Mlaskání ve spánku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1987
22.1.12 17:47

mlaskání ve spánku

Ahoj holky, nevíte jak odnaučit 3,5 letou holčinu mlaskat v noci? Každou noc intenzivně mlaská a přítel je z toho na prášky…mlaskání opravdu nesnáší. Já s tím tolik problém nemám :nevim: …díky :kytka:

PS: kojila jsem jí hodně dlouho…do narození druhého, takže 33 měsíců…jestli to není i z toho :nevim: a po narození syna si začala hrát na miminko a chtěla dudlík a chytl ji natolik, že dudlala skoro furt a neusnula bez něj…tolerovala jsem to tak 3-4 měsíce a pak vzteky ji dudlík rozstříhala a byl klid a teď se po synovi opičí v cucání palce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
22.1.12 18:00

To asi neodnaučíš :mrgreen: vy spíte v jedné místnosti? :think: to má přítel pech, musí si zvyknout, ať zkusí špunty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
22.1.12 18:28

Nejvyšší čas přestěhovat dcerku do pokojíčku. Nebo máte malý byteček? S tím nic neuděláš, já jako malá skřípala zubama :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.1.12 18:30

jj, spíme v jedné místnosti úplně všichni. Přestěhovali jsme se na domek po prababičce a nemáme zrekonstruovaný horní patro a tak jsme všichni dole, ale nemačkáme se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
22.1.12 19:08

A nemá žízeň?? Já nevím, mě momentálně rozčiluje náš pes, kterej taky mlaská, ale z žízně - takže vím, jak to přítele musí deptat :roll: Jinak ji to podle mě neodnaučíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.1.12 19:21

ona pije průběžně celý den…snad nemá žízeň. Já ji schválně večer už pití tolik nepřipomínám…když vypije víc jak 200ml před spaním tak to skončí počůranou postýlkou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
22.1.12 21:06
PetraKad píše:
ona pije průběžně celý den…snad nemá žízeň. Já ji schválně večer už pití tolik nepřipomínám…když vypije víc jak 200ml před spaním tak to skončí počůranou postýlkou :(
No nevím, malý mi to také ted začal dělat - 2 a půl roku. Mě to naštěstí nevadí, dobře usínám a spím, připadá mi to roztomilé. Naštěstí spíme v pokoji jen my dva, tatínek musí bohužel v obýváku, no vlastně nemusí, ale má lehké spaní..promin neporadila jsem, ale zajímalo by mě proč začal mlaskat :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí