Miminko v bříšku kope

Anonymni
9.1.04 14:45

Miminko v bříšku kope

Ahoj holky, jsem v 25 tt a zda se me, ze me mimco v brisku nejak moc kope. Neni to jenom sem tam nejake kopnuti, ale dokaze cely den v kuse se prevalovat a kopat, az nadskakuji. Je to v poradku? Nechybi mu neco?Jak se da mimco zklidnit, aby tak nebourilo? Dekuji. Eliska

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
9.1.04 18:30

Miminko v bříšku kope

Ahoj Elisko, to vubec nevadi, naopak. Ja jsem ve 32. tydnu a mimo me kope uplne neuveritelne, lita mi bricho sem a tam, je to legrace, ale nekdy i skoro boli. A je maximalne pohyblivy od drivejsich tydnu. Kazdopadne jsem cetla, ze je to v poradku, ze si tim deti procvicuji reflexy a davaji tim najevo, jak jsou v pohode. Naopak kdyz se mimo moc nehybe, tak setri kyslik a to byva nekdy proto, ze mu neni nejlepe (ale neplati to samozrejme vzdycky). Uzivej si to, hraje si s tebou.

Maia

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.1.04 19:10

Miminko v bříšku kope

Ahoj,

snad nevadí že jsem tatínek a ne maminka, ale ten samý „problém“ nebo spíš pocit měla moje manželka co je teď v 23 TT / je to i jako samostaná diskuse / Nejprve nás to vyděsilo ale dnes se každý den ptám jak náše mimi vyvádělo :-) A přiznám sem že kdyby se mimi třeba den neozvalo měl bych strach co se děje !!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.1.04 19:11

Miminko v bříšku kope

Ahoj,

snad nevadí že jsem tatínek a ne maminka, ale ten samý „problém“ nebo spíš pocit měla moje manželka co je teď v 23 TT / je to i jako samostaná diskuse / Nejprve nás to vyděsilo ale dnes se každý den ptám jak náše mimi vyvádělo :-) A přiznám sem že kdyby se mimi třeba den neozvalo měl bych strach co se děje !!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.1.04 21:59

Miminko v bříšku kope

Ahoj maminy a taťko,

čím víc kope tím lépe. Dokonce jsem v jedné chytré knize o těhotenství vyčetla, že nekope-li alespoň desetkrát za den, má mamča vyhledat lékaře …

Takže čutálistům zdar a sílu!

Evča :-]

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.1.04 18:59

Miminko v bříšku kope

jak se daji rozeznat kontrakce od bezneho kopani, kdyz mimco kope stale?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.1.04 22:28

Miminko v bříšku kope

Ahoj těhulky,já už to mám sice za sebou,ale podělím se o rady.Mám 6 měs.Adámka,na konci těh. neuvěřitelně kopal.taky to skoro až bolelo,nemohla jsem vubec ani jezdit v autě,ale ke konci se to uklidnilo,protože to už tam měl málo místečka,ale byla uplně videt jeho hlavička vypouklá,nebo pěstička,bylo to krásný a kontrakce bych přiřadila k mnohem větším menstr.bolestem.Měla jsem to vcelku rychlý a hladký a na bolesti už jsem uplně zapoměla a plánujeme brzy dalšího drobečka,tak jen at pořádně kopou.Všem držím palečky........

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.2.04 13:35

Miminko v bříšku kope

Ahoj, ja jsem již take po porodu. Mám tříměsíční holčičku. Když jsem s ní byla těhotná, tak jsem si kolikrát myslela, že mi snad z toho břicha vyskočí. Nejhorší bylo když mi „rajtovala“ na močovém měchýři. To byla bolest a jak to pálilo. Alesoň jsem věděla, že jí mám. Potom když byl jeden den klid, tak jsem se bála, aby byla ok a těšila jsem se znova až mě zase pěkně " ZKOPE". :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.2.04 22:22

Miminko v bříšku kope

Včera v noci se mi zdály takový rytmický sny. Pak, jak jsem postupně procitala, jsem zjistila, že to nebyly rytmický sny, ale moje miminko, které se mi svým kopáním dostávalo do sna tak dlouho, až mě probudilo. Je to legrační. Jsou horší kopance než tyhle miminčí. ;-)

• Citovat
  • Upravit
10.10.13 13:14

martina333333

Dobry den, jsem 32 týdnu těhotenství, mám taky problém naše malička tak kope do močového měchýře až mně to bolí s Píš až to Pícha. Chadim často na WC a v noci 3 až 4 krát za noc. Je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.10.13 13:18

S Píš ANO. Já si dala k posteli nočník, máme totiž záchod v jiném patře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
10.10.13 13:35

@martina333333 ja byla na zachode v noci jak Doma…7× 8×..maly byl ke konci uz hodne dole.je to ok, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.13 13:48

@martina333333
Neboj, určitě je to normální. Jsem ve 35 tt a malá mi v bříšku vyvádí tak, že mám pocit, že mi ten močák snad jednou vykopne ven z těla :D… Časté noční návštěvy wc jsou také úplně normální, zvětšuje se Ti děloha, která tlačí na močák… Už si ani nedokážu představit noc, bez min. 4× návštěvy wc… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.10.13 15:22
@Anonymni píše:
Ahoj holky, jsem v 25 tt a zda se me, ze me mimco v brisku nejak moc kope. Neni to jenom sem tam nejake kopnuti, ale dokaze cely den v kuse se prevalovat a kopat, az nadskakuji. Je to v poradku? Nechybi mu neco?Jak se da mimco zklidnit, aby tak nebourilo? Dekuji. Eliska

Ahoj Eliško, není to nic neobvyklého, já jsem si s malým užila! jéééje. Ten kopal jak čert, do žeber, ke konci do močáku a na záchodě jsme byla taky tak 4× za noc. Už se mi i chtělo kolikrát brečet, jak to bolelo..Nejkrásnější pocit, když se narodil, opravdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.10.13 15:24

Sorry ženy, nevsimla jsem si o5 jak je v tom spěchu mým zvykem, že je to staršího data.Ale tak v podstatě nový dotaz je na podobné téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí