Mladé maminky 17-20 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1933
28.6.17 15:03

@Luc20 připravení jsme, ale čekám tak trochu az se dozvíme co s barackem zatim bydlíme v domečku kde můžeme být do příštího léta a ted během prázdnin se dozvíme jak to bude s domeckem a pak bych chtěla začít se snažit tak si říkám ze ten měsíc dva ro zvládnu vydržet snad :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.6.17 15:35

@inkognit Tak dva měsíce utečou jak nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
28.6.17 15:40

@Luc20 jojo snad :) to uz bysme i meli prave vedet co a jak s domeckem a ja budu klidnější kdyz se budem snažit az ro bude trošku jistější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
30.6.17 11:20

@Luc20 Ano byla :lol: šak já jsme ani nevěřila že jsem těhotná ani mi nic nebylo… Myslela jsme že mám zánět nebo něco píchalo mě dole no tak jsme s koupila čípky no a jak jsem stála v lékárně tak mě napadlo a co kdyby náhodou byla těhotná tak bych to nemohla tak jsem si koupila test ale vůbec jsem tomu nevěřila přítel jel pryč na druhý den ráno tak jsme si udělala test položila v koupelně a šla jsme uklízet a pak jsem se vrátila a bylo to tam :mrgreen: :lol: čuměla jsme na to :lol: Bylo to na Silvestra..(zpoždění jsme měla ale u mě nic divného ) poslední půl rok jsme měla rozházané cykly 30-45 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.6.17 18:45

Že by už? Porod?

Je tu nejaka mamina, co už porodila? Od rána cca od 5 hodin mam silne bolesti (musim rozdychavat) bolesti zacinaji v zadech a konci v podbrisku… V porodnici jsem byla a tam mi rekli, že to na porod neni, že jsem na prst otevrena a monitor je v poradku. Dali mi dva nejake cipky, po kterych se mi pry ulevy… A houby…! Kazdych cca 4-6 minut bolesti. Sprcha nepomaha, ty jejich cipky taky ne. Zaspat se to taky neda. Doktorka zedy rikala, že pokud to neustoupi mam klidne dorazit a uz si me nechaji v nemocnici. Ja uz nevim, co delat… Nechci zbytečně lezet v nemocnici ale taky bych nerada porodila doma. Je tu nejaka maminka, ktera by mi poradila? Termín mam v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
30.6.17 19:10

Jed do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.6.17 19:20

@truelly
Myslite? Nemam cekat az… Jak rikala doktorka mi ztvrdne cele bricho - to jsou pri kontrakce… To co mam ted pry kontrakce nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
30.6.17 19:38

Za tech x hodin cos tam byla se mohl nález už změnit. Jela bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.7.17 15:33

Tak to porod byl ????

Tak se mi 1.7.2017 v 1h a 10minut narodila holčička jmenem Charlottka 3390g a 50cm
:potlesk: kdyz jsme dojeli do porodnice byla jsem na 5cm otevrena prijeli jsme v pul 11 ???? byla to rychlovka na prvni porod skvěly :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
2.7.17 16:23
@truelly píše:
Jed do porodnice.

To zní jako hrůzostrašný titulek v nějakém bulvárním plátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.3.21 16:49

Ahoj

@tali98 píše:
Hezký večer :hug: Jsou tady nějaké mladé budoucí nebo už dokonce i aktuálně čerstvé maminky ve věku od 17 do 20 let, kterým bych mohla napsat do soukromé zprávy? :kytka:

Ahoj klidně napiš i když nevím zda sem ještě mladá je mi 26 let :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.3.21 16:51

Ahoj

@tali98 píše:
Hezký večer :hug: Jsou tady nějaké mladé budoucí nebo už dokonce i aktuálně čerstvé maminky ve věku od 17 do 20 let, kterým bych mohla napsat do soukromé zprávy? :kytka:
Ahoj klidně napiš i když nevím zda sem ještě mladá je mi 26 let :)) @Terezxx
A
@Terezxx píše:
Ahoj, já otehotnela ve 20, rodila ve 21, druhé ve 22 letech :) sice nezapadam do věkové kategorie, ale klidně a ráda poradim/pomuzu :hug:

Ahoj to máme podobné akorát že já porodila ve 21 a ve 22 druhý :) klidně napiš :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.3.21 16:53

Ahoj

Ahoj je tu naka mladá maminka? Co už je vyučená a ještě se rozhodla že by si udělala další obor s 2 dětma ale deni studium ne dálkové? :)) Chtěla sem se zeptat jak ste to zvládali když už stě mneli děti ve školce :)) a zda stě mneli naky invidualni plán? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
3.3.21 18:25
@Paja111111 píše:
Ahoj je tu naka mladá maminka? Co už je vyučená a ještě se rozhodla že by si udělala další obor s 2 dětma ale deni studium ne dálkové? :)) Chtěla sem se zeptat jak ste to zvládali když už stě mneli děti ve školce :)) a zda stě mneli naky invidualni plán? :)

Já se obávám, že se svou češtinou bys měla být ráda, žes zvládla jeden obor.

• Citovat
  • Upravit
12
3.3.21 22:28

@Alriga no tak jelikož sem disgrafik tak za to nemůžu no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat