Miniinterupce a komplikace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
27.9.18 19:42
@Limi123 píše:
Ten 12tt preci nedava logicky zadny smysl. Takhle vypada plod ve 12tt… Jako pochopila bych treba 5tt, i kdyz bych s tim take nesouhlasila, ale 12tt je proste nesmyslna hranice.

je to už malý človíček, tělíčko, má už vše to co my, hlavičku, ruce, nohy, vnitřní orgány, bijící srdíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8474
27.9.18 22:08

@Burj Chalifa jj, je to strasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 16:17

Mám dotaz, je možné týden po miniinterupci znovu otěhotnět? Je to vůbec možné? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
2468
21.1.19 16:18

Ano je miniinterrupce není antikoncepce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.19 13:03

Dobrý den, prosím o anonym…byla jsem na mimiinterupci, poté jsem týden krvacela. Pak týden klid a teď jsem zase zacla krvavet. Nema někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
5708
26.1.19 16:18
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o anonym…byla jsem na mimiinterupci, poté jsem týden krvacela. Pak týden klid a teď jsem zase zacla krvavet. Nema někdo podobnou zkušenost?

Já ne, považuji interupci za vraždu, mám děti ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.19 16:24

@Enmamma no na to sem se neptala ale budiž…

• Citovat
  • Upravit
2468
27.1.19 16:46
@Anonymní píše:
@Enmamma no na to sem se neptala ale budiž…

Nic si z toho nedelej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
27.1.19 17:12
@mayecka píše:
Nic si z toho nedelej :hug:

Jak jsem viděla v upozornění, že mám v této diskuzi odpověď, bála jsem se, že se zase dočtu, jaká jsem hydra, že nechápu těžkou situaci, v níž je nutné se dítěte zbavit. Tak jsem ráda, že je někdo na stejné vlně jako já a má děti rád. :hug: Díky. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.19 21:55

@Enmamma pane bože i já mám děti ráda, doma mám dceru kterou miluju. Byla jsem ze zdravotních důvodů a přišla si sem pro radu ne kázání. Každej má právo na názor, podle mě má i každá žena možnost volby, ale na otázku ohledně možných komplikací odpovídat nařčením z vraždy mi přijde zcela mimo mísu…

• Citovat
  • Upravit
2468
27.1.19 22:46

Holky klid. Každý si nese svůj osud :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty