Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@samá práce píše: :Taky se to interpretovat tak, že není schopná si udržet chlapa a komandovat ho, tak si pořídí dítě, aby se měla na koho upnout a otravovat mu na starý kolena život. Jako kdyby tady bylo málo diskuzí, jak matka citově vydírá dítě.![]()
Kdyby měla milující rodinu a manžela neřeknu ani popel, ať má děcko třeba v padesáti. Ale má kulový, tak ať dá pokoj a věnuje se těm třem.
přesně, jestli ženská je tak neschopná, že ani neuloví chlapa na dobrovolný ošukání s cílem počít a společně vychovávat dítě (zdůrazňuju, že podstatný je ten dobrej iniciační úmysl), tak nemá právo mít dítě, ať už přirozeně počatý nebo uměla, howgh Andrejovejm klinikám navzdory
Dekuji všem za Vaše názory. Některé z nich opravdu nechápu. Jak mě můžete soudit, ze si,,neudrzim” chlapa. Nebo nenajdu jiného. S bývalým mužem jsem byla 23 let. A vydržela jsem to opravdu dlouho. Nikdo z Vás nevíte, čím jsem si musela s detma projít. A jak jsme vlastně přežívali.
Odsoudit, aniž si přečtěte moje reakce, je lehké.
I přesto Vám dekuji
@Janli píše:
@Jeruve uvažuje-li někdo rozumně, hned se jedná o lenost… to je klasika. Pokud nemám argumenty, snížím se k urážkám…![]()
Je mi 41, mám doma batole a školkový dítě a přes to považuju nápad zakladatelky za velmi nerozumný.
Urážky? To nemyslíš vážně…Až budu urážet tak věz, že to poznáš. A pokud myslíš slovo „mudrlantky“ tak ano stojím si za tím, protože vydávat něco za obecnou pravdu bez vlastních zkušeností je mudrování. Tzn. když mladší žena vykládá, jak už by do dítěte v pozdějším věku nešla, protože si chce užívat sebe, manžela, volnosti až vypadnou děti z baráku tak je to mudrování nad něčím co prostě nezažila.
@pohledzdruhestrany píše:
argument…připravuje dítěti zcela vědomě špatnej start do života, bude mít mámu starou babku, méně výkonnou, méně hezkou, více unavenou, ale to hlavní připravuje mu dětství bez toho skoro nejdůležitějšího bez bezpodmínečný lásky vlastního otce, negativní faktor, kterej už nikdy nepůjde vyléčit…další věci jako zatížení už velkejch dětí nezmiňuju…
takže čiré sobectví protože já, já já prostě chci
měla by si najít mladýho šukálistu, aby přestala vymejšlet blbosti a ty ho možná potřebuješ taky, abys neměla cancy o matce přírodě…ta hlavně výborně funguje u sociálně slabejch, kde jsou nejvíce týraný děti…čeho je to argument??
Podívej, do mého sexuálního života je ti nic. Pokud chceš diskutovat tak prosím k tématu. Cancy o přírodě jsou tady jednoznačně pro to, že může klidně nastat situace, že se zakladatelka rozhodně podle své touhy a dítě mít nebude, protože je to biologicky už za čárou. To ale ještě neznamená, že se musí jít nutně o vymejšlení blbostí jak píšeš. Nechodíš v jejích botách tak prosím nesuď.
A promiň, ale argument, že bude mít mámu méně hezkou je hoden potlesku…získáváš první místo za absurdní reakci. ![]()
@Anonymní píše:
Dekuji všem za Vaše názory. Některé z nich opravdu nechápu. Jak mě můžete soudit, ze si,,neudrzim” chlapa. Nebo nenajdu jiného. S bývalým mužem jsem byla 23 let. A vydržela jsem to opravdu dlouho. Nikdo z Vás nevíte, čím jsem si musela s detma projít. A jak jsme vlastně přežívali.
Odsoudit, aniž si přečtěte moje reakce, je lehké.I přesto Vám dekuji
Hele, klid 80% reakcí je pouho pouhá projekce…nedělej si těžkou hlavu a rozhodni se podle sebe. ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelko na jednu stranu chápu tvou touhu po dítěti. Sama jsem v podobném věku a taky mě válcovaly mateřské pudy, ale dítě nečekáme, protože moje polovička už nechce, což si může ještě rozmyslet
Ale, kdyby jsi psala, že ti kamarád s dítětem pomůže i jinak než početím, tak nevidím problém. Pokud ale budeš na vše sama, tak to podle mě není úplně dobrý nápad. Hrozí, že se na dítě nezdravě upneš, což se ovšem stává i matkám, které chlapa mají.
Těžko radit. Já osobně bych do toho za stejných podmínek nešla. Žralo by mě, že nemůžu dítěti vysvětlit ani kdo je jeho otec. Působilo by to na mě dojmem, že mu připravuji život bez kořenů. ![]()
@Jeruve píše:
Urážky? To nemyslíš vážně…Až budu urážet tak věz, že to poznáš. A pokud myslíš slovo „mudrlantky“ tak ano stojím si za tím, protože vydávat něco za obecnou pravdu bez vlastních zkušeností je mudrování. Tzn. když mladší žena vykládá, jak už by do dítěte v pozdějším věku nešla, protože si chce užívat sebe, manžela, volnosti až vypadnou děti z baráku tak je to mudrování nad něčím co prostě nezažila.
Pokud napíšeš, že si žena nepořídí dítě po čtyřicítce, protože je líná, tak to urážka je. Já to považuju za projev zdravýho rozumu, ne lenosti. Naopak, pořizovat si dítě takhle pozdě a ještě záměrně a bez partnera, tak to je ta ženská jen obětí preklimakterické hormonální bouře.
@Janli píše:
Pokud napíšeš, že si žena nepořídí dítě po čtyřicítce, protože je líná, tak to urážka je. Já to považuju za projev zdravýho rozumu, ne lenosti. Naopak, pořizovat si dítě takhle pozdě a ještě záměrně a bez partnera, tak to je ta ženská jen obětí preklimakterické hormonální bouře.
Obětí je dítě, místo matky babičku, místo otce nic.
@Jeruve píše:
Podívej, do mého sexuálního života je ti nic. Pokud chceš diskutovat tak prosím k tématu. Cancy o přírodě jsou tady jednoznačně pro to, že může klidně nastat situace, že se zakladatelka rozhodně podle své touhy a dítě mít nebude, protože je to biologicky už za čárou. To ale ještě neznamená, že se musí jít nutně o vymejšlení blbostí jak píšeš. Nechodíš v jejích botách tak prosím nesuď.
A promiň, ale argument, že bude mít mámu méně hezkou je hoden potlesku…získáváš první místo za absurdní reakci.
ale že si paninka vybrala zravna to nejméně podstatné - co chybějící bezpodmínečná láska otce, která je podstatná a stejně potřebná jako bezpodmínečná lásky matky, bez ní bude psychika dítěte nenávratně narušená s dopadem na vztahy, sebepřijetí, atd…samozřejmě, že je obrovské množství dětí, který maj rodiče ko.koty nebo jim to nevyšlo, a stejně jí nemají, ale jít do toho vědomě a už v prvním kroku dítě o ní ochudit je sobecké
a jak jsem psal, pokud ženská není schopná najít na počátku chlapa, kterej to dítě chce počít a vychovávat, neměla by to dítě mít…je to znak její nedostatečnosti a neschopnosti a tedy je zřejmé, že tomu dítěti nemůže dát, co potřebuje
@Anonymní píše:
tak si najdi fajn chlapa a měj s ním dítě, které on bude milovat, jestli na to nemáš, je to jenom tvoje sobeckost
@Pesimistaa píše:
take pravda,
jen nejak nevim, jak bych otehotnel,
na to nemam organy
Mě tedy zajímá ta technická stránka. To jako teď budete s kamarádem několikrát týdně souložit, jestli se povede? Nebo půjdete na umělé, kde se necháte oba vyšetřit od hlavy až k patě?
A co už je ta stopka? Rok snažení u soulože? 3 nevydařené IVF? Nutnost dárkyně?
@flavi píše:A co už je ta stopka? Rok snažení u soulože? 3 nevydařené IVF? Nutnost dárkyně?
prášky na hlavu