Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý fyzioterapeut. I s ixáky lze něco udělat. Páteř, kolena, bedra a celé tělo poděkují
.
@SracChcePomoci píše:
„Bez fotek je tohle téma úplně o ničem.“ Neznámý autor
Fotky potřebuji jen upocení chudáčci, co potřebují hodnotit druhé. “Téma lze založit i bez vložených fotek svého těla.” Čínské přísloví
@Kfětoslava píše:
Fotky potřebuji jen upocení chudáčci, co potřebují hodnotit druhé. “Téma lze založit i bez vložených fotek svého těla.” Čínské přísloví
Proboha…
Autorka založila diskuzi o svých nohách a těžko se k tomu něco píše když nikdo netuší jak vypadají. Může je mít úplně v pohodě a dělat si nervy zbytečně. Fakt potřebuju fotky nohou cizích lidí když na internetu jich najdu tisíce a bude k nim i ten zbytek…jste úplně mimo drahá paní.
Může poslat fotky z netu které vypadají podobně jako ty její. Pro představu o co jde. Jinak je to prostě takzvaně o ničem.
@SracChcePomoci píše:
Proboha…Autorka založila diskuzi o svých nohách a těžko se k tomu něco píše když nikdo netuší jak vypadají. Může je mít úplně v pohodě a dělat si nervy zbytečně. Fakt potřebuju fotky nohou cizích lidí když na internetu jich najdu tisíce a bude k nim i ten zbytek…jste úplně mimo drahá paní.
Ona ale nechtěla hodnotit fotku
Ona psala o svých pocitech, cituji: prostě je to v mé hlavě.
@Capelucia Prý nedá.
Jak jsem psala jde o samotné srostlé kosti/klouby ne o špatný styl chůze (jen ten, co mají převážně děti)
@Kfětoslava píše:
Ona ale nechtěla hodnotit fotkuOna psala o svých pocitech, cituji: prostě je to v mé hlavě.
Tak ono se líp píše Není důvod to mít v hlavě ty nohy jsou v pořádku když je fotka nebo Není důvod to mít v hlavě když to je jen kec který nehodnotí to s čím má problém. To je jak s nosem, prsama zadkem, někdo má mindrák a když se kouknou cizí lidi tak se diví kde ten problém vlastně má být.
@Anonymní píše:
@Capelucia Prý nedá.Jak jsem psala jde o samotné srostlé kosti/klouby ne o špatný styl chůze (jen ten, co mají převážně děti)
Pošete odkaz na nějaký web kde jsou fotky nohou s tím vaším problémem nebo videa chůze pak se to líp posoudí. Možná by nikoho nenapadlo vidět ve vašich nohách nějaký problém a fakt to máte jen v hlavě…takhle se to ale neposoudí.
Nohy mi přijdou fajn a u těch kolen je asi něco v nepořádku když se na to člověk zaměří ale jinak mi přijdou normální…hlavně se na to co si řekne pár blbečků můžete vykašlat takže jo je tove vaší hlavě podle mě.
@SracChcePomoci blbeckove se na škole dost smáli… A v poslední době mám pocit, že křivost kolen a tím pádem chůze se zhoršila. Na ortopedii chodím, ale tam je lékař dost laxní ( nejenom u mě )
Navštiv podiatra a fyzioterapeuta. Taky by se hodil ke konzultaci šikovný ortoped, který zřejmě nebude na pojišťovnu, protože takový by tě asi jen poslal pryč, že to je dobré. Pokud máš pocit, že se to horší, řeš to zavčasu.
@Anonymní píše: @SracChcePomoc @Okta i @Okta pediatra? Nejsem dítě. Fyzioterapii zkusím, holt jinou než proběhla
Ne pediatra, ale podiatra… ![]()
Dobrý večer.
,týká se mých nohou. Jde mi už nějaký ten pátek 30+ a asi poslední půl rok mám brouky v hlavě.
Už pár měsíců mám nějakou depku
Mám nohy do x (+ halluxy)
Nejde jen o špatný styl chůze, ale zkrátka mám kolena nějak špatně srostlá. Párkrát jsem se viděla na kameře a není to tak hrozně, ale jakmile se soustředím na chuti, tak
vypadám jak postižená.
Stydím se i už běhat mezi lidmi.
Nechci nohy ukazovat, přitom mi prý šaty a sukně sluší. Ale…Prostě to ale v mé hlavě.