Miniinterupce a komplikace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
26.9.18 12:41

Vy jste tady teda hrozny, ja teda take nesouhlasim s dobrovolnym prerusenim tehotenstvi ale zase nevite co zakladatelku k tomu vedlo. Tak ze reci o tom ze ,,ukrizovat" jsou nemistne. Zakladatelko, rid se radama lekaru, kdyz ti neco doporuci,tak by jsi je mela poslechnout. Preju pevne nervy a brzke uzdraveni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.18 13:58

Prosim anonymne. Me se tohle stalo, psycho a dodnes jsem se s tim nesrovnala. Interrupce kvuli veku a vysokemu TK, bohuzel se nepovedla. Zakrok provedli, me bylo tyden zle a pak na UZ zjistili pokracujici tehotenstvi. Bylo to psycho a byla jsem z toho na srot. Nemela jsem silu ten zakrok znovu podstoupit,takze jsme se z doktorem domluvili na kontrole za tyden. To mi rekl,ze to musi ven,ze uz jeden nebo dva dny nezije.Nevim jestli mluvil pravdu nebo lhal,byla jsem z toho tak znicena,ze jsem nemela silu si jeho slova o to,ze je opravdu mrtve overit. Takze znovu na sal. Bylo to strasne a nikomu bych to neprala zazit. Zakladatelko nepodcen to, muzou se stat i takhle priserny veci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.18 14:15
@Anonymní píše:
Prosim anonymne. Me se tohle stalo, psycho a dodnes jsem se s tim nesrovnala. Interrupce kvuli veku a vysokemu TK, bohuzel se nepovedla. Zakrok provedli, me bylo tyden zle a pak na UZ zjistili pokracujici tehotenstvi. Bylo to psycho a byla jsem z toho na srot. Nemela jsem silu ten zakrok znovu podstoupit,takze jsme se z doktorem domluvili na kontrole za tyden. To mi rekl,ze to musi ven,ze uz jeden nebo dva dny nezije.Nevim jestli mluvil pravdu nebo lhal,byla jsem z toho tak znicena,ze jsem nemela silu si jeho slova o to,ze je opravdu mrtve overit. Takze znovu na sal. Bylo to strasne a nikomu bych to neprala zazit. Zakladatelko nepodcen to, muzou se stat i takhle priserny veci.

Já už právě taky nejsem ve věku, kdy by vše probíhalo tak jak by mělo proto bylo toto nejrozumnější řešení, jsem z toho strašně zmatená, nikdo nic neřekne na otázky jsou položeny zase otázky. Ano toto je právě příšerné když už v sobě člověk svede ten neskutečný boj a rozhodne se pro toto řešení podotýkám pro mne až na posledním místě, tak potom přijde šok v podobě tohoto, kdo nezažil nepochopí :( :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.18 17:28

Ano je to strasne. Ja vlastne spravnost toho rozhodnuti, ktere bylo tak jako tak nespravne a nestastne zvazovala az do zavedeni kanyly na operacnim sale. A jak je clovek blbej,tak jsem si i nejak vnitrne prala at se to mimi ve me schova a ze to nejak zvladneme. A ono se to opravdu stalo,interupci prezilo a pro me tim zacalo peklo,ktere trva dodnes a bylo to vlastne to nejhorsi co jsem zatim prozila. A fakt podezrivam doktora ze mi lhal s tim,ze uz nezije,ze proste vedel,ze na sale udelal chybu a vedel v jakem jsem fyzickem i psychickem stavu,tak to chtel proste ukoncit. Ale to jsou jen me domnenky, pocit. Tobe zakladatelko radim zajdi si na UZ ke gynekologovi,nejlepe do nemocnice kde maji porodnici,tam to poznaji,co v tobe zustalo a doporuci dalsi postup.

• Citovat
  • Upravit
36504
26.9.18 17:53
@Enmamma píše:
Tak a teď mě ukřižujte. :pankac:

já ne, neboj.Boží mlýny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
26.9.18 18:00
@Burj Chalifa píše:
já ne, neboj.Boží mlýny.

Nikomu nic zlého nepřeju, ale vím, že máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
26.9.18 22:48

@Valkýra88
Mimo diskuzi, když je to přerušení, tak to lze obnovit, ne? Myslím, že by to měli přejmenovat na ukončení… Aby to zbytečně nemátlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.9.18 23:04
@mota píše:
@Valkýra88
Mimo diskuzi, když je to přerušení, tak to lze obnovit, ne? Myslím, že by to měli přejmenovat na ukončení… Aby to zbytečně nemátlo…

to je takové alibistické označení, zní to líp ;)
Zakladatelko, zkušenost s takovým zákrokem naštěstí nemám, ale doporučuji lékaře poslechnout - riskuješ zdravotní komplikace :think: Btw jak by ses zachovala, když bys zjistila, že plod zákrok přežil a těhotenství trvá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
27.9.18 09:23
@mota píše:
@Valkýra88

To mozna ano ale zase jde o tehotenstvi,tak ze slovo ,,prerusit" byt muze. jelikoz tehotnstvi zase obnovit lze,sice ne uz to co bylo preruseno ale je to jen slovickareni.No ja nejsem ani pro preruseni ani pro ukonceni ale je to vec kazdeho, kazdy ma pravo jak nalozit se svym telem. Bohuzel je to smutne ale je to tak. Ja jsem ted v ocekavani a nedokazu si predstavit ze bych na to chtela jit..Ale je to o tom asi ze na moje prvni ditko jsme cekali dlouhych 7 let a kdyz jsem prestala doufat ze bych mohla otehotnet,tak jsem zjistila ze jsem tehotna????. No a ted jsem otehotnela necekane a da se rict ze i nechtene ale je to zazrak a nikdy bych na tokovy zakrok nesla ale jak rikam, je to vec kazdeho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
27.9.18 09:26

Ty otazniky tam byt nemeli ale smajlik 8l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8474
27.9.18 09:35

@Valkýra88 prave ze to neni o nakladani s vlastnim telem, ale s telem nekoho jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
27.9.18 09:46
@Limi123 píše:
@Valkýra88 prave ze to neni o nakladani s vlastnim telem, ale s telem nekoho jineho.

No aby to bylo telo nekoho jinyho,tak by se to musela nejdriv narodit, takhle je to porad telo te zeny a samozrejme, klici tam novy zivot ale pokud ho ta zena nenecha vyklicit,tak je to porad brane ze to jine telo neni, teda do 12tt. No je to hrozny se o tom takhle bavit, ja to proste beru tak ze od pocatku oplodneni tak je novy zivot..Ale snazim se to brat nezaujate .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8474
27.9.18 14:03
@Valkýra88 píše:
No aby to bylo telo nekoho jinyho,tak by se to musela nejdriv narodit, takhle je to porad telo te zeny a samozrejme, klici tam novy zivot ale pokud ho ta zena nenecha vyklicit,tak je to porad brane ze to jine telo neni, teda do 12tt. No je to hrozny se o tom takhle bavit, ja to proste beru tak ze od pocatku oplodneni tak je novy zivot..Ale snazim se to brat nezaujate .

Ten 12tt preci nedava logicky zadny smysl. Takhle vypada plod ve 12tt… Jako pochopila bych treba 5tt, i kdyz bych s tim take nesouhlasila, ale 12tt je proste nesmyslna hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
27.9.18 15:17
@Limi123 píše:
Ten 12tt preci nedava logicky zadny smysl. Takhle vypada plod ve 12tt… Jako pochopila bych treba 5tt, i kdyz bych s tim take nesouhlasila, ale 12tt je proste nesmyslna hranice.

Ja vim, ale my s tim bohuzel nic nezmuzeme.Zakon to umoznuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
27.9.18 16:35
@Valkýra88 píše:
Ja vim, ale my s tim bohuzel nic nezmuzeme.Zakon to umoznuje.

To, že je něco zákonné, neznamená, že se to rovná morální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty