Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Sarka334 Hele, to je nejake divne. Snad ti teda dali malou davku, protoze ta pilulka vyvovala docela silne kontrakce a v kombinaci se sekci je to o opatrnosti.
Ja mela zamlkle tehotenstvi 2 roky po cisari a nechteli mi tu pilulku dat bez kontroly jizvy a dali mi polovicni davku.
Tak mi bylo řečeno že se dávají i prášky které jsou na polknuti i dovnitř. Že prý to má někdy u lepší účinek
ale o jizve mi nikdo nic neříkal Teda No
snad to bude v pořádku Teda
@Sarka334 No, ja to nepolykala, ale nechala rozpustit pod jazykem. Radsi si precti pribalovy letak a over u te tve gynekolozky (ke stazeni online). Ale v porodnici asi vi, co delaji.
Ale pouziva se to po porodu asi casto a funguje, takze to asi bude dobre. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/PMC4973720/
@Anonymní píše:
@Sarka334 No, ja to nepolykala, ale nechala rozpustit pod jazykem. Radsi si precti pribalovy letak a over u te tve gynekolozky (ke stazeni online). Ale v porodnici asi vi, co delaji.
Spíš mě zaráží co se píše. Je se smí používat jen ústně a že po vaginalnim podání se jako nežádoucí účinek objevilo i to že byl infarkt
to vím teď když už jsem to tam zavedla
![]()
Zdravim chci se zeptat jestli jste to nějaka mela taky
za dva dny po dobrani tabletek mam bolest v podbrisku nic extra ale poboliva. Meli jste to taky? Myslim ze spodek dostal hodne zabrat protoze jsem mela hrozne bolesti, krvaceni se zmirnilo ale poboliva pod brisek. Tak pro jistotu se ptam nez zacnu volat doktorce. Dekuji za odpoved
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.