Mít nemanželské dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
28.9.19 23:20
@Andrea.Tom píše:
byla to ironie ;) mě to je jedno kdy se kdo vdává a co si o kom kdo myslí :D Ale zakladatelka vypadá, že se tím řídí :D Tak proto je to tak napsáno..

Však jo, ja to taky myslela ze srandy ;). Ale občas se setkávám s takovými názory, ze vdávat se těhotna je blbost. Jako kdyby si to clovek pak v určitém věku plánoval. Ja jsem rada, ze se přítel konečně rozhoupal a budu vděčná i za těhotenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
29.9.19 15:58

Mně nevadí těhotná nevěsta. Mně vadím těhotná já jako nevěsta. Bylo mi hrozně zle. Únava, nevolnosti, celková nepoužitelnost. S tím bych se prostě vdávat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
30.9.19 00:11

Na nemanželské děti se koukám uplně stejně jako na ty manželské. Jen prostě nechápu, proč když už pár má dítě, společný majetek atd., tak proč se nevezme. Pro mě je dítě mnohem větší závazek než manželství. Rozvést se můžu kdykoliv, dítě už nás bude spojovat navždy.

My se s přítelem dohodli, že až otěhotním, tak se prostě vezmeme, abychom měli všichni stejné příjmení. Nikdy jsem nechtěla rodit jako svobodná matka. Budu se vdávat za pár týdnů, na začátku sedmého měsíce a vůbec mi to nevadí. Zvládli jsme všechno naplánovat za dva týdny. S přítelem jsme oba abstinenti, takže o užití svatby v tomto stylu nám vůbec nejde. Nemáme rádi velké společenské akce a být středem pozornosti, takže svatba bude jen s rodinou a svědky a trochu netradiční.

Nebýt těhotná, tak pro mě svatba důležitá není, a klidně budu žít nesezdaná dalších několik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.19 00:30

Nikdo nechce byt parchant.

• Citovat
  • Upravit
5487
30.9.19 14:27
@Anonymní píše:
Nikdo nechce byt parchant.

To je ale pěkný příspěvek. Vzhledem k obsahu anonymní. :roll: Vidíš, já myslela, že se říká bastard, a on je to i parchant, tak jsem si aspoň rozšířila obzory, že to jsou synonyma :lol: :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
30.9.19 14:47

Radši svatbu bez mimina ted nebo na jaře, treba v dubnu. Max minibricho. Na červen bych necekala.

Jinak počasí se moc naplánovat nedá a nimino taky ne.

Mimino na svatbě muze byt rychta, když je mimino nespaci a rvaci. A mimino si nevybiras v nakupaku, takze nikdo nevi, jake bude.

Mas tam moc proměnných, radši tu svatbu udělej ted, když jeste muzes plánovat. S dětmi plánovat jde, ale realizace pokulhava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
30.9.19 15:22

@mau-mau
Jj, bastard a parchant jsou synonyma… A anonymní hrdina má asi nějaký problém… Myslím, že v tyhle době to fakt moc lidí neřeší. Já řešila jen, že byhh chtěla mít stejný jméno s mužem i dítětem. Btw, hezky to měli v Anglii, tam se oficiálně uznaný bastard ve šlechtických kruzích dali rozeznat ihned dle jména - byli to Fitzove. Třeba FitzJames byl bastard krále Jamese… Moc pěkné, že?

Jinak jsme vedli akademickou debatu jestli naše dítě počáté před svatbou (ale už po zasnoubení) je nebo není parchantem… A víš co? Je mi to jedno a ostatní mi můžou políbit šos :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí