Mít dítě bez otce? 43 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
20.6.20 13:41
@pohledzdruhestrany píše:
Důležitý je, že vy holky neschopný si najit pořádnýho chlapa a tahající do těch svejch sra. ček dítě, se dokážete podpořit :palec:

Nojo, už jsou prostě starý na to, aby se trochu přizpůsobily další dospělé osobě :nevim: Tak jim ty děti bez otců přejme. Pak se budou muset přizpůsobit těm puberťákům až budou v přechodu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.20 16:26
@Walburga píše:
Nojo, už jsou prostě starý na to, aby se trochu přizpůsobily další dospělé osobě :nevim: Tak jim ty děti bez otců přejme. Pak se budou muset přizpůsobit těm puberťákům až budou v přechodu. :lol:

Je ten výsměch nutný?? Ono je taky dost mladých maminek, které toužily po mimiskovi. Pořídily si ho s nevhodným partnerem, hlavně že měly touhy a byly mladé. Pak skončily v azylaku a dětem hledaly stále lepší a novější tatínky…ono je jednoduchý říkat jen „a“ a neříct i „b“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.6.20 18:01

@Anna766 A mě přijdeš divná ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.6.20 18:03

@Walburga A bla bla bla…ty vývojová vado :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.6.20 18:23

@Walburga V přechodu můžeš být i ve 30letech… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.6.20 19:20
@Annabela11 píše:
@Walburga V přechodu můžeš být i ve 30letech… :mrgreen:

Ano. Ale to zas tak časté není. Co je časté, tak to, že mít dítě ve čtyřiceti je mnohem větší riziko než mít dítě v pětadvaceti. S tím nic nenadeláš. Jen je lepší asi zkusit vajíčko od dárkyně jak tu bylo zmíněné. :nevim: aby to dítě mělo aspoň trochu větší šanci, že nebude postižené. Mám pocit, že tu ctyricitky mají hodně růžovoušký brejličky a to už by to v tom věku měli být rozumné. Jo vlastně… Krize středního věku… Jsem zapomněla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.6.20 19:21
@Annabela11 píše:
@Walburga A bla bla bla…ty vývojová vado :mrgreen:

Copak, problém s realitou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
20.6.20 19:26

@Walburga Já ti nevím, ale všechny postižené děti co znám, jsou dětmi mladých rodičů :think: S věkem se to sice zyvšuje, ale je to spíš o tom kdo si vytáhne černého Petra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
20.6.20 19:27
@boball píše:
@Walburga Já ti nevím, ale všechny postižené děti co znám, jsou dětmi mladých rodičů :think: S věkem se to sice zyvšuje, ale je to spíš o tom kdo si vytáhne černého Petra.

Protože ti starší si je obvykle nechají vzít a rozhodně se tím nechlubí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
20.6.20 19:28

@hanka.br. A proč si je tedy nenechají vzít ti mladší? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.20 19:32
@hanka.br. píše:
Protože ti starší si je obvykle nechají vzít a rozhodně se tím nechlubí.

Tak to ale je zodpovědný přístup ne, že jdou na genetiku nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
20.6.20 19:35
@boball píše:
@hanka.br. A proč si je tedy nenechají vzít ti mladší? :think:

Tak ti taky, ale u starších rodičů hraje roli i fakt, že si jsou vědomi nutnosti dlouhodobé péče a starostí o kterou nestojí. Stojí o mazlíka na stará kolena, ne o doživotní vězení. Mají už životní zkušenosti a velmi dobře vědí, kolik práce a starostí a peněz je potřeba k výchově zdravého dítěte, natož dítěte s postižením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
20.6.20 19:36
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Tak to ale je zodpovědný přístup ne, že jdou na genetiku nebo ne?

To nepopírám, jen reaguji na argument, že postižené děti zná jen u těch mladých. To rozhodně neznamená, že starším se genetické vady vyhýbají, je to naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.20 19:43

@hanka.br. já myslím, že tím spíš chtěla říct, že ani mladým se to nevyhýbá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.6.20 19:43

@Walburga No ona je žena dost sledována právě proto aby se zjistilo postižení ;)…akorad že ty postižený děti se rodí právě těm mladším ktere nejsou tak sledované. Paradox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí