Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jako po včerejším sexu už řešíš těhotenství ?? to je dost brzo ne?
Holky já nechápu proč jste tak protivné když se někdo na něco zepta. Proč do těch diskusi chodíte. hned se chytíte prvního na co můžete remcat, ale žádný názor nepridate… A ani si pořádně příspěvek neprectete.
Pokud se krvácení rozjíždí pak s největší pravděpodobností o těhotenství nepůjde . Pokud se krvácení nerozjede pak zkusit TT. Tehu příznaky si můžeš i vsugerovat…
Příspěvek upraven 20.07.18 v 11:16
No, jestli jste krom včerejšího sexu od poslední MS žádný neměli… ![]()
@P4ja proboha. Nemůžu za to že jste tak blbe a nepochopíte to. Tak se radši nevyjadřuj.
@monzaj Děkuji. Aspoň někdo normální kdo nemá hned blbe kecy.
Právě me zarazila ta bt,ktera by mela klesnout při ms.. četla jsem pár diskuzi kde to tak slečny taky měly.. ale uvidím.. jen me zajímalo zda je možné, že by to těhotenství bylo a došlo třeba jen k porušeni nebo tak..
@Anonymní píše:
@P4ja proboha. Nemůžu za to že jste tak blbe a nepochopíte to. Tak se radši nevyjadřuj.
Tak nepsala jsi, že by jste měli sex i před tím. A není to tady nic neobvyklého, tak piš srozumitelněji a nenadávej, když to sama nenapíšeš jasně.
A hlavně nic jsem ti neudělala, jen jsem se zeptala, protože mně to nebylo jasné, tak nevím, proč jsem hned blbá.
Příspěvek upraven 20.07.18 v 11:55
Jenže jestli sis BT neměřila v těch 6 hodin ráno, dřív, než jsi vstala z postele (pochopila jsem, že ne?), tak to žádná BT není.
Je to prostě tělesná teplota, ovlivněná pohybem atd. a nelze z toho vůbec nic usuzovat ![]()
@Pipet měřila a vyšla stejne. A měřila jsem si ji i po te 10 a vyšla tak. Protoze jsem si v 6 šla znovu lehnout.
Bt je třeba měřit vždy ve stejnou hodinu každý den a to ráno neprodleně po probuzeni-aby byl graf použitelný.Mam za to,že někomu může teplota klesnout až když se ms rozjede.chce to pozorovat alespoň 3 cykli za sebou aby jsi rozpoznala jak tvoje tělo funguje.Kazdopadne ti držím palce ať se brzy zadari.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj.. jsem trochu zmatena, tak si jdu pro radu..
Včera večer jsme s přítelem meli sex, po kterém jsem zjistila, že trochu špinim coz ale přešlo.. ráno kolem 6 me ale vzbudila bolest v zádech a i břicha. Došla jsem si na záchod, kde jsem zjistila, že krvácím, tmavší krví, ani ne moc silne, ale bez sraženin.
Ted jsem si změřila bazální teplotu. Před ovulaci byla do tech 36,5 po ovulaci 36,9 a ted mam 37…ovulace přišla az náky 17DC. Mam menstruaci nepravidelnou ale teoreticky včera jsem to mela dostat..
Příznaky se me stále drží, tak to nechapu, krvácení, BT..:(
takže těhotenství asi mužu vyloučit ze?
Děkuji moc za rady..