Mít dítě bez otce? 43 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
19.6.20 11:40

@Jeruve uvažuje-li někdo rozumně, hned se jedná o lenost… to je klasika. Pokud nemám argumenty, snížím se k urážkám… :mrgreen: :palec: Je mi 41, mám doma batole a školkový dítě a přes to považuju nápad zakladatelky za velmi nerozumný.

• Citovat
  • Upravit
8299
19.6.20 12:27
@Pajik 76 píše:
@Pesimistaa
Já čekám své první dítě ve svých 43letech a radši sem vůbec ani nepíšu. Jsem 31tt a nechci žádné zbytečné negativní emoce, když jde všechno tak hezky ťuk ťuk…

mas moje sympatie, drzim palce,
supu si nevsimej,
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
:andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8299
19.6.20 12:29
@stinga píše:
víš co, to je rozdíl, když čekáš první dítě, tak to je samozřejmě jiná a já ti přeju, ať je všechno v pořádku a chápu tě a kdybys byla má známá, tak bych tě psychicky podporovala
ale zakladatelka už má 3 děti a nemá partnera, tak to je hodně sobecké jít do 4. dítěte

ach jo,
porad to dvoji videni sveta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76940
19.6.20 12:35
@Pesimistaa píše:
ach jo,
porad to dvoji videni sveta

prostě je to můj názor, ptala ses, odpovídáme ti, že se ti to nelíbí, to je druhá věc

• tak ses neměla ptát a měla ses jít otěhotnit :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8299
19.6.20 12:41
@Anonymní píše: . už si netroufám ani v 38…protože přesně, kdyby se cokoli zkomplikovalo, kdo se postará o ty dvě…to jim nemůžu udělat prostě.

no nevim, jak to funguje dnes, ale vzpominam jak rodice dvou malych deti zemreli pri autonehode, tak se proste pustilo po pribuzenstvu, kdo si ty deti vezme, i kdyz jsme rodice ani osobne neznali, jen jmena a kde byvali z rodinnych hovoru, vzkazali jsme, ze ano, a zacali se pripravovat, ze bude o dva drobky vic, jenze na nas uz nedoslo, deti skoncily po ceste pribuzenske linie u mnohem blizsich svych pribuznych,
takze pokud jsi z rodin, ktere se chovaji lidsky, tak nemusis mit obavy, o deti se vzdy nekdo z blizsich nebo vzdalenejsich pribuznych postara a vezme si je za svoje,
jedine, ze by uz dnes byli lide total vygumovani reklamou na hamburgery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
19.6.20 12:42
@Pesimistaa píše:
nejak se v tom snazim najit logiku zivota,
takze pro vlastni dite je stara, nepouzitelna, bezohledna,
ale pro cizi (nikoli pejorativne cizi) dite je dobra, to cizi dite nema stejne potreby, pozadavky jako to vlastni, to cizi, pestovane muze mit mamu ve veku babicky, ale jeji vlastni ne???
to si v jednom odstavci dobre protirecis,
a start do zivota, copak to pestovane pak vykpne na ulici a rekne „tahni“, zakonna pece skoncila, stat mi uz neplati,

nevim, nevim, ale nejake podivne „double standard“ videni naprosto stejne situace,

PS
ja jsme odpurcem system pestounstvi, tak jak se u nas zavadi,
podle Norske osnovy, z penez „norskych fondu“, az se budou „norskym“ akcionarum vyplacet dividendy z teto investice, jsem zvedavy, jak to bude vypadat, Norske fondy jsou soukromy, dobre vydelavajici podnik na obchodu s detmi,
to jen na okraj, kam az jsme se dostali pri kamenovani zakaladatelky

On to rozdíl celkem je - než otěhotni, tak to klidně může nějakou dobu trvat, pak těhotenství skoro rok a než se naděje, tak je jí třeba 45 či i víc a má novorozence.. U adopce či pěstounské péče si může vzít třeba dítě 5 lete a už tam nebude takový věkový rozdíl.. Navíc, jak tady už zaznělo, s vyšším věkem jsou spojena větší rizika pro to malé, což u adopce odpadá.. A hlavně - ty opuštěné děti už tady jsou, tak by jim aspoň mohla pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8299
19.6.20 12:43
@stinga píše:
prostě je to můj názor, ptala ses, odpovídáme ti, že se ti to nelíbí, to je druhá věc
  • tak ses neměla ptát a měla ses jít otěhotnit :mavam:

take pravda,
jen nejak nevim, jak bych otehotnel,
na to nemam organy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
19.6.20 12:48
@Anonymní píše:
Velmi prosím o Vaše názory.
Rozvedená 43 let, 3 děti, ale moc Toužim po dalším dítěti.
Mám kamaráda, který souhlasí s tím, že se mnou prcka mít bude, pokud se tedy v mém věku podaří. Jsme přátele 13 let.
Na rovinu jsme si ujasnili, podrobnosti, jako rodný list, výživné…Nic po něm nebudu chtít.
Jsme opravdu přátele, ne partneři. Nedovedu si představit opět žít s mužem ve společné domácnosti.
Přemýšlím, jsem tak hrozne moc sobecká. Přeji si ještě dat život… :srdce:

Chápu ženy které si nechají dítě i když je partner opustí. Chápu samozivitelky a oproti jiným si jich dost vážím, mají to zpravidla těžké.
Ale v tvé situaci, kdy ti je přes 40,tři děti už máš a ještě ke všemu se rozhoduje s mít další bez stálého partnera…no to je bláhovost.
Chápala bych to v případě, že bys už byla těhotná a otec dítěte by tě tlačil k potratu, nebo bys dítě ještě neměla, takhle ano, je to sobeckost.
Radši by ses měla věnovat těm dětem, které už máš. Nebo pozdějším případným vnoučatům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.6.20 12:50
@Jeruve píše:
Zakladatelko,
držím pěsti, aby ti to vyšlo. Nikdo ze zde diskutujících nemá právo jakkoliv tě hodnotit a už vůbec ne označovat tě za sobce. Tohle slovo ve všech svých tvarech je jen berle pro to, když dojdou argumenty.
V této situaci žádné argumenty nejsou. To že by to neudělali jiní, neznamená, že to nemáš udělat ty. Pokud po dítěti toužíš, jdi do toho! Žádné, opravdu žádné dítě ti nevyčte, že se narodilo a že jsi mu dala život plný bezpodmínečné lásky a přijetí.Hele, znáš pohádku našeho mládí, ze které je úryvek?
„jsem sobec a vůbec mi to nevadí, co na tom, že jiní mě mají neradi“ Je to jen a pouze jejich problém, ne tvůj…
Lidi, obzvlášť ženy, mít dítě ve 43 dráždí jen proto, že jsou samy líné na to v našem věku zažít všechen ten kolotoč znovu. Chtějí mít klid, věnovat se samy sobě, vegetit, sportovat, starat se o sebe… a tohle není sobecké? Úplně klidně tu otázku mudrlantek můžu otočit. Jsou to jen a jen konvence. Pokud mi matka příroda „povolí“ zplodit, otěhotnět, donosit zdravé dítě, tak je to nezvratitelný důkaz, že to tak má být. :mavam:

argument…připravuje dítěti zcela vědomě špatnej start do života, bude mít mámu starou babku, méně výkonnou, méně hezkou, více unavenou, ale to hlavní připravuje mu dětství bez toho skoro nejdůležitějšího bez bezpodmínečný lásky vlastního otce, negativní faktor, kterej už nikdy nepůjde vyléčit…

další věci jako zatížení už velkejch dětí nezmiňuju…

takže čiré sobectví protože já, já já prostě chci

měla by si najít mladýho šukálistu, aby přestala vymejšlet blbosti a ty ho možná potřebuješ taky, abys neměla cancy o matce přírodě…ta hlavně výborně funguje u sociálně slabejch, kde jsou nejvíce týraný děti…čeho je to argument??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.6.20 12:53
@Pesimistaa píše:
mas moje sympatie, drzim palce,
supu si nevsimej, :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

tak se přiznej, že bys zakladatelce rád toho prcka našustil do boudy a nekruž kolem toho pořád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
19.6.20 13:02
@Annabela11 píše:
@Pajik 76 Většinou na takové to téma reaguji holky co brzy otěhotněly cca 25let. Samosebou negativně :nevim: Tobě přeji hezké těhotenství a zdravé mimčo.

Mně zase přijde divný tvrdit že v 25 letech je na těhotenství brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
19.6.20 13:04
@Jeruve píše:
Zakladatelko,
držím pěsti, aby ti to vyšlo. Nikdo ze zde diskutujících nemá právo jakkoliv tě hodnotit a už vůbec ne označovat tě za sobce. Tohle slovo ve všech svých tvarech je jen berle pro to, když dojdou argumenty.
V této situaci žádné argumenty nejsou. To že by to neudělali jiní, neznamená, že to nemáš udělat ty. Pokud po dítěti toužíš, jdi do toho! Žádné, opravdu žádné dítě ti nevyčte, že se narodilo a že jsi mu dala život plný bezpodmínečné lásky a přijetí.Hele, znáš pohádku našeho mládí, ze které je úryvek?
„jsem sobec a vůbec mi to nevadí, co na tom, že jiní mě mají neradi“ Je to jen a pouze jejich problém, ne tvůj…
Lidi, obzvlášť ženy, mít dítě ve 43 dráždí jen proto, že jsou samy líné na to v našem věku zažít všechen ten kolotoč znovu. Chtějí mít klid, věnovat se samy sobě, vegetit, sportovat, starat se o sebe… a tohle není sobecké? Úplně klidně tu otázku mudrlantek můžu otočit. Jsou to jen a jen konvence. Pokud mi matka příroda „povolí“ zplodit, otěhotnět, donosit zdravé dítě, tak je to nezvratitelný důkaz, že to tak má být. :mavam:
:Taky se to interpretovat tak, že není schopná si udržet chlapa a komandovat ho, tak si pořídí dítě, aby se měla na koho upnout a otravovat mu na starý kolena život. Jako kdyby tady bylo málo diskuzí, jak matka citově vydírá dítě. ;) :)
Kdyby měla milující rodinu a manžela neřeknu ani popel, ať má děcko třeba v padesáti. Ale má kulový, tak ať dá pokoj a věnuje se těm třem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8299
19.6.20 13:06
@Jeruve píše:
Zakladatelko, Žádné, opravdu žádné dítě ti nevyčte, že se narodilo a že jsi mu dala život plný bezpodmínečné lásky a přijetí.

ted napisi neco, co sice s temtem nesouvisi uplne primo,
ale presne a trefne s touto jedinou vetou,
to tu pises uz s enada brat jako 100%,
dnes se svetem siri mezi zdegenerovanymi mladymi na socialnich sitich fenomen,
obvinovat svoje rodice, ze je vubec pocali, nebot oni nechteji zit,
uz nekteri idioti tohle svoje silenstvi dotahli az k soudum,
kde zaluji svoje rodice za jejich vlastni poceti,
tenhle stupen degenerace mysleni k nam, snad, zatim nedorazil,
ale kdyz iz mame tech 57 bezpohlavnich pohlavi,
myslim, ze nekteri budou mit pocit, ze i teto debilite bychom nemeli zaostvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8299
19.6.20 13:08
@pohledzdruhestrany píše:
tak se přiznej, že bys zakladatelce rád toho prcka našustil do boudy a nekruž kolem toho pořád :mrgreen:

hele, kdybys cetl diskusi, tak bys vedel, zavistivce, ze moji nabidku genetickeho materialu uz davno dostala,
tak nezavid
:cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.6.20 13:13
@Pesimistaa píše:
ted napisi neco, co sice s temtem nesouvisi uplne primo,
ale presne a trefne s touto jedinou vetou,
to tu pises uz s enada brat jako 100%,
dnes se svetem siri mezi zdegenerovanymi mladymi na socialnich sitich fenomen,
obvinovat svoje rodice, ze je vubec pocali, nebot oni nechteji zit,
uz nekteri idioti tohle svoje silenstvi dotahli az k soudum,
kde zaluji svoje rodice za jejich vlastni poceti,
tenhle stupen degenerace mysleni k nam, snad, zatim nedorazil,
ale kdyz iz mame tech 57 bezpohlavnich pohlavi,
myslim, ze nekteri budou mit pocit, ze i teto debilite bychom nemeli zaostvat

to není důkaz ničeho, ona jen sobecky stvoří živýho tvora s tím, že každej tvor má od podstaty geneticky zakódovanou touhu přežít…ale to není zásluha sobecké zakladatelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí