaký peklo by bylo bydlet s ní v jednom baráku, ohledně psa i dětí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
2.8.25 13:29
@Agnes86 píše: Více

Myslela jsem toho psa, co mela s ex a ukradla ji ho jeho matka.

• Citovat
  • Upravit
39
3.8.25 21:01
@Barevné klubíčko píše: Více

Tak to je hustý - s vnučkou trávím celkem hodně času, jednoduše proto, že ji mám ráda. Teda nenapadlo by mě, že je to proto, že jsem si neužívala svoje děti - to teda přesně naopak🙈 pak jsou tu jiné diskuze, kde si maminky stěžují, ze jim nikdo nepohlidá, předpokládám, že neměly stejné názory jako ty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80109
3.8.25 21:19
@Růžička44 píše: Více

Kecy v kleci - přiznej, tě ji chceš matce ukrást. Tchyně nikdy nemyslí na nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.8.25 22:42
@inkakřivák píše: Více

To myslíš fakt vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80109
3.8.25 23:19

To víš že jo. Taky jsem tchyně a babička a celé dny nemyslím na nic jiného. Než jak odloudit vnoučata rodičům. Co muže být lepšího, než aby mi tu v 68 letech po baráku lítaly mrnavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.8.25 05:44
@inkakřivák píše: Více

Už jsem se lekla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...