Miniinterupce a komplikace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.9.18 10:29
@ivašot. píše:
můžeš jít jako samoplátce, je to celkem běžné.

Co když HCG bude stoupat? co to tedy znamená?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.18 10:34

Mamka sla kdysi na interupci,tu jo udelali,zaplatila a nakonec se zjistilo ze to bylo mimodelozni. To ti kontrolovali? Kdyz je hcg tak velike? Urcite bych sla na krev. Prosim anonym kvuli mamce

• Citovat
  • Upravit
76324
26.9.18 10:35
@Anonymní píše:
Ano já jsme o tom opravdu dost četla, ale v nemocnici kde zákrok provedli trvají na opětovném stejném zákroku, tak nechápu jenom proč

tak když děloze něco zůstalo, tak je snad pochopitelné, že trvají na opakování, ty nechceš, máš zánět a bolesti a ptáš se na emiminu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.18 10:39
@stinga píše:
tak když děloze něco zůstalo, tak je snad pochopitelné, že trvají na opakování, ty nechceš, máš zánět a bolesti a ptáš se na emiminu :nevim:

zánět nemám ATB jsou jen preventivně a bolesti také ne, takže proto nechápu proč podstupovat další zákrok, když není jistota zda se nebude opakovat stejná situace

• Citovat
  • Upravit
15418
26.9.18 10:40
@Anonymní píše:
Co když HCG bude stoupat? co to tedy znamená?

Znamenalo by to, že těhotenství pokračuje - mohou zůstat v děloze zbytky obalů plodového vejce nebo je těhotenství je mimoděložní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
26.9.18 10:40

@Enmamma Tady se někdo nudí co?? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.18 10:41
@Anonymní píše:
Mamka sla kdysi na interupci,tu jo udelali,zaplatila a nakonec se zjistilo ze to bylo mimodelozni. To ti kontrolovali? Kdyz je hcg tak velike? Urcite bych sla na krev. Prosim anonym kvuli mamce

Nevím jak kontrolovali, dělali UTZ pouze před výkonem

• Citovat
  • Upravit
14313
26.9.18 10:42
@Anonymní píše:
Dobré ráno, zakládám toto téma, jelikož potřebuji radu, vůbec nevím co si mám o tom myslet, tak bych se potřebovala zeptat zda některá nemáte nějakou nebo podobnou zkušenost po miniinterupci. 17.9. jsem podstoupila miniinterupci v 7+5 po zákroku vše ok jen trochu více krvácení, po týdnu jsem měla zvýšenou teplotu a bolesti v podbřišku a zádech, jela jsem tedy na pohotovost kde byla mini provedena dostala jsem ATB na týden a prý tam něco zůstalo, v pondělí jsem šla na kontrolu opět do nemocnice na lačno, kde mudr. doporučila další čištění, ale jelikož nemám teplotu jen slabě krvácím a nemám již bolesti tak jsem to odmítla s tím, zda to odejde samo při první MS. Mudr mi řekla, že asi ne jelikož mám zakloněnou dělohu a v pravém děložním rohu rozšířená nehmogenním obsahem až na 20mm, to stojí ve zprávě, když jsem se ptala, zda je to pokračující těhotenství tak se mě zeptala v jakém týdnu jsem byla, odpověděla jsem a ona mi na to řekla, že na tento týden to nevypadá, tak jsem z toho opravdu zmatená, vůbec nevím co si o tom mám myslet. Za týden mám jít ke svému OG na kontrolu, můžete poradit? Je vůbec možné v 21 století aby se mini nepovedla a byla takto zpackaná?

Pokud ti lékařka řekla že máš jít znovu na vyčištění rozhodně bys jít měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8474
26.9.18 11:17
@Anonymní píše:
Dobré ráno, zakládám toto téma, jelikož potřebuji radu, vůbec nevím co si mám o tom myslet, tak bych se potřebovala zeptat zda některá nemáte nějakou nebo podobnou zkušenost po miniinterupci. 17.9. jsem podstoupila miniinterupci v 7+5 po zákroku vše ok jen trochu více krvácení, po týdnu jsem měla zvýšenou teplotu a bolesti v podbřišku a zádech, jela jsem tedy na pohotovost kde byla mini provedena dostala jsem ATB na týden a prý tam něco zůstalo, v pondělí jsem šla na kontrolu opět do nemocnice na lačno, kde mudr. doporučila další čištění, ale jelikož nemám teplotu jen slabě krvácím a nemám již bolesti tak jsem to odmítla s tím, zda to odejde samo při první MS. Mudr mi řekla, že asi ne jelikož mám zakloněnou dělohu a v pravém děložním rohu rozšířená nehmogenním obsahem až na 20mm, to stojí ve zprávě, když jsem se ptala, zda je to pokračující těhotenství tak se mě zeptala v jakém týdnu jsem byla, odpověděla jsem a ona mi na to řekla, že na tento týden to nevypadá, tak jsem z toho opravdu zmatená, vůbec nevím co si o tom mám myslet. Za týden mám jít ke svému OG na kontrolu, můžete poradit? Je vůbec možné v 21 století aby se mini nepovedla a byla takto zpackaná?

Omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.18 11:18

Zadny zakrok neni bez rizika, u tohoto zakroku je riziko neplodnosti a dalsi komplikace, kdyz pominu, ze s timto zakrokem nesouhlasim, prijde mi krajne nemorani. Ale kdyz uz, tak poradim, mam zkusenost s opakovanymi revizemi po ZT. Po prvni revizi take nejake zbytky. Poslali me na dalsi revizi. Zase zbytky, pak operativni hysteroskopie, ta uz pomohla. Rozhodne si nenechavej delat dalsi revizi, ale pouze hysteroskopii. Revize je naslepo, hysteroskopie pod dozorem kamer. Jdi na dobre pracoviste! Ja tu druhou revizi pred tou hysteroskopii mela opet na stejnem (soukromem) pracovisti a pak se mi dlouho vubec neobnovovala sliznice, seskrabli to nejak blbe napodruhe a vypadalo to, ze nebudu mit deti. Hysteroskopicky to udelaji cilene a nehrozi, ze se to bude muset opakovat potreti jako u me.

Anonym zdrav stav nebo smazat.

• Citovat
  • Upravit
8474
26.9.18 11:21
@Enmamma píše:
Tak a teď mě ukřižujte. :pankac:

A ja s tebou zrovna souhlasim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.18 11:26
@Anonymní píše:
Zadny zakrok neni bez rizika, u tohoto zakroku je riziko neplodnosti a dalsi komplikace, kdyz pominu, ze s timto zakrokem nesouhlasim, prijde mi krajne nemorani. Ale kdyz uz, tak poradim, mam zkusenost s opakovanymi revizemi po ZT. Po prvni revizi take nejake zbytky. Poslali me na dalsi revizi. Zase zbytky, pak operativni hysteroskopie, ta uz pomohla. Rozhodne si nenechavej delat dalsi revizi, ale pouze hysteroskopii. Revize je naslepo, hysteroskopie pod dozorem kamer. Jdi na dobre pracoviste! Ja tu druhou revizi pred tou hysteroskopii mela opet na stejnem (soukromem) pracovisti a pak se mi dlouho vubec neobnovovala sliznice, seskrabli to nejak blbe napodruhe a vypadalo to, ze nebudu mit deti. Hysteroskopicky to udelaji cilene a nehrozi, ze se to bude muset opakovat potreti jako u me.Anonym zdrav stav nebo smazat.

Také si právě myslím, že když se opakuje stejný zákrok je to opět na slepo, proto jsem to odmítla ještě když mi vlastně vůbec nic není, nebudu se tady v žádnem případě ani obhajovat ani moralizovat každý má nějaký názor a já respektuji každý. Děkuji za radu příští týden jdu na kontrolu a uvidíme jak to dopadne

• Citovat
  • Upravit
Janli
26.9.18 11:40

@Enmamma to spíš kříž, dubovej kolík a svěcenou vodu…

• Citovat
  • Upravit
5708
26.9.18 12:15
@Limi123 píše:
A ja s tebou zrovna souhlasim :mavam:
:hug: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.18 12:33

Děkuji všem za rady, vím moc dobře, že se tohle musí řešit u lékaře, ale někdy je dobré znát i jiné názory lidí s podobnou situací od toho jsou řece diskuse, s dr. jsem se domluvila že týden počkáme a pak odběry a vyšetření a poté se rozhodne co dál. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty