Míry nedonošenců - kabátek

20518
24.6.12 17:26

Míry nedonošenců

Maminky předčasně narozených miminek, prosím o pomoc.

Můj kamarád (a jeho přítelkyně) mají taky jednoho takového prcínka něco přes 40 cm. Umím pléct ponožky, tak jsem se rozhodla upléct tmu prckovi botičky. Našla jsem si postup… a kdy už jsem byla v tom pletení, říkám si, to by chtělo i nějaké tričko nebo kabátek. Jenže - jak veliký???

Holky, prosím, změřte své drobečky a pomozte mi :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
24.6.12 17:53

S velikosti neporadim
jen takovou pripominku, aby nedoslo k nejake neprijemne situaci. ja za sebe mohu rict, ze za botky, ponozky, cepicku bych byla rada, ale svetrik bych asi nedovedla patricne ocenit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.6.12 18:00

Já když jsem se zmínila, že pletu (i ponožky) a že bych zkusila „nedostatkové botičky“, tak právě že maminka lehce nadhodila, že jako že jo, že by mi to na hlavu nehodila… no jo no, jak se to bude šikovat a nosit, to je věc jiná, to málokdy se ví i u já nevím dupaček versus triko a teláky a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
24.6.12 18:01

Svetřík nepleť, podle mě ho nevyužijí, miminko je stejně v inkubátoru a tam má na sobě jen plenku a obvykle bačkůřky a někdy čepičku. A potom to taky nevyužijí, protože z porodnice půjde domů kolem původního termínu porodu, a to už bude mít obvyklé míry.
Mám to jako lucie. t - ocenila bych jen bačkůrky, možná i čepičku. Já mimčům radši dávám nedráždivé věci jako je třeba hladká bavlna, takže pletené věci nemusím a nedávám.

• Citovat
  • Upravit
6956
24.6.12 18:08

Najdi si miru na velikost 44 pro pidi teti. Nekde najdes urcite strih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
24.6.12 18:14

Dcera 42 cm. délka chodidla od paty k palci 7cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.6.12 18:19

Miminko bylo právě už včera u nás na návštěvě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.6.12 18:20
@Renčí2 píše:
Svetřík nepleť, podle mě ho nevyužijí, miminko je stejně v inkubátoru a tam má na sobě jen plenku a obvykle bačkůřky a někdy čepičku. A potom to taky nevyužijí, protože z porodnice půjde domů kolem původního termínu porodu, a to už bude mít obvyklé míry.
Mám to jako lucie. t - ocenila bych jen bačkůrky, možná i čepičku. Já mimčům radši dávám nedráždivé věci jako je třeba hladká bavlna, takže pletené věci nemusím a nedávám.

Dobrá, postup na čepičku mám! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
24.6.12 19:12

jestli už jsi nenašla tady jsou návody na různé věci co mimi v inkubátoru „unosí“ :) http://zlaty-kulisek.nedoklubko.cz/navody/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
24.6.12 19:15
@Emilie píše:
Miminko bylo právě už včera u nás na návštěvě!

už? 8o to je nějaká šikulka

• Citovat
  • Upravit
20518
24.6.12 19:48
@Renčí2 píše:
už? 8o to je nějaká šikulka

Kecala bych, který týden to byl - 26??? a jsou mu „už“ dva měsíce… je furt hrozně maličký, ale velký bojovník, baští a roste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.6.12 20:01

Ja myslim, ze svetrik proc ne, sice je leto, ale obcas je chladneji, tak nejaky slabsi z kvalitni slabsi vlny (dobre je merino), nebo bavlny by mohl najit vyuziti. Kdyz nic, muze se pozdeji obleknout na panenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
25.6.12 13:08

A co takhle ten svetřík ušít podle panenky jak jsou takové ty mimca na hraní taky mivaj kolem 40-45 cm jak která pokud más v okolí nejakou mamcu s holcickou co maj takovou do detského kocárku zkusila bych to podle toho :-D a nebo uplet vetsí na zimu pod kombinezku a mas klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí