Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucikbubu ja uz to konecne teda dostala..zitra uz 5dc
no a jak se povede dal uvidime no…ja uz zitra na to vlitnu nebo plodné dny mam brzo po ms do 10dc
@1jmeno tak držím pěsti. Mě doktorka říkala abych se vybarovala jaké kolik viroze teď, aby se to celé neopakovalo.
@Lucikbubu aha tak u nas ce skupině vsichni otehotneli prave pri chripkach a nemocech tak u nas to je podminka ![]()
@1jmeno no tak to je dobré. Ja jsem při hnízdění mela mega chřipku, že jsem nebyla schopná se 2 dny zvednout z postele a to prý na 90% bylo mi osudným. Vir napadl plodové obaly a dopadlo to tak jak dopadlo. A prý je toto nejčastější příčina potratů v období podzim-zima.
@Lucikbubu aha tak nemocny byl muj ne já, ale ze vsechny zpozorovaly nemoc v ten plodný mesic jak sebe tak partnera
spis jen nahoda
@1jmeno asi těžko říct. Je pravda, že když jsem před dvěma lety čekala malého taky jsem měla virózu, ale nebyl to takový masakr jako teď v prosinci. Tak dneska jsem si nasadila vitamíny tak, se trošku obrnim a nic mě ani mimco neskoli ![]()
@Lucikbubu vitaminu jim az se divim ze mi ještě fungujou jatra ![]()
@1jmeno no já když jsem ráno zase polikala tu nálož vitamínů tak jsem si vzpomněla na Samantu v sexu ve městě jak tam zobala ty vitamíny na oddálení menopauzy
![]()
@Lucikbubu píše:
@1jmeno no já když jsem ráno zase polikala tu nálož vitamínů tak jsem si vzpomněla na Samantu v sexu ve městě jak tam zobala ty vitamíny na oddálení menopauzy![]()
![]()
no a pomohlo jí to?
@Burj Chalifa Samantě asi ne. Ale mě nálož vitamínů k prvnímu těhu ano, tak pomůže určitě i k dalšímu ![]()
@1jmeno hele u mě dobrý. Čekám na ms. A co ty? Doufám, že už nepřijde a budeš tu dávat fotku pozitivního testu ![]()
@1jmeno aha
tu ja jsem si nikdy neměřila. Já jsem vždy sledovala hlen a to se mi vyplatilo.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.