Mispregnol - potratová pilulka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
7.2.19 14:15

@veveruberu :potlesk: :potlesk: :potlesk: no tak to je pecka. Nebudu gratulovat, ale držet pěsti ať je všechno v pořádku a jde tak jak má a za chvilku tu budeš mít mimiska :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
7.2.19 14:28

@Lucikbubu Děkuji, měla jsem mít zrovna termín porodu a snažila se na to tolik nemyslet a zároveň v tom nehledat nějaký naděje a smiřovala jsem se s tím, že na testu stejně nic nebude a ono tohle. :srdce: Vždycky to přijde, když to člověk nejmíň očekává :srdce: Snad jsme si to špatný už vybrali a teď už bude to dobré :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.2.19 18:05

@veveruberu určitě teď už bude vše v pořádku. Držím moc pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
7.2.19 20:04

@Lucikbubu a ja jsem veru v patach :mrgreen: :srdce: davam ji jen mensi naskok :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.2.19 21:06

@1jmeno no ja čekám na kontrolu a pak ms a věřím tomu že se brzo taky zadaří :) :) u nas se to musí povést do srpna, to mi končí rodičák a musim do práce. Takže to nevím jak bych vyřešila s malým. Takže ty příští měsíc a já ten další ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
7.2.19 22:56

@Lucikbubu tak tak, zatim prosim vsechny svaté at uz to dostanu…ale jedeme do tater trochu to tam postouchame a bude :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.2.19 15:04

@1jmeno @veveruberu Ahoj holky, tak jsem dneska byla na kontrole. Závěr: v děloze volná tekutina se sraženinou o velikosti 17mm. Takže dneska znovu podán Mispregnol, nasazený ATB, ve čtvrtek kontrola a pokud to nebude lepší dostanu ve čtvrtek žádanku na předoperační vyšetření a půjdu na výkon. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
12.2.19 16:32

@Lucikbubu je podivné ze ti nechali jen dva dny 8o jestli se nepletu veveru dali 3 ms sanci aby cse odešlo a vzala to az třetí… Ale nejsem si jista…no a za druhé zalezi jak moc te ten zasek zdravotne ovlivnuje. Jsou ted za tebe zodpovědní a nemuzou si dovolit ze dostanes otravu krve treba :hug: možná proto te ženou uz ba kyretaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.2.19 16:43

@1jmeno no doktorka řekla, že jako tkáň odešla všechna, ale že tam nám koagulum. Na jednu stranu ví, že potřebuju do srpna otěhotnět. Tak snad to zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
12.2.19 16:53

@Lucikbubu ja to taky furt nedostala jeste :zed: 34dc grrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.2.19 16:59

@1jmeno no tak to by mělo každým dnem přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
12.2.19 17:37

@Lucikbubu ten každý den je čím dál delší :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.2.19 19:54

@1jmeno ty naše těla si dělají co chtějí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
19.2.19 22:31

@Lucikbubu jak si dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.2.19 20:17

@1jmeno ahoj, no včera nakonec revize dělohy. Cucek tam byl a nechtěl ven. Bavila jsem se s doktorkou a prý po první MS můžeme sexovat a po druhé můžeme se snažit. A prý u mě ta MS přijde brzo. Tak uvidíme. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty