Mlada se ženatým!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
658
24.9.20 02:18
@Anonymní píše:
@Petule030 dobre,cekala jsem hejty na mě, ale dekuju za fajn a urcite potřebné příspěvky :hug:

Jen to s ním zakladatelko pěkně rozjeď…starej kozel ti to udělá nejlépe…místní starý můry ti závidí a tak moralizují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.9.20 06:19

Vyprdni se na starší chlapy a randí s vrstevnikama a zarid se tak aby jsi byla nezávislá a samostatná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.20 09:17

@olino rozdala a musím říct ze tohle jsem ještě nikdy nezažila, u bejvalyho jsem nic necitila absolutně, tohle bylo bomba i když mám teď výčitky..

• Citovat
  • Upravit
3494
24.9.20 09:23

Hele, někdo tou milenkou být musí.
Jinak je to jak psal někdo dříve. Brousí železo, dokud se nechá. Jakmile se začneš víc cukat, nasměruje energii jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
24.9.20 09:58
@olino píše:
Jen to s ním zakladatelko pěkně rozjeď…starej kozel ti to udělá nejlépe…místní starý můry ti závidí a tak moralizují…

Já bych řekla že mladej to udělá nejlépe ;) Co se starým paprdou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.20 09:59

@riccius to si kazdej chlap hledá milenku?

• Citovat
  • Upravit
3494
24.9.20 10:04
@Anonymní píše:
@riccius to si kazdej chlap hledá milenku?

Takhle jsem to nemyslel. Ale rozhodně milenky jsou, to víme ne?
A těch chlapů, co hledají milenku, málo nebude. Zvlášť mladá holka je vždy lákavá věc pro starší chlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.20 10:57

@riccius aha, tak snad já si najdu do budoucna normalniho chlapa, a nevis proč to ty chlapy dělají? Jestli jsou v manželství nešťastný nebo? Kdyby ty ženy fakt milovali tak by nezahybali ne?

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
24.9.20 11:13
@Anonymní píše:
@riccius aha, tak snad já si najdu do budoucna normalniho chlapa, a nevis proč to ty chlapy dělají? Jestli jsou v manželství nešťastný nebo? Kdyby ty ženy fakt milovali tak by nezahybali ne?

Prostě chtěj sukat to je vsechno.

• Citovat
  • Upravit
14313
24.9.20 12:01
@Anonymní píše:
@riccius aha, tak snad já si najdu do budoucna normalniho chlapa, a nevis proč to ty chlapy dělají? Jestli jsou v manželství nešťastný nebo? Kdyby ty ženy fakt milovali tak by nezahybali ne?

Nejsou nešťastní jen je žena okoukana a oni prostě neodolají. Ovsem ono je to i opačně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.20 13:09

@Annabela11 vim ze i ženy hodně zahybaji no..ale to prece nemuze být prava laska..

• Citovat
  • Upravit
3494
24.9.20 13:15
@Anonymní píše:

Rozhodně když si najdeš ženatého/zadaného, tak nemůžeš čekat, že je bez milenky. (Když tou milenkou jsi ty).
Těch důvodů je spousta a žádné překvapivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
24.9.20 13:18
@Anonymní píše:
@Annabela11 vim ze i ženy hodně zahybaji no..ale to prece nemuze být prava laska..

Spousta lidí lásku do sexu netahá. Ale v 18 se to špatně chápe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21217
24.9.20 13:30
@Anonymní píše:
Ahoj, vim, teď se na mě vyvalí smršť nenávisti a jaka jsem koza..je mi 18 čerstve, seznámila jsem se nedavno s muzem, který mi rekl, ze mu je 38(ve skutečnosti mu je asi 45 ale to jsem se dozvedela až po našem sexu) vedela jsem, ze má jedno maly dítě, ale vubec jsme se nebavili jestli je single nebo tak..bala jsem se ho na to zeptat, mesic jsme spolu randili až jsem se do nej zabouchla a vyspala.. pak jsem se od jeho kamarádů dozvedela, ze mu je mnohem vic a ze normálně žije se svoji ženou..vim, jsem hloupá a mám výčitky a vubec nechapu proč tohle chlapi dělají. Lituju toho :,(

Vychova divek v Cechach :roll: Bala se zeptat, jestli je single, ale sex se mit nebala.
Tak sakra, zenske, kde je nejaka sebeucta? :roll: Se priste neboj zeptat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21217
24.9.20 13:32
@Anonymní píše:

Proc si lide berou pujcky, kdyz nemaji na splaceni? Proc zerou sladkosti, kdyz jsou obezni? Proc kouri, kdyz jim to nedela dobre? Atd. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová