Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Za Ornibel dávám 750,– Kč na 3 měsíce a za NuvaRing to bylo kolem 1600,– Kč na 3 měsíce.
@Rézina7 píše:
@Dahlia0409Za Ornibel dávám 750,– Kč na 3 měsíce a za NuvaRing to bylo kolem 1600,– Kč na 3 měsíce.
Jj, právě, já měla NuvaRing, před tehotenstvimstal asi tenkrát 1300kč, takže raději zobu levnější tabletky, netušila jsem, že je i jiná značka kroužku, to je super. Popřemýšlím o tom, jelikož mě tabletky stojí taky nějak 700kč, takže to by bylo jednodušší, už skrz cestování, abych nemusela myslet na sbalení tabletek ![]()
Určitě je to lepší, než tabletky. Nemusíte na to myslet, je to super. Stačí se zeptat své Dr. třeba bude znát i jinou značku. Mě to ta moje nabídla hned, co se NuvaRing o dost zdražil.
@Rézina7 píše:
@Dahlia0409Určitě je to lepší, než tabletky. Nemusíte na to myslet, je to super. Stačí se zeptat své Dr. třeba bude znát i jinou značku. Mě to ta moje nabídla hned, co se NuvaRing o dost zdražil.
Já právě říkala, že Nuvaring nechci, tak mi napsal ty tabletky, no. Takže jsem ráda, že je i jiná varianta, zjistím, co a jak, díky moc ![]()
Mi taky doktor sám nabídnul Ornibel. Měla jsem roky náplast Evra. Ale přestala držet. Začala se odlepovat. Nechtěla jsem prášky, že na to odmítám denně myslet. Tělísko prostě nechci. Důvody jsem psala. Takže zůstal kroužek.
@Rézina7 píše:
@Dahlia0409Za Ornibel dávám 750,– Kč na 3 měsíce a za NuvaRing to bylo kolem 1600,– Kč na 3 měsíce.
to slo tolik nahoru? ja s Nuvaringem koncila loni na podzim a platila jsem do tech 1300kc u maxe… ale jo, ja byla spokojena, kdybych nemusela stopnout hormony, tak i tech 1600 bych za nej davala, ta stovka na mesic by me uz nevytrhla
@maminaAJ píše:
to slo tolik nahoru? ja s Nuvaringem koncila loni na podzim a platila jsem do tech 1300kc u maxe… ale jo, ja byla spokojena, kdybych nemusela stopnout hormony, tak i tech 1600 bych za nej davala, ta stovka na mesic by me uz nevytrhla
Tak pro mě je docela dost rozdíl 1300kč, možná i víc a 700kč, jinak bych taky neměnila ![]()
@Dahlia0409 píše:
Tak pro mě je docela dost rozdíl 1300kč, možná i víc a 700kč, jinak bych taky neměnila
jj, neni to zrovna levna vec… ale priznavam ze jsem se nepidila jestli existuje levnejsi varianta krouzku, jina znacka, jiny vyrobce…
u me byl problem ze jsem zacala tabletky zapominat, a to by byl prusvih, krouzek byl elegantni a pohodlne reseni (a nitrodelozni jsem nechtela)
@maminaAJ píše:
jj, neni to zrovna levna vec… ale priznavam ze jsem se nepidila jestli existuje levnejsi varianta krouzku, jina znacka, jiny vyrobce…
u me byl problem ze jsem zacala tabletky zapominat, a to by byl prusvih, krouzek byl elegantni a pohodlne reseni (a nitrodelozni jsem nechtela)
Já právě taky brala, He je jen NuvaRing. A měla jsem ho taky proto, abych nemusela denně myslet na tabletky. Ale u kojení jsem musela a pak už se mi tolik peněz prostě dávat nechtělo. A doteď jsem právě nikde neviděla, neslyšela a nečetla o jiném kroužku, až tady ![]()