Spaní venku v kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1113
19.1.12 12:01

Spaní venku v kočárku

Ahoj holky chci se poradit mužu nechat miminko kterému je skoro 2měsíce nechat spát venku?Poraďte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5579
19.1.12 12:02

Proč ne??? Když na něj nefouká a neprší a je mu teplo tak klidně. Děti spí venku většinou mnohem líp ;) Samozřejmě ne když bude minus 10, ale jinak nevidím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
19.1.12 12:03

do -5 určitě ano. obě děti mi spaly venku v kočárku na balkoně celou zimu (když nebyly třeskuté mrazy..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230

Proč by ne? Malej je rozenej v prosinci a venku spal prakticky od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118

Samozřejmě. Proč bys nemohla? Často miminka venku spí mnohem líp než doma. A pokud nejsou nějaké dramatické mrazy (pod -5°C) může mu to jen prospět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
19.1.12 12:05

Mimochodem jakej je rozdíl mez šoupnutím dítěte na balkón a procházkou po okolí? Myslím rozdíl pro dítě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.1.12 12:07

Do mínus pěti můžeš. Jen já bych si to netroufla bez chůvičky, abych mohla hned reagovat, kdyby se mimino mrcasilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
19.1.12 12:07
Ywett píše:
Mimochodem jakej je rozdíl mez šoupnutím dítěte na balkón a procházkou po okolí? Myslím rozdíl pro dítě!
Žádný. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
19.1.12 12:08

Díky za radu nejsem si jistá, abych něco nepodcenila. Jinak je to pořádný chlapák takže by mohl něco vydržet a jak dlouho jste je nechávali spinkat to máte pravdu v postýlce by se mi ubrečel, ale jak nasazuji čepici tak už začíná být tuhý :lol: pěkný vyčuránek včera mě tam vydržel venku spát 4 hodiny a teď v sobotu razíme na hory na týden máte s tím zkušenost? s takhle malinkým cestovat? děkuji Vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
19.1.12 12:08
Ywett píše:
Mimochodem jakej je rozdíl mez šoupnutím dítěte na balkón a procházkou po okolí? Myslím rozdíl pro dítě!

Právěže žádný, taky mě vždycky tyhle otázky překvapí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.1.12 12:09

Naše malá spí přes den jen venku za každýho počasí už od narození.Troufám si říct že se to vyplatilo, už rok nebyla nemocná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
19.1.12 12:09
janina2222 píše:
Díky za radu nejsem si jistá, abych něco nepodcenila. Jinak je to pořádný chlapák takže by mohl něco vydržet a jak dlouho jste je nechávali spinkat to máte pravdu v postýlce by se mi ubrečel, ale jak nasazuji čepici tak už začíná být tuhý :lol: pěkný vyčuránek včera mě tam vydržel venku spát 4 hodiny a teď v sobotu razíme na hory na týden máte s tím zkušenost? s takhle malinkým cestovat? děkuji Vám

Nech ho spát jak dlouho bude chtít.
A cestování s malým je mnohem jednodušší než se starším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
19.1.12 12:29
karolina_a_betuska píše:
Do mínus pěti můžeš. Jen já bych si to netroufla bez chůvičky, abych mohla hned reagovat, kdyby se mimino mrcasilo.

Na tohle pozor, vím o případu, kdy dítě bylo venku v kočárku s chůvičkou a když ho rodiče přišli překontrolovat, zjistili, že nedýchá. Pokud tedy dítě necháváte v kočárku na balkoně nebo venku na zahradě, není od věci dát pro jistotu do kočárku nejen chůvičku ale i monitor dechu, pokud máte tu možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1513
19.1.12 12:40

To mně se naopak při nandavání čepičky rozeřve a uklidní se, až když jede v kočáře, takže když ji dám na balkon, tak se neuklidní a řve a řve tak to už nezkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
19.1.12 12:49

Jasně že ho můžeš dát spát na balkón, přesně jak psaly holky výše. Mimochodem, ten můj douměsíčák tam práve už více jak hodinku taky chrní a doufám, že ještě alespoň jednu vydrží. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí