Mít dítě bez otce? 43 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
19.6.20 15:52
@Pesimistaa píše:
dite ponechane rust jako drivi v lese se asi tezko bude zajimat o maminku, z takoveho vyroste prave sobecky spratek, ktereho nezajiima vubec nic, krom jeho samotneho

Přesně tak. Proto je vychovat dítě v dospělého sebevědomého a dobrého člověka nelehká práce. proto jsou na ni potřeba dva lidé - máma a táta. To není jen počít, porodit a pak ho nechat svému osudu a hurá plodit další. To umí i krysy. Od toho jsme lidmi, abychom si uvědomili, že přívést na svět dítě je makačka na dalších dvacet let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.6.20 18:17

@pohledzdruhestrany Prášky na hlavu bys potřeboval hlavně ty, už jen z důvodu, co si to vůbec dovoluješ tady ženám psát..trocha slušnosti na slušný dotaz by neuškodila.. Myslím, že se nesouhlas z pohledu chlapa dá vyjádřit i jinak, když už musíš být takovej „husťák“

Příspěvek upraven 19.06.20 v 18:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.6.20 18:27
@licipi píše:
@pohledzdruhestrany Prášky na hlavu bys potřeboval hlavně ty, už jen z důvodu, co si to vůbec dovoluješ tady ženám psát..trocha slušnosti na slušný dotaz by neuškodila.. Myslím, že se nesouhlas z pohledu chlapa se dá vyjádřit i jinak, když už musíš být takovej „husťák“

Zachraňuju tím jeden dětskej život proti návalu hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
19.6.20 18:38
@pohledzdruhestrany píše:
lesba nebo smělá pokračovatelka rodu bez schopných otců…?

A ty jsi ten schopný otec? :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
19.6.20 18:49
@Annabela11 píše:
@Pajik 76 Většinou na takové to téma reaguji holky co brzy otěhotněly cca 25let. Samosebou negativně :nevim: Tobě přeji hezké těhotenství a zdravé mimčo.

25 není brzo, je to naprosto fyziologické, na rozdíl od dítěte po čtyřicítce, tělo už není co bývalo… Je větší riziko vývojových vad, s tím nic udělat nejde, prostě to tak je :nevim: Ale jako jo, můžete se tu plácat po rameni 10 let před přechodem, jaké jste statečné budoucí maminky, ale až budete mít návaly tak si nestěžujte, že nestačíte na puberťáky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
19.6.20 18:59
@Walburga píše:
25 není brzo, je to naprosto fyziologické, na rozdíl od dítěte po čtyřicítce, tělo už není co bývalo… Je větší riziko vývojových vad, s tím nic udělat nejde, prostě to tak je :nevim: Ale jako jo, můžete se tu plácat po rameni 10 let před přechodem, jaké jste statečné budoucí maminky, ale až budete mít návaly tak si nestěžujte, že nestačíte na puberťáky. :nevim:

Každý nežije podle vývojové psychologie. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15877
19.6.20 19:20
@Enmamma píše:

Syndrom staré matky, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
19.6.20 19:44
@Walburga píše:
25 není brzo, je to naprosto fyziologické, na rozdíl od dítěte po čtyřicítce, tělo už není co bývalo… Je větší riziko vývojových vad, s tím nic udělat nejde, prostě to tak je :nevim: Ale jako jo, můžete se tu plácat po rameni 10 let před přechodem, jaké jste statečné budoucí maminky, ale až budete mít návaly tak si nestěžujte, že nestačíte na puberťáky. :nevim:

Ted tu nebudu komentovat zakladatelku, nakonec si to dite bude zivit sama, ale pak se damy a panove nedivme tematum jak to v 50ti nezvlada s pubertakem.
Me opravdu sokuje ze 25 (nejplodnejsi vek zeny) je pro moralistky tady moc brzy na dite, ale mimisek tesne pred prechodem uplna norma. Ja nerikam, ze maminky ve 40ti jsou neschopne, ba znam hodne zenskejch, ktere se snazily roky, nebo proste nenasly toho praveho a podarilo se jim to az kolem te ctyricitky a moc jim fandim.
Ale psat tady to, ze 25 je moc brzo? Ty same zenske tu pisou neco o matce prirode. Ono matka priroda umoznila holkam otehotnet uz i ve 14ti, ale kdyby se tu objevila holcina jeste v puberte, ktera si miminko preje tak ji ukamenujete.
Jinak jak uz jsem drive psala, ono je asi duvod, proc to teda ta matka priroda udelala tak, ze na tom delani deti museji byt dva. Ano je spousta matek samozivitelek, ktere ja nesmirne obdivuji, ale jsem si jista, ze ani jedna nesla do ditete s tim, ze na to bude sama.
Tim nechci nijak urazet zakladatelku, ona sama zna svuj zdravotni i financni stav lepe nez my tady a pokud se do miminka rozhodne budu ji drzet palce. Ale myslim, ze je potreba se zamyslet nad vice uhly pohledu nez jen na to, ze ted se ji dari a chce miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
19.6.20 22:19
@stinga píše: :mrgreen: :mrgreen: tak to promiň,
ale zas si myslím, že v dnešní době, kdy je známo 71 druhů pohlaví, to nemůže být až tak velký problém :jazyk:

Proč mám pocit že ten počet pohlaví roste geometrickou řadou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.6.20 01:03
@Enmamma píše:

Jo a pak tu brečí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8299
20.6.20 01:29
@Anna766 píše:
Proč mám pocit že ten počet pohlaví roste geometrickou řadou? :mrgreen:

pohlavi jsou jen dve, tech zbylych 69 jsou jen diagnozy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
20.6.20 10:14

Ja ti fandim. Jsi porad jeste mlada kocka.
Ano, jiste, je to sobecke. Neznam v prirode sobectejsi pud nez rozmnozovaci. (Tem, kteri si deti, at uz v jakemkoli veku a situaci, poridili pro blaho spolecnosti nebo z jineho srovnatelneho duvodu, vrele gratuluju k obcanske a jine nesobecke angazovanosti).
Jestli jste s tatinkem na ferovku domluveni, mozna bych sla do ivf s darovanym vajickem. Pises, ze finance ok a ze zvazujes i adopci, tak tohle by byla takova bunecna adopce, s mensim rizikem vvv.
Primlouvala bych se za to, aby dite pak melo i peci tatinka. Nemusite nutne sdilet domacnost a vyzivovaci povinnost, ale bylo by to fajn. Nakonec kolik deti dnes zije v harmonicke tradicni rodine (a zduraznuju to harmonicke).
Pokud by byl z nejakeho duvidu utajeny, nevim, jake vsechny informace tady uz probehly(?), taky to nevidim jako velkou tragedii, zvlast kdyz jsou kolem mladsi i starsi sourozenci.
Drzim palce, at to vyjde ke spokojenosti vsech, hlavne toho zatim nenarozeneho.
Ps kdyby bylo mozne kvuli neprejicnosti a skarohlidstvi puknout, emimi by melo minimalne o polovinu uzivatelek a uzivatelu min. Se tolik nezerte s tim vasim „co je jedine spravne“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.20 10:32

@Sedmnactnulajedna Souhlasím s vaším příspěvkem, také jsem dostala v jiné diskuzi pěknou nakládačku za to, že jsem si pořídila dítě s chlapem, kterého nemám ráda jen, abych se ve 40 konečně dočkala prvního potomka. Že jsem sobecká, psychicky labilní a megera :D a ironická, když jsem se bránila útokům o psychické labilitě.. Takže zakladatelko si z negativních komentářů nic nedělej :think:

• Citovat
  • Upravit
21111
20.6.20 13:27
@Enmamma píše:
A ty jsi ten schopný otec? :cert: :lol:

Samozřejmě a proto tomu rozumím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
20.6.20 13:31
@Anonymní píše:
@Sedmnactnulajedna Souhlasím s vaším příspěvkem, také jsem dostala v jiné diskuzi pěknou nakládačku za to, že jsem si pořídila dítě s chlapem, kterého nemám ráda jen, abych se ve 40 konečně dočkala prvního potomka. Že jsem sobecká, psychicky labilní a megera :D a ironická, když jsem se bránila útokům o psychické labilitě.. Takže zakladatelko si z negativních komentářů nic nedělej :think:

Důležitý je, že vy holky neschopný si najit pořádnýho chlapa a tahající do těch svejch sra. ček dítě, se dokážete podpořit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí