Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lemonkas To mi přijde opravdu smutný, ale asi patřím ke generaci, kde vzít se, když přijdou do vztahu děti, patřilo k dobrým mravům.
@hanka.br. píše:
@Lemonkas To mi přijde opravdu smutný, ale asi patřím ke generaci, kde vzít se, když přijdou do vztahu děti, patřilo k dobrým mravům.
Tak my se taky chteli nejdrive vzit, ale ze by mi souziti bez svatby pripadalo „smutne“ nebo dle svatby soudila neci „dobre mravy“, to zase tak konzervativni nastesti nejsme.
Nazor Ti samozrejme neberu, ale zase mi nedalo se k tomu nevyjadrit ![]()
@BloomingGorgeous píše:
Tak my se taky chteli nejdrive vzit, ale ze by mi souziti bez svatby pripadalo „smutne“ nebo dle svatby soudila neci „dobre mravy“, to zase tak konzervativni nastesti nejsme.Nazor Ti samozrejme neberu, ale zase mi nedalo se k tomu nevyjadrit
To je v pořádku, od toho diskuze je. A nepřijde mi smutné soužití bez svatby jako takové, ale spíš fakt, že ve vztahu jsou dvě děti, partnerka po svatbě touží, ale partner nechce ani slyšet. Na rození dětí je žena dobrá, ale aby s ní uzavřel manželství, tomu se mu nechce. Asi bych se cítila hodně poníženě - na druhou stranu dneska se to asi tak nebere a mít děti s „přáteli“ je in.
@hanka.br. píše:
To je v pořádku, od toho diskuze je. A nepřijde mi smutné soužití bez svatby jako takové, ale spíš fakt, že ve vztahu jsou dvě děti, partnerka po svatbě touží, ale partner nechce ani slyšet. Na rození dětí je žena dobrá, ale aby s ní uzavřel manželství, tomu se mu nechce. Asi bych se cítila hodně poníženě - na druhou stranu dneska se to asi tak nebere a mít děti s „přáteli“ je in.
Rozumim Ti. Ano, pokud to neni rozhodnuti obou, tak to idealni neni, s tim souhlasim.
Mně je 20 a čekáme první, otěhotněla jsem po roce vztahu - neplánovaně
Miminko jsme měli v plánu tak za 2 roky, až dodělám školu, ale teď jsme rádi, že je to tak, jak to je. Trochu se bojím toho návratu do školy, který bude náročný, ale co už… Svatba doufám bude, ale chtěli jsme oba, až malá povyroste a bude jí třeba rok nebo dva ![]()
@Lemonkas Mám s přítelem 3.děti a svatba teprve bude, asi příští rok ![]()
Mně se v jedenadvaceti narodilo druhé dítě. Obě plánované, počaté v manželství. Byli jsme spolu 5 let.
My se brali až teď minulý týden v sobotu a byl to přítel, který se chtěl ženit a být „úplná“ rodina.
nemyslím si, že je ke spokojenemu vztahu nebo kvůli dětem ta svatba potřeba, ale pokud jeden po ní touží,…my tedy čím jsme spolu déle, je náš vztah lepší a lepší mi přijde
děti nás ještě sblížily.
@inkognit Ano plánovali… nebo spíše neplánovali ale řekli jsme si že by jsme už mohli mít miminko tak že tak no… Když jsem otěhotněla bylo mi 20 ted mi je 21 a jsem 31tt a moc se těšíme
..Vždycky jsem chtěla mít miminko brzo
Ahoj holky
je tu nekdo Pardubice nebo okolí? ☺️ A nudi se stejne jako ja
Ahoj, mě je 20 let a jsem ve 12.tt. S přítelem jsme tomu dali volný průběh a zadarilo se hned první měsíc. Je nám asi souzene byt mladá rodina. Příteli je 22. A svatbu doufám stihneme ještě před narozením prcka ![]()
@Luc20 tak to jsem zvedava kdy se zadari nam po vysazení.. Ted ještě beru a pořád uvazuju jestli uz nebrat nebo jo protoze si právě rikam xo když otehotnim hnedka a na druhou stranu si říkám co když ro bude trvat.. Pritel ro nechava na mě vcelku no kdy vysadim…
@inkognit No,já jsem si řekla ze vysadim a ze to určitě bude tak půl roku minimálně trvat než se zadari.
Myslím si, ze jestli jste připraveni na miminko tak není na co čekat, protože se muže a nemusí za dařit hned.
@Kajka9 A byla jsi taky tak v soku jako já? Ze to šlo takhle rychle? ![]()