Mirena X Nuvaring

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
438
25.2.24 12:36

@Dahlia0409

Za Ornibel dávám 750,– Kč na 3 měsíce a za NuvaRing to bylo kolem 1600,– Kč na 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16179
25.2.24 14:23
@Rézina7 píše:
@Dahlia0409Za Ornibel dávám 750,– Kč na 3 měsíce a za NuvaRing to bylo kolem 1600,– Kč na 3 měsíce.

Jj, právě, já měla NuvaRing, před tehotenstvimstal asi tenkrát 1300kč, takže raději zobu levnější tabletky, netušila jsem, že je i jiná značka kroužku, to je super. Popřemýšlím o tom, jelikož mě tabletky stojí taky nějak 700kč, takže to by bylo jednodušší, už skrz cestování, abych nemusela myslet na sbalení tabletek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
25.2.24 15:06

@Dahlia0409

Určitě je to lepší, než tabletky. Nemusíte na to myslet, je to super. Stačí se zeptat své Dr. třeba bude znát i jinou značku. Mě to ta moje nabídla hned, co se NuvaRing o dost zdražil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16179
25.2.24 15:09
@Rézina7 píše:
@Dahlia0409Určitě je to lepší, než tabletky. Nemusíte na to myslet, je to super. Stačí se zeptat své Dr. třeba bude znát i jinou značku. Mě to ta moje nabídla hned, co se NuvaRing o dost zdražil.

Já právě říkala, že Nuvaring nechci, tak mi napsal ty tabletky, no. Takže jsem ráda, že je i jiná varianta, zjistím, co a jak, díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.2.24 16:31

Mi taky doktor sám nabídnul Ornibel. Měla jsem roky náplast Evra. Ale přestala držet. Začala se odlepovat. Nechtěla jsem prášky, že na to odmítám denně myslet. Tělísko prostě nechci. Důvody jsem psala. Takže zůstal kroužek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4329
25.2.24 17:46
@Rézina7 píše:
@Dahlia0409Za Ornibel dávám 750,– Kč na 3 měsíce a za NuvaRing to bylo kolem 1600,– Kč na 3 měsíce.

to slo tolik nahoru? ja s Nuvaringem koncila loni na podzim a platila jsem do tech 1300kc u maxe… ale jo, ja byla spokojena, kdybych nemusela stopnout hormony, tak i tech 1600 bych za nej davala, ta stovka na mesic by me uz nevytrhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16179
25.2.24 18:06
@maminaAJ píše:
to slo tolik nahoru? ja s Nuvaringem koncila loni na podzim a platila jsem do tech 1300kc u maxe… ale jo, ja byla spokojena, kdybych nemusela stopnout hormony, tak i tech 1600 bych za nej davala, ta stovka na mesic by me uz nevytrhla

Tak pro mě je docela dost rozdíl 1300kč, možná i víc a 700kč, jinak bych taky neměnila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4329
25.2.24 18:51
@Dahlia0409 píše:
Tak pro mě je docela dost rozdíl 1300kč, možná i víc a 700kč, jinak bych taky neměnila :mrgreen:

jj, neni to zrovna levna vec… ale priznavam ze jsem se nepidila jestli existuje levnejsi varianta krouzku, jina znacka, jiny vyrobce…
u me byl problem ze jsem zacala tabletky zapominat, a to by byl prusvih, krouzek byl elegantni a pohodlne reseni (a nitrodelozni jsem nechtela)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16179
25.2.24 19:04
@maminaAJ píše:
jj, neni to zrovna levna vec… ale priznavam ze jsem se nepidila jestli existuje levnejsi varianta krouzku, jina znacka, jiny vyrobce…
u me byl problem ze jsem zacala tabletky zapominat, a to by byl prusvih, krouzek byl elegantni a pohodlne reseni (a nitrodelozni jsem nechtela)

Já právě taky brala, He je jen NuvaRing. A měla jsem ho taky proto, abych nemusela denně myslet na tabletky. Ale u kojení jsem musela a pak už se mi tolik peněz prostě dávat nechtělo. A doteď jsem právě nikde neviděla, neslyšela a nečetla o jiném kroužku, až tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí