Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Něco málo produktů mají, ale jestli zrovna ty drinky netuším.. Mají mixit i ve zdravých výživách, tu v okolí nemáte?
Zrovna dneska jsem na to koukala, měli 2 druhy.
1 pytlíček stal okolo 50 Kč, což se mi zdálo dost.
Mívá je Náš grunt. A myslím, že se dají i objednat a vyzvednout na výdejním místě. Kdysi jsem si to vyzvedávala v jedné zdravé výživě, bylo to zdarma nebo za malý poplatek. Ale nevím, zda se to nezměnilo…
@pedigka
Je to dost, já to mám nadvakrát tak to vyjde na 25 Kč, to už není tak hrozné… Cena svačiny ![]()
@Zuzkka
Takže těch 50 Kč za balíček je obvyklá cena? Mně se ta cena nezdála, ale možná to tak opravdu stojí, protože celý ten proces sušení/mrazeni musí být drahý.
Můžu se zeptat, jak to piješ? S vodou nebo mlékem? Co je chuťově lepší? Teplé nebo studené?
@pedigka ani, to je normální cena.. Oni mají vždy výhodné balení, že máš třeba jeden zdarma. Ja piju jen s mlékem a vychlazené. Nejvíce mi chutna čokoláda, jahoda banán taky ok, jedinou tu boruvku jsem nezvládla.. Něco mi tam vadilo. A to si dávám každé ráno zelený jecmen, takže nejsem nějaká vybírala 🤣 teď mi přijdou i ostatní příchuťe, káva, divoké ovoce a banán, tak jsem zvědavá.
Oživuji - pijete?
Teď mají vegan hořkou čokoládu, dělàm si jí do ovesného mlíka ještě s banánem..
Zkoušely jste ten slaný karamel?
@Kolarkaa akorat ho piji, me moc chutna..je to nejco jak susena smetana ci sunar 🤣
@Kolarkaa @Zuzkka Slaný karamel mají?? To musím vyzkoušet! Mimochodem ty preclíky ve slaném karamelu jsou totálně boží.
@cascades píše:
@Kolarkaa @Zuzkka Slaný karamel mají?? To musím vyzkoušet! Mimochodem ty preclíky ve slaném karamelu jsou totálně boží.
Ano, msji ![]()
Tak slaný karamel je fakt super, trochu jsem se toho bála, ale je to fakt dobrý. Já si teď oblíbila tu vegan tmavou čokoládu. Nasypu do ovesné mléka, přidám banán a super snídaně ![]()