Nechat si mimi navzdory nesouhlasu rodiny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
23.1.11 16:59

:kytka: gratuluji, :dance: :-D ať vše zvládnete a už se zbytečně nestresuj :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
23.1.11 18:48

Také moc gratuluji !!! Určitě to zvládnete a jsem moc ráda, že i Tvoje mamka se nakonec umoudřila :kytka: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
23.1.11 21:35

Taky se přidávám ke gratulacím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
24.1.11 20:03

jsem rada, ze maminka se s tim smirila, ona ta prvotni reakce je opravdu vzdy nesrovnatelna s tim kdyz uz to clovek vstreba. Tak preji , at je miminko zdrave a ma krasny zivot s vama :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
26.1.11 16:44
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
26.1.11 17:17

Gratuluju k rozhodnuti a uzivej si tehu. At se Vam oboum dobre dari :kytka: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
28.1.11 13:47

tak moc gratuluji :palec: :palec: teď už se jen těš na to miminko a žádný stresování :mrgreen: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.2.11 10:18

Ahoj,ja si myslim ze se to da zvladnout ja měla prvni dítě v osmnácti a zvlastni zkušenosti vím ze to jde zvladnout a rodice pak zmeni názor až se to malé narodí uvidiš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
6.2.11 20:15

a co jako tak je ti 20! Já měla holku v 16 a taky jsem to zvládla,dnes je jí 18 a v ůnoru čeká miminko a já budu babička ve svých 35 letech. A k tomu máme 16-ti měsíční holčičku,která bude teta a plánujeme ještě jedno.A víš co? Já se těším jak budu babička a na všechny včetně mých rodičů kašlu.Je to tvůj život!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikušek
9.2.11 21:32

nechat!!!

Ahoj,vubec si do to nenechej mluvit ,je to tvoje věc.mimi jsou dar i když někdy zlobi jsou užasni nedovedu si to bez nich přdstavit:-))mam14letou deru a 2 užasne.ve 20letech jsem to zvladla, tak ty taky jsou aj mladši maminy.Mooc držim palce at jste zdravi oba:-))nic ted neni duležite jen ty a mimi davej pozor na sebe.chvile s mimi užasne:-))život je kratky na to přemyšlet…plno mamin mit nemuže…uživej a držte se.Zdravi Pavla

• Citovat
  • Upravit
826
10.2.11 08:55

Ahoj, moc gratuluju k rozhodnutí!!!!! :dance: :palec:
Neříkám, že třeba ty začátky jsou jednoduchý, ale když uvidíš spát Vaše miminko v postýlce a pak se na Tebe usměje,pohladí Tě a později Ti řekne, že Tě má rád/a, tak všechny starosti jdou stranou!!!
Hlavně ať jste zdraví!!!! A přeju Vám do začátku hodně a hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Arha
11.2.11 21:58

Ahojky, jsem na tom podobně jako ty. Je mi 20 a čekám mimi už 18 týdnů a mamka se s tím do teď nesmířila ale nedělám si vrásky a těhu si užívám. Táta taky chtěl abych cestovala a poznala svět ale teď je rád že bude děda. :pankac:
Máma mě do ničeho nenutila ale bylo znát že by byla radši kdybych šla na přerušení (slovo potrat nesnáším) ale do ničeho mě nenutila. Pak mi vyčetla co mohla a teď už semnou dva měsíce nemluví. Mrzí mě to ale co nadělám. Rozhodni se podle svého. A zvaž, jestli se na to cítíš. Nenech se odradit názory okolí. Je spousta holek co to v našem věku zvládla, tak doufám že i já a ty po promyšlení taky. Držím pěstičky abyses rozhodla správně… 8-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky