Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany píše:
Důležitý je, že vy holky neschopný si najit pořádnýho chlapa a tahající do těch svejch sra. ček dítě, se dokážete podpořit
Nojo, už jsou prostě starý na to, aby se trochu přizpůsobily další dospělé osobě
Tak jim ty děti bez otců přejme. Pak se budou muset přizpůsobit těm puberťákům až budou v přechodu. ![]()
@Walburga píše:
Nojo, už jsou prostě starý na to, aby se trochu přizpůsobily další dospělé osoběTak jim ty děti bez otců přejme. Pak se budou muset přizpůsobit těm puberťákům až budou v přechodu.
Je ten výsměch nutný?? Ono je taky dost mladých maminek, které toužily po mimiskovi. Pořídily si ho s nevhodným partnerem, hlavně že měly touhy a byly mladé. Pak skončily v azylaku a dětem hledaly stále lepší a novější tatínky…ono je jednoduchý říkat jen „a“ a neříct i „b“…
@Annabela11 píše:
@Walburga V přechodu můžeš být i ve 30letech…
Ano. Ale to zas tak časté není. Co je časté, tak to, že mít dítě ve čtyřiceti je mnohem větší riziko než mít dítě v pětadvaceti. S tím nic nenadeláš. Jen je lepší asi zkusit vajíčko od dárkyně jak tu bylo zmíněné.
aby to dítě mělo aspoň trochu větší šanci, že nebude postižené. Mám pocit, že tu ctyricitky mají hodně růžovoušký brejličky a to už by to v tom věku měli být rozumné. Jo vlastně… Krize středního věku… Jsem zapomněla. ![]()
@Annabela11 píše:
@Walburga A bla bla bla…ty vývojová vado
Copak, problém s realitou?
@Walburga Já ti nevím, ale všechny postižené děti co znám, jsou dětmi mladých rodičů
S věkem se to sice zyvšuje, ale je to spíš o tom kdo si vytáhne černého Petra.
@boball píše:
@Walburga Já ti nevím, ale všechny postižené děti co znám, jsou dětmi mladých rodičůS věkem se to sice zyvšuje, ale je to spíš o tom kdo si vytáhne černého Petra.
Protože ti starší si je obvykle nechají vzít a rozhodně se tím nechlubí.
@hanka.br. píše:
Protože ti starší si je obvykle nechají vzít a rozhodně se tím nechlubí.
Tak to ale je zodpovědný přístup ne, že jdou na genetiku nebo ne?
@boball píše:
@hanka.br. A proč si je tedy nenechají vzít ti mladší?
Tak ti taky, ale u starších rodičů hraje roli i fakt, že si jsou vědomi nutnosti dlouhodobé péče a starostí o kterou nestojí. Stojí o mazlíka na stará kolena, ne o doživotní vězení. Mají už životní zkušenosti a velmi dobře vědí, kolik práce a starostí a peněz je potřeba k výchově zdravého dítěte, natož dítěte s postižením.
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Tak to ale je zodpovědný přístup ne, že jdou na genetiku nebo ne?
To nepopírám, jen reaguji na argument, že postižené děti zná jen u těch mladých. To rozhodně neznamená, že starším se genetické vady vyhýbají, je to naopak.
@hanka.br. já myslím, že tím spíš chtěla říct, že ani mladým se to nevyhýbá…
@Walburga No ona je žena dost sledována právě proto aby se zjistilo postižení
…akorad že ty postižený děti se rodí právě těm mladším ktere nejsou tak sledované. Paradox.