Mít dítě bez otce? 43 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22288
18.6.20 14:45
@Anonymní píše:
Velmi prosím o Vaše názory.
Rozvedená 43 let, 3 děti, ale moc Toužim po dalším dítěti.
Mám kamaráda, který souhlasí s tím, že se mnou prcka mít bude, pokud se tedy v mém věku podaří. Jsme přátele 13 let.
Na rovinu jsme si ujasnili, podrobnosti, jako rodný list, výživné…Nic po něm nebudu chtít.
Jsme opravdu přátele, ne partneři. Nedovedu si představit opět žít s mužem ve společné domácnosti.
Přemýšlím, jsem tak hrozne moc sobecká. Přeji si ještě dat život… :srdce:

A kolik je dětem? Možná to tu padlo..finančně to zvládneš? Za mě tedy jfu proti proudu, klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 14:48
@Liška2014 píše:
A kolik je dětem? Možná to tu padlo..finančně to zvládneš? Za mě tedy jfu proti proudu, klidně.

21,15 a 4

• Citovat
  • Upravit
1229
18.6.20 14:51
@Pesimistaa píše:
politici palnuji, ze do duchodu se bude chodit nakonec az v 80a vy tu v polovine toho veku placete, ze ste stare, unavene, takovou zenskou bych nechtel ani nahodou,
kteoruy jen boli hlava

O bolení hlavy jsem nic nepsala. Psala jsem o tom, že se starám o tátu se stařeckou demencí. A bl*ba, který neumí číst, bych zase nechtěla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8298
18.6.20 14:52
@Anonymní píše:
Firmu si vedu od roku -1997, přibližně se 30 zaměstnanci. Tak myslím, ze o práci to opravdu není :)

nejak mi to nesedi, sem chodi na rady, vetsinou, jina kategorie zen,
nez se ted presentujes,
takovou zenskou bych tu, na teto diskusi necekal ani nahodou,
jedine, ze si nemuzes dovolit ve svem okoli se nekomu sverovat
se svymi vnitrnimi touhami, pocity, nal adami,
s vyjimkou nejakeho velmi blizkeho kamarada,
to se temto lidem stava, ze se musi nejak tvarit a neresit verejne svoje vlasni ja,
tak jak to tedy vlasne je, nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
18.6.20 14:52

Máš 4leté dítko, to ti přece pudy musí uspokojovat..
jsem o dva roky starší než ty a už v 35 jsem cítila, že je na dítě za pět minut 12..
ne tak ve 43..
kdybys žádné neměla, tak ti fandím
ale takhle mi to přijde sobecké právě k tomu novému dítěti - bude vyrůstat BEZ TÁTY s matkou, které bude v 1.třídě 50.. jak se bude cítit, když si budou ostatní děti povídat o svých rodičích???
teď se můžeš cítit zdravotně Ok, ale kolem 50 už prostě nemoci reálně hrozí a úbytek energie také…, já bych o tomhle neuvažovala ani ve snu. Je to velmi riskantní a s ohledem na okolnosti i nezodpovědné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
18.6.20 14:54
@Anonymní píše:
21,15 a píše: Více

Tak proč ne. Sice mám manžela a děti 25, 2 a 4…a je to super. Jde opravdu o to, zda je finančně zvládneš. A logicky i o to, co kdyby..já třeba vím, že kdyby se s námi cokoli stalo, jejich sestra se postará. Miluje je nadevše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15103
18.6.20 14:55

Máš malé dítě, tak nechápu proč, za chvíli budeš mít vnoučata ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 14:57
@Liška2014 píše:
Tak proč ne. Sice mám manžela a děti 25, 2 a 4…a je to super. Jde opravdu o to, zda je finančně zvládneš. A logicky i o to, co kdyby..já třeba vím, že kdyby se s námi cokoli stalo, jejich sestra se postará. Miluje je nadevše

Také jsem si na 100% jistá, ze ten nejstarší se o sourozence je schopny se postarat. Žili jsme tak, sice s bývalým manželem, ale vlastně jen my čtyři.

• Citovat
  • Upravit
22288
18.6.20 14:58

@Lucy75 porodila jsem děti v 41 a 43..ok…ve 43 neplánovaně. Ale jsou super parťáci. A ok..muže mám..nicméně, nevidím důvod, proč soudit..spousta žen má muže..ale muže na papíře. Takže jde o zázemí a finance, pokud to má..proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
18.6.20 15:01
@Anonymní píše:
Také jsem si na 100% jistá, ze ten nejstarší se o sourozence je schopny se postarat. Žili jsme tak, sice s bývalým manželem, ale vlastně jen my čtyři.

Tak potom nevidím důvod..43 není žádný dramatický věk…jen bych raději počítala s tím, že u,,bio otce,, se mohou projevi otcovské pudy a nárokovat si prcka…ale zase..proč ne..otec bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8298
18.6.20 15:02
@Blankaspl
@Blankaspl píše:
O bolení hlavy jsem nic nepsala. Psala jsem o tom, že se starám o tátu se stařeckou demencí. A bl*ba, který neumí číst, bych zase nechtěla já.

postarat sse o leziciho a pozdeji jinde, o velmi stareho cloveka, to uz me na mnoho roku v zivopte potkalo, takze mas houby vedomi o tom,
co ma kdo za sebou, jakou zkusenost,
vubec me to neprivedlo do stavu unavy nebo rezignace,
jsem sice blb, vim co jsi psala,
ale nesedi mi, ze takova mlada a mysli ji to jako by ji bylo o 30 vic,
tedy, samozrejme, pokud jsi zdrava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
18.6.20 15:04
@Anonymní píše:
Co na to napsat, podle sebe soudím Tebe?Příspěvek upraven 18.06.20 v 14:46
:mrgreen: to jsi uuuuuplne mimo, ty jsi jina liga
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8298
18.6.20 15:04
@Liška2014 píše:
Tak potom nevidím důvod..43 není žádný dramatický věk…jen bych raději počítala s tím, že u,,bio otce,, se mohou projevi otcovské pudy a nárokovat si prcka…ale zase..proč ne..otec bude

hele, asi ji prcka brat nebude, a kdyz se bude take starat, zajiimat, pecovat,
tim lip,
dnes kdyz je 1/2 deti se single matkami (i otci), tak to neni zadna telesna vada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
18.6.20 15:05
@Anonymní píše:
Také jsem si na 100% jistá, ze ten nejstarší se o sourozence je schopny se postarat. Žili jsme tak, sice s bývalým manželem, ale vlastně jen my čtyři.

Aha, ptala ses ho na jeho nazor nebo z nej rovnou udelas chuvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
18.6.20 15:06

@Pesimistaa souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie