Mispregnol - potratová pilulka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
884
21.7.18 07:35

@TeSudička Z jakého důvodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
21.7.18 07:40

@veveruberu ty ne, myslela jsem ty urejpany pipiny, zapimela jsem je oznacit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
21.7.18 07:44

@TeSudička aha :) já už myslela, že jsi další, co mě chce ukamenovat :nevim: asi příště se budu muset nejprve obhájit, jak se věci mají :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.7.18 07:58

@Burj Chalifa přečetla sis vůbec, proč byla na potratu? Asi ne vid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
21.7.18 07:58
@veveruberu píše:
@pralinka2727 Milá pralinko, těhotenství bylo chtěné, ale nebylo srdíčko, proto jsem musela na potrat. Doufám, že teď je Ti na duši lépe, protože mě po Tvém komentáři moc ne.

Tady to je samá soudkyně z lidu bez poskrvny, kašli na ně :hug:

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
21.7.18 07:59

@pralinka2727 @Burj Chalifa že vás dvě hanba nefackuje… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
211
21.7.18 08:02

@Lalelale máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.7.18 08:03

Že by se třeba Pralinka zakladatelce omluvila? Bylo by to na miste myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
21.7.18 08:10

@jizerka @Lalelale nechápu, proč když se řekne potrat, lidi mysli, jen na to že je ta ženská vrazedkyne miminek. Vím, že jsou takové, které na potrat jdou, protože dítě nechtějí a je to jen a jen jejich věc, ačkoliv mě to mrzí, když já neměla zdravé miminko a musela jsem to ukončit, ale nesoudím. Ale některé si prostě poránu musí na někom hojit ego, i když neznají okolnosti. A nakonec pak nemají ani,,koule" na to, aby se omluvily nebo stály za svým příspěvkem. No, jinak holky děkuji za podporu. Člověk si prochází už tak těžkým obdobím a některé ho ještě víc znepříjemňují :hug: Né všechny pochopí a čtou celé příspěvky :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
21.7.18 08:19

@elibro to zas kvůli sexu mu volat nebudu :) a ten bazén asi taky počká, teď se čistím, tak se bojím si dát i tampon, aby všechno vyšlo jak má a bez tamponu by to stejnak nešlo. Když bych přestala dřív krvácet, tak se na ten bazén doktora poptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
21.7.18 08:37

@veveruberu Proc bys mela neco vysvetlovat?? I kdyby ses rozhodla, ze dite nechceš, tak do toho nic nikomu neni. Myslim, ze jsi nepokladala dotaz:”Myslíte, ze jsem kr.va, kdyz jsem sla na potrat?” Pokládala jsi dotaz na projevy a zkusenosti. Nemas proc se obhajovat, i kdyby jsi sla na potrat, protoze se bojis, ze bude mit dite odstaty usi, je to jenom tvoje vec.
Kazdopadne, a tim sexem, pockala bych, az přestanu úplně krvacet a po kontrolním utz, kdyz bude vsechno ok, tak neni důvod dodrzovat sestinedeli. Pokud vse proběhne jak ma, je to, jak normalni ms. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
21.7.18 08:40

@veveruberu Do bazenu bych nechodila do toho kontrolního utz, je to přeci jen zdroj infekce a to ted nechceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61093
21.7.18 08:49
@TeSudička píše:
Vy jste fakt kravy… :roll:

Lip bych to nenapsala :roll: tady kazda vidi jen potrat a uz se hrne ze si bude moct rejpnout :roll:
A pak tu zas bude milion diskusi proc se zakladaj diskuse anonymne.. No ze se jeste nekdo divi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
21.7.18 09:13

@Tiffany1 s tím sexem jsem tak nějak počítala, že až přestanu krvácet a bude všechno v pořádku. To zas nejsem nějaký zvířátko :) ale zase přes dva měsíce bez sexu :think: (už pár týdnů nebyla nálada, doktoři mě napínali a čekali, jestli se srdíčko nakonec objeví) S tím bazénem je to stejný, do toho bych se taky dřív nepouštěla, myslela jsem po ty kontrole. Děkuji za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
21.7.18 09:14

@veveruberu Průběh by měl být stejný jako kdybys měla menstruaci. Na koupání doma v bazénu bych byla opatrná, co se týká sexu tak sama poznáš až to bude ok a budeš se na to cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty