Mlada se ženatým!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18114
24.9.20 13:38

Bála ses ho zeptat jestli je singl? Tak asis tušila, proč se bojíš, ne? :mrgreen:
Hlavně se teď nepohoršuj nad tím, proč to chlapi dělají. On ti asi nesliboval svatbu a hromadu dětí, on si chtěl jen zakukat a to se mu splnilo.
Jestli hledáš vážný vztah, tak si chlapa musíš příště víc proklepnout a zeptat se na to, co tě zajímá a ne s ním vlézt do postele a pak se mlátit do hlavy, jací jsou ti chlapi fuj fuj.
Uvědomuješ si, že toto je tvůj problém? On s tím evidentně problém nemá, ty jo, tak si příště dej majzla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
24.9.20 13:44

Prostě si chtěl užít s mladou holkou. A ty příště otevři pusu a zeptej se, jestli je zadaný nebo dokonce ženatý. Ušetříš si stejnou situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.20 14:00

@riccius já to myslela tak, ze když muži nebo ženy zahybaji tomu druhému, tak prava laska to není..

• Citovat
  • Upravit
18114
24.9.20 14:01
@Anonymní píše:
@riccius já to myslela tak, ze když muži nebo ženy zahybaji tomu druhému, tak prava laska to není..

Pravá láska není ani ale to, vlézt do postele s chlapem o kterém nic nevím, holčičko…
V 18 už jsem takto naivní nebyla, tebe čeká ještě hodně kopanců, než poznáš život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
24.9.20 14:13
@Anonymní píše:
@riccius já to myslela tak, ze když muži nebo ženy zahybaji tomu druhému, tak prava laska to není..

Nechci se tě nijak dotknout, ale život není romantický film. Na vztahu musíš pracovat, ohánět se a snažit se. Občas přijde chvíle, kdy máš plný zuby hypotéky, sekání zahrady, péče o děti a věčně nespokojené manželky/la. No a pak přijde nějaká slečna co tě pochválí, nevalí za sebou dva uřvaný smrady a je free… Tak to prostě přijde… Faktem je, že ty sama bys měla trošku přidat na své ceně a než se s někým vyspíš, tak zkus chvilku dělat drahoty a něco se ho zeptej. Navíc dneska když má každý, i to 45ti letý pako, sociální sítě, tak můžeš zjistit mnohem víc než co ti řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21233
24.9.20 14:43
@Anonymní píše:

úplně na mě padlo dejavu, ale úplně :D Jak kdybych to tady už četla.

Ale oni ty své manželky mají rádi, ale sebe a své potřeby taky. Tento typ nevěrníků - použij a odhoď - většinou žije ze dne na den. Zahnou, protože prostě můžou.
Ber to jako poučení, že si takového nemáš uvázat na krk nebo s takovým zplodit děcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.20 14:53

@PaníBovaryová tak neříkám ze je nemají radi…můžou je mít radi ale prava laska to dle mého není..

• Citovat
  • Upravit
26747
24.9.20 14:59
@Anonymní píše:
Ahoj, vim, teď se na mě vyvalí smršť nenávisti a jaka jsem koza..je mi 18 čerstve, seznámila jsem se nedavno s muzem, který mi rekl, ze mu je 38(ve skutečnosti mu je asi 45 ale to jsem se dozvedela až po našem sexu) vedela jsem, ze má jedno maly dítě, ale vubec jsme se nebavili jestli je single nebo tak..bala jsem se ho na to zeptat, mesic jsme spolu randili až jsem se do nej zabouchla a vyspala.. pak jsem se od jeho kamarádů dozvedela, ze mu je mnohem vic a ze normálně žije se svoji ženou..vim, jsem hloupá a mám výčitky a vubec nechapu proč tohle chlapi dělají. Lituju toho :,(

Co na tom nechápeš? Že třeba je manželka jeho první a trtka jednu a tu samou třeba 25 let :nevim: že manželka sex nechce a povolila mu tiše milenku :nevim: přijde mi to „normální“. Já spíš nechápu, proč někdo s takovým dedkem spí a udržuje vztah, když má možnost svobodných vrstevníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
24.9.20 15:09
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová tak neříkám ze je nemají radi…můžou je mít radi ale prava laska to dle mého není..

A mezi vami je to co? Prava laska po jednom zaprcani? Laska je soubor x veci, ma mnoho forem, ktere mohou a nemusi mit se sexem mnoho spolecneho. A po xx letech se muzes dostat i do faze, kdy umis striktne oddelit sex a lasku.
Je ti osmnact, nenech si ty idealy brat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.20 15:50

@ontarova.stara mezi nama to není nic..natož prava laska..

• Citovat
  • Upravit
21233
24.9.20 17:18
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová tak neříkám ze je nemají radi…můžou je mít radi ale prava laska to dle mého není..

Prava laska je neustala prace i odrikani. Kolik lidi je schopno se omezit?
S neverou je to jak s ostatnimi pozitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.9.20 17:44

Pravá láska je taková muška jenom zlata :lol:

• Citovat
  • Upravit
6827
25.9.20 20:45
@olino píše:
Jen to s ním zakladatelko pěkně rozjeď…starej kozel ti to udělá nejlépe…místní starý můry ti závidí a tak moralizují…

Presne tak. Hlavne je ti 18, tak ti to muze byt jedno. Chvili s nim pichej a az te to prestane bavit, tak to ukonci. Kazdy druhy starsi muz picha mlade holky, protoze kdo by ty stare brecy soustal ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
25.9.20 20:48
@Anonymní píše:
@olino rozdala a musím říct ze tohle jsem ještě nikdy nezažila, u bejvalyho jsem nic necitila absolutně, tohle bylo bomba i když mám teď výčitky..

Vyprdni se na vycitky. Pokud picha dobre, tak sje nim pichej dokud te to bude bavit. Manzelka je jeho byznys ne tvuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
25.9.20 20:51
@Anonymní píše:
@riccius to si kazdej chlap hledá milenku?

Ano. To si myslis, ze nekdo se v 25 veme a rekne si a ted do konce zivota budu pichat tady s Jarou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová