Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, nevíte jak odnaučit 3,5 letou holčinu mlaskat v noci? Každou noc intenzivně mlaská a přítel je z toho na prášky…mlaskání opravdu nesnáší. Já s tím tolik problém nemám
…díky ![]()
PS: kojila jsem jí hodně dlouho…do narození druhého, takže 33 měsíců…jestli to není i z toho
a po narození syna si začala hrát na miminko a chtěla dudlík a chytl ji natolik, že dudlala skoro furt a neusnula bez něj…tolerovala jsem to tak 3-4 měsíce a pak vzteky ji dudlík rozstříhala a byl klid a teď se po synovi opičí v cucání palce ![]()
To asi neodnaučíš
vy spíte v jedné místnosti?
to má přítel pech, musí si zvyknout, ať zkusí špunty
Nejvyšší čas přestěhovat dcerku do pokojíčku. Nebo máte malý byteček? S tím nic neuděláš, já jako malá skřípala zubama ![]()
jj, spíme v jedné místnosti úplně všichni. Přestěhovali jsme se na domek po prababičce a nemáme zrekonstruovaný horní patro a tak jsme všichni dole, ale nemačkáme se…
A nemá žízeň?? Já nevím, mě momentálně rozčiluje náš pes, kterej taky mlaská, ale z žízně - takže vím, jak to přítele musí deptat
Jinak ji to podle mě neodnaučíš ![]()
ona pije průběžně celý den…snad nemá žízeň. Já ji schválně večer už pití tolik nepřipomínám…když vypije víc jak 200ml před spaním tak to skončí počůranou postýlkou ![]()
PetraKad píše:
ona pije průběžně celý den…snad nemá žízeň. Já ji schválně večer už pití tolik nepřipomínám…když vypije víc jak 200ml před spaním tak to skončí počůranou postýlkou
No nevím, malý mi to také ted začal dělat - 2 a půl roku. Mě to naštěstí nevadí, dobře usínám a spím, připadá mi to roztomilé. Naštěstí spíme v pokoji jen my dva, tatínek musí bohužel v obýváku, no vlastně nemusí, ale má lehké spaní..promin neporadila jsem, ale zajímalo by mě proč začal mlaskat